Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Lynčování bulls v nouzi...
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:43
- Nahlásit

Ták a já to s prominutím vypíchnu ještě jednou, do spešl tématu, aby to opravdu všichni viděli. Lehce jsme se s panem Borisem chytli v diskuzi na stafordech. Pan Boris je ve skutečnosti Petr Fridrichz městečka Okna u Doks, majitel tuté stanice - http://www.volny.cz/amazonka .

A pan Boris se mi v diskuzi odvděčil prohlášením...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:44
- Nahlásit

PROČ tolik námahy v diskuzi s Mafianem ?

DŮVOD PRVNÍ - ukázat na případě Mafian jací lidé škodí našim psům ... .

Myslím že se projevila sama a nikdo ji ani nemusel moc pobízet, obrázek si udělá každý sám.
Kynologické pořekadlo a prověřené životem říká : Jaký pán takový pes ! Opravdu si dokážu představit co její výchova se psem udělá. Podle toho jak se projevuje, je, mírně řečeno, nevyrovnaný člověk. Neměla by mít žádného psa.

Kolem psů: Holka, žiješ v divném světě siláckého image, keců o game, násilí, báchorek a neznalosti. Lidi jako ty jsou přesně případ pro TV štáby, novináře a poslance kteří chtějí zrušit naše psy. Nedej bože aby tě potkali s kamerou a ty bys jim vyšplouchla své názory - jenom to NE ! Víš vůbec o tom že se klidně může stát že nám brzy zakáží psy, a to všem, v nejlepším případě pak jenom tvé oblíbené pitíky ?? Už se tak stalo v Anglii, Německu, Holandsku, Francii a dalších zemích ? Tušíš už proč ? Napovím ti - není to kvůli psům ale kvůli lidem jako jsi ty a podobné existence.

----------------------

DŮVOD DRUHÝ - znepokojivé skutečnosti !

Jak tu připomenula Fox, Mafian se podílí na činnosti webu BULL V NOUZI který má za cíl (údajně) pomáhat psům, potažmo teriérům typu bull s jejich umístěním z jiných útulků. Podotýkám že se nejedná o skutečný útulek kde by se starali o opuštěmá zvířata a sami je umisťovali, ale jde o jakýsi imaginární útulek, kde se sbíhají informace od lidí i od útulkářů z celé země. V podstatě taková velkoplošná sběrna psů zejména pitíků amstafíků, bulíků atp.
Když se web zjevil, velmi jsem mu fandil. Až donedávna, kdy se mi donesly informace že není s Mafianem vše OK
Proto nastal i průzkum Mafiana jako reperezentanta "útulku" ve zdejší diskuzi.

A teď si představte (úplně teoreticky) dost děsnou situaci, že se na takovouhle celorepublikovou sběrnu psů v nouzi jakou je BULL v NOUZI napojí partičky lidí kterým jsou psi naprosto ukradení a
1) - potřebují sehnat treningové psy pro zápasy - tedy "MASO"
2) - shánějí kvůli kšeftu psy agresivní k lidem, aby z nich za vlastní velkou odměnu udělali mašiny co jdou po lidech - tedy "KUSY"
Sami na svém webu vyjmenovávají jako nejoblíbenější plemena právě triéry typu bull

Zdá se vám to nereálné ? No já doufám taky že ano.
ALE ...
Faktem je, že v okolí Mafian dlouhodobě působí lidé kteří mají blízko k nejhorší možné prezentaci APBT
Faktem je, že nedávno tu proběhlo upozornění na týpky kteří shánějí psy k výcviku na lidi podle bodu 2. - viz výše
Faktem je že Mafian vede přátelskou komunikaci s těmihle týpky kteří se věnují kšeftování se psy dle 2.
Faktem je že Mafian je psychicky labilní a naprosto pitbulím "pseudoimage" zpracovaný člověk plný předsudků a omylů, navíc velmi agresivní a ke psům ne právě přátelský člověk.
Faktem je že Mafian cíleně odmítá spolupráci s jinými podobně zaměřenými weby jako BULL V NOUZI, mimo jiné s tím, že Z TOHO NIC NEBUDE MÍT ! Slušně řečeno, blaho psů téhle "dobrodince" zase tak moc na srdci neleží a po jejích výstupech zde to beru jako dost reálnou věc.

Všechno co uvádím jsou 100% zjištěná fakta, nedovolil bych si psát něco neověřeného.
Když si dá člověk dohromady 1+1 , není veselo. Tohle všechno ale píšu kvůli psům, ne kvůli nějakému pocitu.

Takže MAFIAN - chraň bůh, abych se já nebo někdo z naší komunity dozvěděl že se díky tobě nebo webu BULL V NOUZI dohazují psi na zápasy nebo k výcviku na lidi ! Ber to jako varování. Bez srandy.

POZN.: pokud by jste někdo kolem činnosti Mafian a BULL V NOUZI zjistil cokoliv podivného, informujte hned zde na Stafordech.

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:53
- Nahlásit

bullvnouzi
odkud je ta druhá diskuze?

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:53
- Nahlásit

bullvnouzi
co ty seš za hajzla
hele jak k tomu přišel???
Všechno co uvádím jsou 100% zjištěná fakta, nedovolil bych si psát něco neověřeného.
fakt sem mimo

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:55 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

sarax
no, to je jak holky odmítly poskytovat nalezené psy nějaké té slečně, co si na stránkách svého chovu založila pity v nouzi....

sarax
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:58
- Nahlásit

Mel
co si na stránkách svého chovu založila pity v nouzi....

mno fakt divný
ale stejně ten člověk poškozuje projekt bull v nouzi

Dasha
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 22:59
- Nahlásit

bullvnouzi
mně ses hned nezdála...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:00
- Nahlásit

Mel
Jo, to je na stafordech.

Jasně, že jsem se na Borise neudržela a vím, že jsem byla neuvěřitelně hubatá... Ale chtěla jsem prostě, aby mi Boris vysvětlil, kde vzal to o střílení pitů...

sarax
Jsem hajzl a ty ses k nám přidala

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:16
- Nahlásit

bullvnouzi
já nějak všeobecně stafordy nepobírám, bo mi to přijde, že tam jsou dementi, takže to fakt neřeším a nečtu...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:17
- Nahlásit

Dasha

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:21
- Nahlásit

Mel
Já právě měla cukání se přesvědčit na vlastní oči a co z toho mám?

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:23
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele hele, nedělej, že nevíš, určitě se doma koupeš ve 100dolarovejch bankovkách a nám nic neřekneš... Dyk to je jasný ne? Když už se to provalilo teda...

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:24
- Nahlásit

bullvnouzi
no, co bys měla? jseš teď slavná kšeftařka se psama na zápasy... konečně se to provalilo

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:25
- Nahlásit

A abyste věděli, že vás mám ráda, budu vás varovat:

Faktem je, že v okolí Mafian dlouhodobě působí lidé kteří mají blízko k nejhorší možné prezentaci APBT
Všickní, co máte bully už na mě nikdy nemluvte. Ovlivňujete mě...

Faktem je, že nedávno tu proběhlo upozornění na týpky kteří shánějí psy k výcviku na lidi podle bodu 2. - viz výše
Faktem je že Mafian vede přátelskou komunikaci s těmihle týpky kteří se věnují kšeftování se psy dle 2.

Muším teda si zjistit, co je to ten výkup zač.

Faktem je že Mafian je psychicky labilní a naprosto pitbulím "pseudoimage" zpracovaný člověk plný předsudků a omylů, navíc velmi agresivní a ke psům ne právě přátelský člověk.
Jsem. Přiznávám. Už se se mnou nikdo nešmíte kamarádit. :P

Faktem je že Mafian cíleně odmítá spolupráci s jinými podobně zaměřenými weby jako BULL V NOUZI, mimo jiné s tím, že Z TOHO NIC NEBUDE MÍT ! Slušně řečeno, blaho psů téhle "dobrodince" zase tak moc na srdci neleží a po jejích výstupech zde to beru jako dost reálnou věc.
Dejavu vidíš to? Udělej petici za zrušení bulls v nouzi, páč ty určitě posbíráš dost podpisů od ostatních "v nouzi".

Když si dá člověk dohromady 1+1 , není veselo. Tohle všechno ale píšu kvůli psům, ne kvůli nějakému pocitu.

Ták, a pod tohle se podepíše velevážený chovatel stafordů...

A proč to píšu sem? Páč mě tady asi znáte nejlíp a chci, abyste věděli, co si o mě máte myslet.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:27
- Nahlásit

Eimy
Hele sežeň nějaký psy na výkup a budeš se koupat se mnou.

Mel
A já to tak dlouho tutlalaaaa a na všech srazech si okukovala všechny psíky, co se by se mi šikli.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:28
- Nahlásit

bullvnouzi
Takže já se s tabuo bavit můžu, když nemám bulla jo? Já špatný vlivy nedělám... Ale já tě vlastně ani neznám...

Občas mám pocit, že někteří lidi nejsou normální ještě víc než já
A zas se mám učit a zas kecám tady, to je hroznýýý

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:29
- Nahlásit

bullvnouzi
Bohužel mám v repertoáru jen jednu Veverku a jednoho slepýho vořecha... to asi nikdo nekoupí...
Ale zkusím něco pochytat po okolí... Penizky potřebuju, tak to bude dobrej kšeft

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:30
- Nahlásit

Hele to... Víte kde celý ty dva roky byl Sančo? U mě na zahradě a oddával se tréninku zápasů s Mafiánem. Už se to na mě provalilo, noooo.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:33
- Nahlásit

Eimy
Neuč se, život tě naučí. Mě dneska třá 100%tně zjištěnými fakty naučili střádat bully v nouzi na trénink zápasů.

A chytej jako. Na webu jich máme málo. Blbá stovka bezprizorních psů, co to je jako.

Mucholabka
Jsi tu někde? Hele pocem, ty taky paseš po těch nejzlejších psech, že? No ty si jasná, jen tě ještě neodhalili.

Eimy
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:44
- Nahlásit

bullvnouzi
No nevim, jestli s tim zejtra u testu pochodím Číslicově zpracovávat a analyzovat signály mě asi nenaučí...

Ale pokud se domluvíme na slušné provizi, mohla bych se na nějaký učení fakt vykašlat

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 16 Bře 2008 23:47 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 00:16
- Nahlásit

sarax
ale stejně ten člověk poškozuje projekt bull v nouzi
Máš pravdu. Já na něho normálně podám trestňák. Ať je nějaká sranda...

Mel
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 00:38
- Nahlásit

bullvnouzi
no, já přelouskala diskuzi na stafordech a nezlob se na mě, ale dost jsi tam přestřelila...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 07:19 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Mel
Jo, to já vím. Což nic nemění na tom, co je Boris zač a co ze sebe ve finálke vypolodil.

A psala jsem ti to hned nahoře...

A taky to, co proběhlo na chatu a na icq tam už není...
Jako icq si screenovat můžu. Chat mě bohužel v ten okamžik nenapadl...

Sijes
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:14
- Nahlásit

čéče. jsem to taky na stafordech přelouskala.....a nevím, co si mám myslet. Knihy jsem nečetla, takže se k tomu vyjádřovat nemůžu nijak odborně.......ale já teda taky przním psa? Nechci aby vyjížděla po všem co se hýbe nebo bych nikdy nechtěla vidět, jak se jiný pes zahryzává do ní! Na druhou stránku jsem viděla tvý psy na vlastní oči a Mafián vypadal max., že mě ulíže k smrti a na srazu taky agresivní nebyl. Z tvých fotek taky nevypadá, že by nevěděl, jak vypadá gauč Jsem to celé nepochopila. Spíš mě to příjde, že vy se znáte jinak, dýl a víte o sobě věci, o kterých já nemám ani páru a proto je pro mě i ta diskuze asi trocha "vytržená z kontextu" bo neznám pozadí.....

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:21
- Nahlásit

bullvnouzi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:28 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

bullvnouzi
Hele, večer v práci jsem to četla, a fakt jsem neměla o tam napsat. Ať si chová voje stafordíky, hlavně že odmítají rtg dkk a podobné krávoviny, ale chov pro povahu je taky špatný...neřeš, jsou to ču.áci.
Na co myslíš, že mám Dianu?

bullvnouzi
ICQ screenovat nemusíš, máš přece k dispozici historii.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:37 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Sijes
Nemám na to sílu už. Vysvětluju to na všechny strany a doufám, že se daří. Dáme si to z oka do oka, ju?

argosek
Moc se nesměj.

Mucholabka
Jo já na to nemám slov. Hlavně, jak si sedaj na prdel před "Borisem" všeci. Jak z něj ucvrkávaj a neviděj, co je to za člověka.
A k tomu ICQ - jj, myslela jsem screeny z historie. To bych tam mohla vrznout wardogovi, když se tak točí po větru.

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:38
- Nahlásit

bullvnouzi

a budu a budu . ale my te mame radi, i kdyz ses zla! neboj, nedame te!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2008 10:41
- Nahlásit

argosek
Kujuuuuuu.

Mucholabka
Hele wardog po mě kžičeeel, že je pit na houno, páč nemá ucelenj standart! Páč je každej pes jinej, tže prej co je to za plemeno?! Úplnej šunt přece. Chápeš to? Krz to, jakej má vzhled.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání