Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Vzácné návštěvy
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:16
- Nahlásit

mac1
to je hrozny

ale myslim si ze to o cem pises je neco jineho, nez jsem mela na mysli....me se totiz o babicce zdalo, jako ze vlastne porad je...a ze delame bezny veci, jako je napr vareni a tak... proste v tom snu sem ji brala jako ze je (ne jako ze se mi "zjevila" a ja ji rekla neco, co jsem v zivote nestihla)
jestli mi rozumis jak to myslim....

je to par let co uhorel 12letej kluk, kteryho jsem jako malyho hlidala....navic to byl syn kamaradky moji mamky.
jako ta jeho maminka se zhroutila...on uhorel v takovym bunkru co meli s klukama....a policajti to nemohli objasnit...a radsi to ututlali....a ta mama si moc prala vedet jak to bylo....

jednou v lete kdyz jsem byla v italii se mi asi po pul roce o nem zdalo...videla jsem ho jak sedi v te mistnustce na zidli uprostred asi privazany a vsechno mi rekl...

po mesici se jeden jeho kamarad co tam byl taky priznal, ze ti kluci tam asi kourili, prali se o holku a kdyz to chytlo tak utekli a nechali ho tam, a ten jeden tem ostatnim branil, aby mu pomohli

wami
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:31
- Nahlásit

mac1
tak presne po tomhle touzim uz skoro 14 let...

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:32
- Nahlásit

wami
ale ver tomu, ze on to vi...

argosek2
Člen
# Zasláno: 4 Led 2008 14:48
- Nahlásit

nme se zas jednou zdalo o jedny kamaradce, ale moc mi to nepomohlo teda. spis naopak. ach jo.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání