| Autor |
Zpráva |
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:03
- Nahlásit
Hele tak budu dneska dopo volat, kolik bude ta cena a pak bych se vám všem nějak ozvala, kolik tedy budete chtít. Jinak hned bude k vyzvednutí v Přerově a jak odjedem, tak v Kojetíně. Nechcete mi třá na mejl poslat telefonní čísla, pro lepčí komunikaci?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:19
- Nahlásit
A ještě k tomu masu - je to zmražený v 5ti kilových balících a do mrazáku se to skládá dobře, páč on to má v pytlíkách a v bednách, tže to má hranatej obdélníkovej tvar. Resp. tvar kvádru.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:22
- Nahlásit
AHoj,pošlu ti teda číslo na mail.Podle toho kdy to bude, bysme se operatvině domluvili, jestli Přerov nebo Kojetín. Přerov je asi blíž, ale uvidíme. Jináč díky moc!!
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 08:52
- Nahlásit
Sijes
Já myslím, že ti to vyjde na stejno. Uvidéme, kdy pojedem a jak ty to budeš dávat přijet.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:44
- Nahlásit
bullvnouzi
Super, díky moc, pošlu ti taky moje číslo na mail.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:45
- Nahlásit
Hele, když jsem dávala granule, tak jsem nějaké doplňky stravy neřešila - brala jsem to tak, že granule jsou vyvážené. TeĎka to řeším tak, že sypu syrovátku, drtím Pangamin, strouhám mrkvičku, nadrobno petrželku, pažitku, občas žloutek, rybičky.....no kolikrát mi příjde, že ten pes žere líp jak já A někde jsem četla, že nejvíc vápníku na světě je v sezamových semínkách.Že 2 - 3 polívkový lžíce zamíchat 2 x - 3 x týdně do žrádla a nemusíš řešit....ale kvůli trávení psa, je musíš nechat naklíčit. (to tam vysvětlovali líp proč) tak teď ještě sháním sezam...budu muset navštívit nějaký osiva nebo co
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 09:55
- Nahlásit
Sijes
Jako bych četla o mojem vaření Sezam mají normálně v kauflandu v pytlíkách myslím.
Jinak my teď jedem na lněných semínkách, prý jsou super na srst. Jinak dáváme vitamíny od Fitminu na střídačku s Roboranem a vitamíny Canvit. Ale strouhám a krájím a míchám a šlehám a sypu furt. No a pak si namažu chleba
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:09
- Nahlásit
Dáška
JJ, je to mazec, přesně tak to je. Míchám vařím krouhám a já si vezmu ten zbytek těstovin, co jí tam nedám Ten sezam jsem si koupila, ale podle mě nenaklíčí, takhle kupovaný z obchodu. Mám ho na vatě a nevypadá to. Je loupaný....to bude ono. Vysvětlovala to paní Sehnerová v knížce suprově, proč je potřeba ho nechat naklíčit. TAky ovesné vločky se chystám, ty je taky potřeba namočit přes noc......no pěkně to tam rozebírala. Je to paní co chová kavkazáky a tak pěkně lidsky spoustu věcí vysvětluje. Já se u jejích knížek dost pobavila a lecos mě inspirovalo.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:23
- Nahlásit
bullvnouzi
Písnu ti maila
A o sušené maso, by jste neměl někdo zájem? 1kg za 50kč
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:28
- Nahlásit
Sijes
Jo, Sehnerovou znám. A co když ho zkusíš vyvařit? Právě ten len dám vařit, vznikne z něho takový fujtabl rosol a ten míchám do masa. Třeba by to fungovalo stejně (ale nevím, jak to zjistíš )
MaggieM
Ahoj To je to zalívací? To by se nám hodilo na dogtreky. Jedete na Slavětín? Mohla bys mi tam kilčo vzít, že bysme to zkusili?
Co slečna pořezaná tlapička? Už běhá a řádí?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:31
- Nahlásit
Sijes a Dáška
Hele vy jste jedna Holešvona jedna Zlín? Tak se domluvte a vemte to jedním autem, ni?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:37
- Nahlásit
Dáška
Jj. Dá se podávat i jako pamlsek. 95% hovězí a 5% vepřové.Je to mleté. Na Slavětín jsme odhlášení kvůli Megan, ale na 1den tam jedu s kámoškou. Klidně ti můžu vzít. Kolik by jsi chtěla?
bullvnouzi
Můžu se přidat na to maso? Nějak mě přecházíš
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:38
- Nahlásit
MaggieM
Neplácej. Pracuju, mám tu lidu jako prase a do toho řeším maso.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:40
- Nahlásit
bullvnouzi
No jooo, to jsem nevěděla, pokud to přivezete přes týden, tak by to šlo. O víkendu jsme přímo v Přerově.
Sijes
Mail na mně je sam.baily@seznam.cz kdyžtak
MaggieM
Zatím stačí kilo na vyzkoušení, jestli se to dámám bude líbit Pozdějš bychom nakoupili na sezónu, může být?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:46
- Nahlásit
to @LL
Tak 12Kč/Kg. Pište, kolik chcete. Pojedem některej pracovní den navečer. Vidím to na čtvrtek. Asi šestá hodina.
Dáška, Sijes
Šlo by to v tom Kojetíně? Tam totiž upa jednoduše trefíte a nebudem se hont po Přerově. A myslím, že i na vzdálenost je to na stejno...
MaggieM
Ty si to vezmeš kde? Kde bydlíš orientančně?
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:47
- Nahlásit
Sijes
TAky ovesné vločky se chystám, ty je taky potřeba namočit přes noc......
hele, já ovesný vločky přeleju horkou vodou a nechám chvilku a pak hned dávám. Je to nejrychlejší příloha
Ale s těma semínkama jste mě dostaly, to ten můj nebožák nedostává, tak budu muset nakoupit
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:49
- Nahlásit
Dáška
Jasně vemu
bullvnouzi
V Přerově
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:54
- Nahlásit
MaggieM
Ty voe, to vím, že v Přerově.
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 10:56
- Nahlásit
bullvnouzi
Tak U Tenisu kousek od Laguny
Jasně, že si pro to dojedu kam řekneš
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:00
- Nahlásit
Mel[/b]
no já nechci chytračit - ale paní to tam právě vysvětlovala, že pokud je necháš přes noc, tak tam proběhne nějaká fermentace, štěpení cukrů a nezatížíš psovi zažívání. Maj kratší střeva jak my - všežravci a bez toho namočení je to pro ně v podstatě balastní látka, uf Takhle z hlavy si to moc nepamatuju proč. Jen jsem si zapamatovala namočit
Bullvnouzi[b]
já vemu těch 30 kg a zkusím se domluvit s Dáškou po mailu na to jedno auto, stejně pojede ze Zlína přes nás.
Dáška[b][/b]
napíšu ti teda na mail, ju
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:13
- Nahlásit
MaggieM
No tak to je v klidu, no. Sejdem se třeba na parkáči před Nelou, jak je zverimex, ok?
|
MaggieM
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:16
- Nahlásit
bullvnouzi
jo super, tak to nemusím ani autem. Telefon chceš na mě?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:23
- Nahlásit
MaggieM
Jo, pošli mi ho mejlíkem.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:34
- Nahlásit
Sijes
no, nevím, možná si tu chytrou knížku pořídím, ale podle toho, co tu rozebíráte, tak bych asi zase přešla na granule jako fakt nemám čas ani na sebe, natož abych věnovala dvě hodiny přípravě žrádla pro psa
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:36
- Nahlásit
MaggieM
Krásný mejl, ale zapomněla jsi na to číslo.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 11:58
- Nahlásit
Mel
No joo, ale jak se Gary dozví, že on jediný ještě nedostává semínka do žrádla, to bude tóčo
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:14
- Nahlásit
No to jo, ale když ona mi ta potvora odmítá ty granule žrát!!!Když už nesežrala ani ň třeba 3. den za sebou, tak jsem vyměkla a vařila...a to jsem jí i ty granule zamíchala třeba do konzervy nebo zalila vývarem. Teda začalo to docela nedávno, tak to teď taky ladím. Časově na to taky nemám se s něčím piplat. MAso si vždycky nakrájím do sáčku naráz,nadávkuju a pak jen co mám po ruce
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:21
- Nahlásit
MaggieM
Děkuju
Sijes
Mail zatím nedošel. Ve čtvrtek bohužel musím ke kadeřnici, takže pošlu chlapa. Je velmi nadšen
Jinak přes Holešov prý není problém. Napiš mailos a domluvíme podrobnosti.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 12:45
- Nahlásit
Dáška - Jojo, já co tady chatuju, tak nestojí jen maily, ale hlavně práce To je ale nebezpečná zábavička Napíšu ještě dneska
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 14:57
- Nahlásit
Dáška
jj, zase bude smutnej, jak je tejranej i když kdyby věděl, že pak bude na žrádlo čekat dýl, tak možná i ne...
Sijes
no, já ráno vyndám maso z mrazáku, přes den to rozmrzne, večer zaleju vločky, mezitím si nakrouhám mrkev, salát plus nějakou další zeleninu, co mám doma (a někdy i žádnou, když nemám nebo jsem extra líná) a smíchám to všechno dohromady... Hážu do toho ještě pangaminy a občas biotin a roboran a alavis a zelatinu, když má zrovna kloubní kúru a to předkládám psovi. Čas přípravy max. deset minut, víc času bych do toho fakt neinvestovala...
|