| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 23:41 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
eva od jondy
jeziis, to je riadny kver, bacha aby si sa nedostale do nejakeho "maleru"
papillon_girl
eva od jondy
teraz som natrafila na tento clanok - nestiham ho cely citat, ale mozno tam najdete pre seba nieco zaujimaveho: http://www.wolfdog.org/ces/articles/1343.html
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 08:11
- Nahlásit
papillon_girl
super, to ta reakce určo nebude tak strašná!!
Bela
dám si bacha
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 08:35 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Dostala jsem k odzkouseni od firmy waponizer s kojicimi feromony feny, ktere psy uklidnuji. Nemela jsem k tomu zadnou duveru, ale slibila, ze az se vyskytne adept bojici se petard, ze to prubnu a fakt to fungovalo, zkusila jsem to ted na Mikulase a spokojenost.
Zapne se do do zasuvky a odparuje se to do prostoru, kde se pes vyskytuje.
Tedka zpetne koukam do diskuze, Eva od Jondy tady uz na to hazela odkaz, to je ono, D.A.P.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 08:41
- Nahlásit
mna by zaujimalo, aka bola silna ta prva rana... Lebo co poznam psov, vacsina sa zacala bat az potom, co prvy krat pocula ranu v celej svojej krase. Ti, co ju poculi zdialky, resp. boli niecim zaujaty a rana nebola blizko, su v pohode. Ale je to mala vzorka ;)
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 09:52
- Nahlásit
dejavu
tak to je super, zatim to totiž asi není rozšířený, tak každá reference dobrá! příští rok to určo vyzkoušim, teď si nechám namíchat ještě pro něj Bachovky a uvidíme.
pigie
určitě na tom něco bude, jonáš se po petardách jen otáčel, poté, co dvě hodily půl metru od něj, psycho největší..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2007 17:18
- Nahlásit
možná to někomu pomůže, Ozzy se petard taky bál, ale né od mala. Získal to, když jsem ho ve věku asi 4 let + -, pod dojmem, že je to OK, vzala na ohňostroj. Cvičíme klid při střelbě, normálně na cvičáku. A největší posun jsem zpozorovala když jsme šli ven a začínala bouřka a celou dobu hřmělo. Klid při střelbě máme už naprostý a venku bez reakcí, vyzkoušeno na Mikuláše.
|