Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Neznáte někdo tuto paní... z Mar.lázní?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:07
- Nahlásit

Baileys
Beztak nezavolá...bude doufat, že to vyšumí, a pomlouvat tě na všechny strany.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:27
- Nahlásit

To mi už je jedno, to jako aliby ať klidně dělá,já mám před svým prahem zameteno!!!

Janie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 14:40
- Nahlásit

Baileys
No teda to je fakt síla!!!…my se s paní setkali jen jednou krátce a to více než před rokem na svodu, sice vím o koho jde a co si pamatuju, tak Hadgi byl takový nevycválaný frajírek a paní mi přišla docela milá, ale jinak osobně neznám…ale jak jsem si to tu pročetla, tak docela zírám…ta je fakt hustá!!! Je dobře jí udělat tuhle reklamu a držím pěsti!!!

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 15:13
- Nahlásit

Janie
No mě to taky netěší,ale už jsem neviděla jinou,ještě poměrně slušnou cestu.Jak se má psík volala tak 4x do týdne,šťastná,že pes je OK, že konečně i poslouchá,že konečně i jde tam KAM CHTĚJÍ ONI:...a né jen ten pes.
No a úderem,kdy se jí pes předal tak jeden děkovný telefonát a šlus (
No tak tedy uvidíme...

Janie
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:04
- Nahlásit

Baileys
A tak to je jasné, že tě to nijak netěší, ale zase nikdo nemůže čekat, že jen tak mávneš rukou a necháš to celé plavat, to přeci ani nejde.
No třeba ji ten telefon od Mucholabky popostrčí a pohne to s ní. Ale těžko odhadnout, co se jí tak v hlavě děje.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 17:43
- Nahlásit

No to já taky nechápu,hlavně,jsem jí věřila,že když mi to splácela,tak v tom bude pokračovat!!
Ale nebojte,to nic není!!To jsme psovi ještě dávali Kronch a ten dala její chovatelka,že to zaplatí ji,protože v té době měla přístup k lepším cenám(ještě,že tak,protože dnes bych ho tím krmila já ) no a tak ještě dluží něco okolo 3000Kč jí!!

venda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:19
- Nahlásit

Baileys
no tak uvidíš, já jedu do Mariánek až příští víkend, tak jestli myslíš, že by něčemu prospělo, kdybych tam zašla, nebo jí chceš doručit nějakou poštu přímo do ruky, tak napiš na mail ven.dulka@centrum.cz
ale přiznám se, že po tom nijak netoužím...

sarax
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:26
- Nahlásit

venda
Baileys
ale von takovej dopis ve schránce bez poštovního razítka taky může udělat svoje....
jakože oni už vědí a byli tu

venda
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 18:28
- Nahlásit

sarax
jasně, hodit dopis do schránky je to nejmenší, zdá se mi, že jí mají zvenku vedle vrátek: http://www.pampeliska.cz/ubytovani/karlovarsky-kra j/zapadoceske-lazne/marianske-lazne/penzion/rene-m apa-CZ323806.html

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 19:15
- Nahlásit

sarax
jakože oni už vědí a byli tu

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:36
- Nahlásit

Takoví chudobní,v bytečku, žijící jen z důchodečku....

Jé,ale já nevím,nechápu tu větu jakože oni už vědí a byli tu

asi už mi to nějak nemyslí,prosíím vysvětlit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:39
- Nahlásit

Baileys
Dát jim dopisem bez razítka najevo - my víme, kde bydlíte, hlídáme si Vás... Taková skrytá výhrůžka... Něco o té vymahačské firmě, jak haluzila Mucha, by se dalo vytisknout na PC, že. A pak by to tam někdo hodil.

Ty jsi houno mafián.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:42
- Nahlásit

Ted jsem ještě zjistila,že je baba v zastupitelství obce Zádub!!
No tak to je masakr!
Co navrhujete vy??

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 21:43
- Nahlásit

bullvnouzi
Já Ted dělám asi jen paci paci pacičky!!!

Něco vymyslíme,samo mám evidenci o každém psu, co mi již uhradila a co bohužel nééé....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 08:33
- Nahlásit

Baileys
Dneska jí mám volat, nebo né? Kdybych jí zavolala na tu pevnou, byl by to po ni asi šok

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:12
- Nahlásit

Mucholabka
Počkáme,dáme babě šanci!
Když tak by se i v zastupitelství divili,co tam mají zač, a takovou ostudu snad nechce....
Ty zítřejší zkoušky,to vypadá na pěkný masakr

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 09:16
- Nahlásit

Baileys
no, nádherně sněží...jestli by to Buca udělala, doživotně jí uznám titul geniálnío psa, páč nenacvičená a ještě ve sněhu je fakt mazec. Ta bude dělat xichty, kolik psů dělá ZOP?

Baileys
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2007 10:02
- Nahlásit

Hmm,to jo!!

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 07:44
- Nahlásit

Tak baba NIC

min týden s ní Radek mluvil,asi omylem zvedla tel., ona,že mi ihned ve čtvrtek zavolá a nIC.

Co teď??

monika
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:09
- Nahlásit

hlavně to nevzdávej, takovým to prostě procházet nesmí.

Klarucha
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 09:34
- Nahlásit

mno.. asi bych jí napsala dopis (musí to být pěkně formulované, nejlépe v právnickém slohu a s pár odb. termíny). Odvolat se na ústní dohodu, vymahatelnost právní cestou a pohrozit exekucí. (+podložit to svědectvím- co ta chovatelka?)
Jaké má ta paní vzdělání? (čím nižší, tím lepší)
V současné době též vymáhám jednu pohledávku (z jiného soudku), ale mám pocit, že ten českej píseček je takovej bahnitej.

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 11:51
- Nahlásit

Klarucha
vzdělání středoškolské,a působí v místním zastupitelstvu.....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 12:28
- Nahlásit

Baileys
Být to na mě, už je na cestě dopis k rukám starosty, že má v zastupitelstvu nezodpovědné osoby a vůbec bych se nebála nařknutí paní lhářem!

Klarucha
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 16:27
- Nahlásit

Baileys
jj. ad Mucholabka...ale naformulovat to "kultivovane" , spis bych zacala u dopisu mile pani, a az pote psat dal... Hlavne to poslat doporucene.
Neco ve stylu :"Vazena pani xz, vzhledem k nemoznosti Vas kontaktovat jinak, volim tuto formu. Rada bych Vas upozornila na Vas dluh xxxxx za vycvikovou cinnost provadenou od x do y, jejimz vysledkem bylo (blablabla..).
Timto Vas zadam o poukazani dluzne castky na muj ucet (slozenku), a to nejpozdeji do 14 dni. (rada bych Vas upozornila na skutecnost, ze v zakone je osetreno i pausalni penale za prodlevu v platbach). V pripade, ze by se nam nepodarilo tuto situaci vyresit, bych se musela obratit dle rady sveho pravniho poradce na soud. Verim, ze jste sve zavazky schopna splnit se cti.
ale jestli mas kamose pravnika, tak k tomu dat jeste nejaky dodatek...

Baileys
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:48
- Nahlásit

Asi niíc jiného nezbyde.
(
ach joo, co se to s těma lidma děje...
Nebo Much,ještě jí zavolej,.že nic,že se to postoupí dál,co ona na to....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2007 18:50
- Nahlásit

Baileys
Tak já to zkusím na tu pevnou, co ty na to? Zítra, jo? Dnes už ne e, už se mi nechce pracovat...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání