Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Návody - to mě fakt dostalo .-DD
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 11:20
- Nahlásit

Návod k použití: Vatovou tyčinku navlhčete v roztoku a krouživými pohyby vyčistěte vnější ucho včetně všech záhybů. Postup opakujte až do úplného odstranění nečistot a ušního mazu. Nelijte přípravek do ucha! Následně otřete ucho čistým vatovým tampónem.
setkali jste se už z něcím podobnýum? Jestli jo, tak honem sem s tím

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:06
- Nahlásit

Jsem asi blbá, ale co je na tom divného?

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:15
- Nahlásit

papillon_girl
setkali jste se už z něcím podobným? Jestli jo, tak honem sem s tím
Jo, setkali. Bývalá kolegyně si koupila kuchyňské prkénko S NÁVODEM! Stálo v něm mj. i : Neumývat v myčce. Nenamáčet. Vhodná údržba je otěr vlhkým hadříkem. Nevystavovat teplotám nad 50°C. K odkládání nádobí a případnému krájení používat stranu s kresbou dřeva.

Terri
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:20
- Nahlásit

papillon_girl
rosnička
zatím nechápu, co je na tom...

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:29
- Nahlásit

rosnička

Terri
bullvnouzi
Nelijte přípravek do ucha!
Představte si nějakého magora s tou flaštičkou, tak to tam lije třeba takovýmu papouchovi... to je snad jasný, že se to tam lít nemá....... možná jsem už tak jeblá, že mi příjdou vtipný i úplný blbosti, ale já z toho mám porstě dost.........

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:35
- Nahlásit

papillon_girl
ved otifree sa leje priamo do ucha, nie? Tak aby to odlisili ;)

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:48
- Nahlásit

Ty dva výš uvedený návody chápu (taky jsem měla doma kapky, který se do ucha kapaly), u toho prkýnka zas aby se vyhli reklamacím, když by se to v myčce pokazilo (co vím, tak myčka u táty "ničila" hrníčky - smývala z nich to, co na nich bylo namalovaný).. co ale nechápu je návod na sprchovým gelu Ve stylu:
"Naneste sprchový gel na tělo, krouživými pohyby utvořte jemnou pěnu a poté opláchněte..."

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 12:57
- Nahlásit

Eimy
najlepsi navod som citala v anglicku na cigaretach: Her Majesty's order - between puffs take the cigarette out of your mouth (nariadenie jej velicenstva - medzi slukmi vyberte cigaretu z ust von)

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:01
- Nahlásit

Bela
Tak to já jsem měla u mikrovlnky v návodu - V mikrovlné troubě nesušte psy, ani jiná domácí zvířata.

Eimy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:04
- Nahlásit

vlk
No ale víš proč to tam je? Protože náká ženská si tam chtěla usušit jorka a upekla ho, pak se soudila, že to v tom návodu nebylo a teď to tam všichni dávaj

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:07
- Nahlásit

vlk
jo to tam je proto, že kdesi (myslim v anglii), jedna ženská sušila kočku v norm. troubě, ale pak si pořídila mikrovlnku a dala ju tam zase usušit a ona jí vybuchla... pak se to táhlo na soudy a výrobci mikrovlnek to museli dát do návdu

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:07
- Nahlásit

Eimy
Jo tááák, no co ty lidi nenapadne.

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:08
- Nahlásit

Eimy
jsme se shodly akorát nám to četla uč. v aj a bylo to o kočce

vlk
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:14
- Nahlásit

a jednou jsem měla doporučení u ZIMNÍCH bot - nepoužívat když teplota klesne pod -5°C.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:14
- Nahlásit

Jedna známá (MUDr, dokonce primářka) když jim vybavili ve špitále lékařák novou kuch.technikou, tak varnou konvici postavila normálně na zaplou plotýnku na el.vařič a pak si dala do mikrovlnky udělat vajíčka (ve skořápce)

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:17
- Nahlásit

Ketrin
kecáš to s tou konvicí bylo i ve vratných lahvích

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 13:22
- Nahlásit

Shelticka
Nekecám, ale už je to pár let, kdy varné konvice ještě nebyly takovou samozřejmostí jako teď

Shelticka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 14:14
- Nahlásit

Ketrin
jj to je jasný no

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 14:33
- Nahlásit

mne sa este lubil navod na pastike, ktora sa volala Pomazanka Bona. Bolo na nej napisane: Pomazanka Bona, pouziva sa ako pomazanka

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 15:51
- Nahlásit

papillon_girl
Mě to třá příjde logické. Třá jsou to kapičky jen na čištění vnějšího ucha...

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 15:59
- Nahlásit

Ehm, ked ste pri tej el. konvici. Moja kamaratka isla rodicom spravit radost a rozhodla sa v novej friteze urobit hranolky. Snuru pekne omotala okolo fritezy, aby nezavadzala a fritezu postavila na sporak Stare x rokov, ale stale tomu nemozem uverit. Kamaratka patrila k tym menej rozmyslajucim

Bela
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 16:06
- Nahlásit

pigie
Kamaratka patrila k tym menej rozmyslajucim
dufam, ze v tomto pripade neplati: vrana k vrane sada

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 16:12
- Nahlásit

Bela
No, ona to bola skor len spoluziacka No, ale nemaj ju rad. S nou bola vzdy sranda Prave pre taketo prihody

Ketrin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 16:28
- Nahlásit

No, ale nemaj ju rad. S nou bola vzdy sranda Prave pre taketo prihody
přesně jako s tou naší známou pí doktorkou

pigie
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 16:45
- Nahlásit

Jo a mimochodom, bol to plynovy sporak Viete si predstavit ten OKAMZITY masaker a smrad Rodicia dcerenku pri navrate domov moc za hranolky nepochvalili Friteza uz nebola funkcna, odhorela snura, ci co. Lebo kamoska odisla cosi robit, sak kym sa ten olej zohreje ubehne vela casu

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:50
- Nahlásit

pigie
Tiež jedna príhoda spred x rokov Prvé dni na internáte. Zapla som ponorný varič a poprosila spolubývajúcu, že idem do kúpeľne, až to zovrie, nech mi zaleje čaj.
Keď som sa vrátila do izby, čaj bol zaliaty, a dievča so slzami v očiach zúfalo držalo dočervena rozžeravenú špirálu, roztavený plast kvapkal na dlážku, chúďa nemohla nájsť vypínač

aren
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 18:53
- Nahlásit

pigie
plynovy sporak
Super nápad

rosnička
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:15
- Nahlásit

Terri
zatím nechápu, co je na tom...
Nic na tom není. Kolegyni jsem prkénko pochválila, ta mi radostně sdělila, že tam ještě mají, "....chceš, já Ti tam zaběhnu?!" Pěkně jsem poděkovala a omluvila se s tím, že kuchyňské prkénko, k němuž je potřeba návod, ve mně nebudí příliš důvěry.

Johule
Člen
# Zasláno: 27 Led 2008 19:59
- Nahlásit

mě docela dostal kdysi nápis na jedné dece: Varování: nepoužívat jako ochranu proti hurikánu

Majdalenka
Člen
# Zasláno: 28 Led 2008 13:35
- Nahlásit

Mi se líbí návod na jedněch arašídách: "1. Otevřete sáček. 2. Jezte oříšky."

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání