| Autor |
Zpráva |
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:20
- Nahlásit
jsem koupila Kronch a jakmile jsem mu ho na granulky dala, tak se odmítal k misce přiblížit
Já zase slyšela, že nekomu se po tom osypal pes....
younglady
zkus http://www.stekaciobchod.cz/ - tam to beru ja
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:27
- Nahlásit
Mel
Odkud myslíš, že to chci vzít
|
suri
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2007 14:39
- Nahlásit
Ta moje přestala zhruba taky v sedmi měsících žrat a od tý doby má vždycky tak jednou i víckrát do měsíce hladovku. Prostě když se rozhodne, že žrat nebude tak můžu vyvářet jak šílená a nepomáhá vůbec nic. Já jsem opravdu od rybiček po vařený maso i kosti vyzkoušela kde co, i jsem kvůli tomu několikrát měnila granule a výsledek pokaždý stejný. Ale vyzkoušet se to musí. Držím pěsti.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 13:38
- Nahlásit
takže už to nežere ani s olejem pouze s konzervou nebo s želatinou z vepřovýho kolínka, potvora
tak se chci zeptat, přemejšlím, že bych přešla na jiné - vybírám mezi Royalem, Eukanubou a Hillsem. Zatím vyhrává Royal... co byste poradili vy?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:05
- Nahlásit
younglady
ja bych poradila trainer...ale hlavne bych poradila system nandat granule, nechat 30min..nechces? nechces! mas smulu....
rano a vecer
vsak ona se nauci...me tohle delala sandy taky...ale pochopila ze jinak proste ma smulu
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:07
- Nahlásit
younglady
já bych poradila Eagle... Eukanuba jí rozhodně šmakovat víc než Purina nebude, Eukanuba psům moc nechutná...
Ale jinak se naprosto ztotožňuju s nikou00. Ona Misty hlady neumře, se neboj...
|
Kelly
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:11
- Nahlásit
Takové krmivo ANF většině psů chutná. chce to samozřejmě vyzkoušet.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:12
- Nahlásit
nika00
tenhle systém samozřejmě děláme od malička... trainer nemáme na krámě, vybírám jen z toho co máme na krámě
Mel
no jo, ale když nežeře už dva dny, tak mi to u štěněte velkýho plemene ve vývoji fakt moc ok nepříjde... Eagle je ok, máš vyzkoušeno i štěněčí??? já právě mám vyzkoušeno štěněčí to co jsem psala výše
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:13
- Nahlásit
Pls všem, já vím že značek je milion, já bych prosím potřebovala pomoc jen s výběrem mezi Royalem, Hillsem, Eukanubou a dejme tomu Eaglem, jiné značky prosím nedoporučujte, děkuju.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:15
- Nahlásit
younglady
štěněčí vyzkoušenej nemám, ale dixinka ho má a trinitka ho taky papala.... a když bude další pes, taky mu nic jinýho nedám... max. ještě firstmate, ale všechny ostatní granule jsou pro mě pasé.
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 14:17
- Nahlásit
Mel
je fakt, že Eagle jel i Abča, sice dospěláckej ale moc jí chutnal a Proplan jí taky jeden, Eukanuba vůbec.. No zapřemejšlím mezi Eaglem a Royalem, ten mi doporučila kamarádka, že jí ho čuba žere super, škoda že je každej pes jinej
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 15:04
- Nahlásit
younglady
eukanubu bych taky nedoporucila...po te mi sandy hubla..(to mi nevadilo pac byla jak prase, ale u psa ktery nechce zrat to vadi)
hills bych taky nedoporucila...jeden cas jsme ho taky meli..ale sandy mela ridsi bobky
royal jsme meli taky...a to uz bylo lepsi...eagle jsme nikdy nezkouseli...
hele a jak si psala, nezere jen ranni davku? nebo uz i tu vecerni?me tohle opravdu delala sandy v obdobi kdy ji bylo tak pul roku a vic....prestala granule zrat uplne a museli sme ji davat jen maso..teda museli..tata se bal ze umre takze dostavala maso v konzervach...ale to moc nedoporucuju...at uz je to kvalitni znacka...tak pak si pes tezko zvykne na granule...
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2008 18:07
- Nahlásit
nika00
no už nežere ani tu večerní... kdyby to dělala v dospělosti tak je mi to fuk, ale v době vývoje... na maso naši stejně nepřejdou, určitě chtěj zůstat u granulí... ona není teď vychrlá, ale má fakt hodně hodně pohybu a pokud nebude žrát tak bude zas jak žebřiňák a to nechci, sem byla tak ráda, že jsme ji trochu vykrmili do normální podoby a teď zas tohle
|