Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hledáme psí kamarády Holešov a okolí
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Sijes
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 15:58
- Nahlásit

Ahoj,
všechny zdravím. Pročítám tyhle stránky a inspiruju se a inspiruju Mám 19 měsíční fenku AST a ráda bych kápla na lidi kteří by s náma chodili venčit, probrali výcvik, chování psa, ale taky si to pořádně užili Chybí nám parťáci na nějaký výšlapy a výlety....nějak ve svém okolí nemám takové nadšence, pro většinu lidí je pesan "kostožrout" na zahradě nebo halt nemaj dostatek času. Chystám se feňuli ( a sebe) naučit frisbee. Teď trénujeme povel chyť a dokonce už i dá! Pochopila, že tahat se budem jen o peška. Taky trénujem u kola, tak hledám, sbírám inspiraci. Možná skusíme agility. Nemám teda nějaké závodní ambice, ale vidím to jako posílení vztahu pes - pán. Když se někdo z okolí ozve budu moc ráda, jinak zdravím všechny pejskaře!

misenka1
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 17:35
- Nahlásit

Sijes
Ahoj,
mam 2,5r psa AST.Byvam vo Vrsoviciach,ale nejake spolocne prochajdy by nemali byt problem.

misenka1
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 17:37
- Nahlásit

Sijes
Ja som to asi zle precitala...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 18:11
- Nahlásit

misenka1
Já si říkám, co tu reaguješ, když jsi z Práglu. To ses teda sekla holka.

Sijes
Jinak tady máme i naše témata - Bulloidní srázek (znáš, že) a Naši psíci.

Sijes
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 21:02
- Nahlásit

Misenka - Jj,spousta lidí má hnedka Holešov za Holešovice No jsme skooooro tak velcí) Ale kdyžtak se můžem domluvit někdy na půl cesty

Mimochodem - nejede někdo na výcvikový tábor pro psy typu bull do Zbraslavy u Brna. V létě 2008? Já sem se aktivně přihlásila už teďka. Je to pro mě úplně první takováhle zkušenost. Nikoho tam neznám a docela by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost? Nebo jede taky?

misenka1
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 22:21
- Nahlásit

Sijes
|Ja som skorej zbrkla,a vooobec som to nedocitala.
Polcesta neni spatna,cez Brno chodim casto.

misenka1
Člen
# Zasláno: 29 Úno 2008 22:22
- Nahlásit

bullvnouzi
Heler,si mozem reagovaat na co chcem.A aj do Holesova vencit,ked budem chciet.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 06:44
- Nahlásit

Sijes
Mrkni do toho tématu některýho, co jsem psala vejš. Nejlíp do AST, APBT... A napúiš tam fuissem. Ona je takovej drak na ty tábor. Ale vlastně bude i v neděli na srazu.

misenka1
si mozem reagovaat na co chcem.A aj do Holesova vencit,ked budem chciet.
Jasněěěě, to ti neberu.

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 10:54
- Nahlásit

Tak to já počkám na Ne, ale třeba se ozve ještě někdo jiný Do července času dost) Říkala mi paní, že samozřejmě by bylo lepší, kdybych si už předem domluvila pokoj s někým, koho znám. Ale že jináč to tak potom nějak doplní, podle psů. Ještě mám krapet obavy, aby nezačala Jes hárat. Když to počítám, tak to k tomu docela spěje

Misenka - no někdy by to nebylo na škodu i třeba v tom Brně. Prý se tam může se psy do Zoo, tak já bych někdy vyrazila, až bude počasíčko.

Taky přemýšlím, jak se tady vkládaj fotky, chtěla jsem sem Jes dát, teď sme po dlouhé době udělaly pár fotek o víkendu. Mě docela pobavilo, jak na nich vypadá "nabušeně" a přitom mě ve skutečnosti příjde taková drobná. Asi je holka fotogenická!!)

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:09 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Sijes
Máš ty fotky někde na netu? Z PC to totiž nejde.

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:11
- Nahlásit

nemám no, zrovna na to koukám. Já jsem takový technický tip

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:12
- Nahlásit

na tom zapracuju časem. Zrovna jsem se dívala, jestli někdo navrhuje nějaký aktivity na srazu....dobrý, budem něco dělat i zítra?

Sijes
Člen
# Zasláno: 1 Bře 2008 11:24
- Nahlásit

bullvnouzi - tak zítra ahoj. Těšíme se moc. Teď už musím letět a na net se dneska nedostanu. Snad nám klapne počasí, aspoň trošku.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:27
- Nahlásit

Tak zase pondělí........
Ještě mě napadlo, má tady někdo v okolí tip na levné maso? ODkud berete? Granule mi jí strašně špatně.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 10:56
- Nahlásit

Cauky. Maso beru vcelku levně v Přerově. Ale musely bysme se domluvit, až tam pojedu já. Je to tak nějak na osobním kontaktu. Chtělo by se ti sem jezdit? Loni 6kč kilo, letos prej trochu zdraží. Jinak jak jsi viděla, na hry jsme se vybodli, páč v tom nečase fakt nic moc. Jinak holky peněženku nenašly bohužel. Psaly to na ifauně.

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 11:21
- Nahlásit

tak to je ještě super cena!!Přerov je kousek. Odkud vlastně jsi? Ono ne jen hry, ale ani pokecat se moc nedalo, bo jak už je víc psů po hromadě, tak to přece jen není také easyALe jinak to bylo fajn, škoda počasí - týden předtím bylo dokonalé, ale taky mohlo být hůř. No já se úplně zamilovala do toho žíhaného darebáka Fakt krásný pes!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:13
- Nahlásit

Do Baliho?

Jinak cena toho masa předpokládám tak 10-12kč a je to namletý na větší kousky a je tam všechno, ne jen čistá svalovina. Kolik bys tak brala? Já mám posledních pět kilo, tže pojedem brzy - příští týden? A je to namražený po pětikilových balíkách. Jinak jsem z Kojetína. Na příští sraz pojedeš?

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:35
- Nahlásit

No Bali, už to rači nebudu rozepisovat

nevím, jakou máš možnost, co se množství týče, ale určitě bych takových 30 kg do mražáku strčila!

Na srázek pojedu, pokud mi to nepřekříží něco akutního. Taky by bylo supr udělat to při dobrým počasí jako tůru. Třeba z Rusavy po hřebenu na Hostýn...tam je úžasná krajina všude, příroda. Loni sme tama šli a pes byl jak v ráji. To už budou i zahrádky tak i nějaký posed nebo občerstvení někde.....

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 12:41
- Nahlásit

bullvnouzi
Ahojky, sím tě, kde v Přerově to maso kupuješ? Vypadá to jednodušší než objednávat z Vetamixu...Esi to teda nejni tajný nebo nějak soukromý, díky

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:03
- Nahlásit

TO SIJAS
Tak tůru naplánuj. Já tak za tejden vypíšu téma o dalším srazíku a můžeš lobbovat za svoji trasu. Ale počítej s tím, že Brňáci budou chtít, abysme jeli do Brna. To maso proberu s kámošem tento týden a dám vědě, kdy bysme jeli zase.

TO DÁŠKA
No je to spíš soukromé... Tže platí to samý, co pro Sijas - vzala bych to a ty by sis přijela. Možnost je i předání v Přerově.

MaggieM
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:08
- Nahlásit

bullvnouzi
Jé já bych měla taky zájem Stačil by mě ten 5kg balíček. Pokud to půjde budu ráda

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 15:21 - Změnil/a: bullvnouzi
- Nahlásit

Sijes
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 16:13
- Nahlásit

JJ, lobbovat to mi půjde. Tak klidně můžem udělat i více akcí za sebou, že jo. Jednou tam, podruhé tam....jak je hezky, tak stejně se psem trávíme venku značnou část víkendu. Tu tůru jsem navrhla bo okolo jsou kopce, spousta místa, pěkná krajina a klid Akorát si tu trasu asi budu muset prvně projít, abych se pak nestratila)

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:20
- Nahlásit

Sijes
Jako my ty akce děláme vcelku pravidelně. Zhruba jednou do měsíce. Častěji je to nereálný krz nároky na čas a jiné koníčky, zájmy či pracovní povinnosti lidí.

Fuissem
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 17:35
- Nahlásit

Sijes a bullvnouzi
Oooo koukam, ze tu mame obdivovatele.
No me osobne je vcelku jedno kam se de na vylet, problem bude s timeingem a stehovanim. inak kdyz to jen trochu pude jedu.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2008 21:50 - Změnil/a: Dáška
- Nahlásit

bullvnouzi
Jéé díky, to by bylo super...Brali bysme tak 15-20 kg, jde to dobře uskladnit do mražáku nebo jsou to velké balíky? Předání klíďo v Přerově, nebo tam kde bydlíš, nebo kam to přivezete, ať s tím nemáš starosti. A je tam nějaký výběr?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:07
- Nahlásit

MaggieM a Dáška a Sijes
Hele téma maso, ju? http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_7977_0.html

Sijes
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:28
- Nahlásit

No teď sem poslala zprávu a někam se mi stratila...to nemám ráda....když mám psát znovu co už jsem napsala...tak teďka to teda jen toustnu

Sijes
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:32
- Nahlásit

Vida - je tam!!

Fuissem - jj, obdivujem Baliho. Já ti to říkala už na srazu, byla jsem tam s tou černou dámou, co ji chtěli všichni psi .......aspoň olíznout Simona

CO se týče četnosti srazu - je jasný, že v hodně lidech se hůřv domlouvá kdy, kde....a nejde to nějak často. Já to myslela i tak, že já chodím tak jak tak a když se pár lidí přidá tady z okolí, tak to bude supr. Třeba jen 2, to je fuk. Prostě viz. mé téma - hledám nějaký pejskaře z okolí, co by někam občas vyrazili, probrali i výcvik a tak

LenkaG
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:38
- Nahlásit

Ahoj, já jsem taky z Holešova a hledám přesně to co Ty. Nějakýho pejskaře, co chce svému pejskovi dopřát výběh a nějakého toho kamaráda, co se s ním vyřádí. Mám sedmi měsíční bíglinku a ta má strašně ráda všechny pejsky a chce si s každým hrát. Jenže sotva se kolemjdoucí nechají očichat, natož si pohrát. Ne že by pejsci nechtěli, ale páníčci furt někam spěchají.. Takže doufám, že se naši pejsánci snesou a budou kamarádi!

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání