| Autor |
Zpráva |
maxim
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 14:21
- Nahlásit
Ono to není zase tak jednoduché a legrační. Ze zákona musí být návod k použití úplně na všem, i když je to idiotské
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 14:57
- Nahlásit
No mě nejvíc pobavil návod na bužírkách, který jsem kupovala pro děti do oddílu. 1. Sejměte kryt., 2. Vložte baterky....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 15:04
- Nahlásit
...aha...
...no asi tu nebudu rozvádět, jak jsem v 11.ti letech (poprvé sama doma na Silvestra) dospěla k názoru, že do Nového roku musí vstoupit křeček očištěný a voňavý a tak jsem ho vykoupala. Protože byl prosinec, jak už to tak 31.12. bývá, usoudila jsem, že je zima a mohl by mokrý prochladnout. V té době ještě mikrovlnky nebyly a s plynovou troubou jsem neuměla zacházet. Vysušila jsem ho na plynovém hořáku na pánvičce...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 16:19
- Nahlásit
Garfield
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 17:00
- Nahlásit
Garfield
I teba susila mama na panvici? Nemali ste fen?
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 17:26
- Nahlásit
Ahojky,já coby krámská se tomu vůbec nedivím.Neboť vše co se prodává v obchodech musí mít český návod.To by jste se divili jak je schopná čojka buzerovat kvůli návodům a proto jsou návody i na úplně samozřejmých věcech.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 18:40
- Nahlásit
Garfield
Hééj, tak to je ale drsný!
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 21:26
- Nahlásit
garfielde a co křeček byl vonavoučkej ?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 21:42
- Nahlásit
ajunka
ze vahas! najma ak bol "suseny" v trojobale!
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 21:48
- Nahlásit
Garfield
V té době ještě mikrovlnky nebyly a s plynovou troubou jsem neuměla zacházet. Vysušila jsem ho na plynovém hořáku na pánvičce...
Napadla mě otázka jestli mikrovlnka vysušuje ??
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2008 22:35
- Nahlásit
benda2
dievcat sa spravne dotykat
zmenia sa na pritulne
cez michalovce k popradu az po dunajsku stredu
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 07:57 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
...no když začal na té pánvičce srandovně nadskakovat a zvláštně pískat, tak mě napadlo na ni sáhnout. Spálila jsem si prst, fofrem křečka jak tenisovej míček katapultovala na sedačku a ve strachu, že se mu něco stalo jsem na tu sedačku odložila tu pánvičku.
Výsledné score spálený prst, sedačka navěky protetovaná pánvičkou, křeček mírně sežehnuté pacičky, ale přežil.
pigie
Maminka mi vlásky nikdy nevysoušela, bo je mám kudrnaté a po použití jakéhokoli umělého vysoušedla jsem vypadala jak černošská chorálová zpěvačka.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 11:34
- Nahlásit
Garfield
A to všechno proto, že k pánvičce opoměli přiložit návod "nepoužívejte k sušení křečků"
|
Nikita
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 14:41
- Nahlásit
NOŽE SADA 5ks
Určeno pro použití v domácnosti a ke krátkodobému styku s potravinami.
Není určeno jako hračka pro děti, protože může obsahovat drobné části nebezpečné vdechnutím, požitím, riziko zranění.
Koukám na ty nože a přemýšlím, jak by se jeden z nich dal spolknout, natož vdechnout......
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:07
- Nahlásit
Nikita
si neviděla nikdy fakíra jak polyká meče, ten by jistě pouhý nůž vdechl
|
Silwuska
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 15:08
- Nahlásit
Garfield
jsem vypadala jak černošská chorálová zpěvačka.
A to mas tie vlasy apon blondate...ja ich mam tmave
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 19:06
- Nahlásit
Garfield
Chuda male, som nevedela, co mozu sposobit kucerave vlasy. Ze deti potom nevedia, na co sa pouziva feeeeen
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2008 23:48
- Nahlásit
Garfield
po použití jakéhokoli umělého vysoušedla jsem vypadala jak černošská chorálová zpěvačka.
|