Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Neznáte někdo tuto paní... z Mar.lázní?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Baileys
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:55
- Nahlásit

Neznáte se se více někdo s p. Tučkovou z Mariánských lázní?Vlastní psa,velkého knírače Hadgiho.
Začíná se nám zatajovat a potřebovala bych s ní anvázat kontakt...
Jedná se o docela vyšší finanční záležitosta výcvik+zkoušky za jejího psa!!
Díky

Baileys
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:21
- Nahlásit

Hmm,škoda...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:51
- Nahlásit

Baileys
Ale nepovídej...pak po kom že je synáček.

venda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:54
- Nahlásit

Baileys
já sice z Mariánek jsem, ale Tučkovou neznám, ale mám pocit, že nebydlí přímo v Mariánkách, ale nad Mariánkama v Zádubu nebo Závišíně nebo tak... maximálně jestli máš adresu tak se tam můžu zastavit, ale nechci se do něčeho plést...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:56
- Nahlásit

venda
Baileys si s ním dala fakt hodně práce, zaslouží si svoje peníze, já bych toho psa asi zabila

venda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 21:02
- Nahlásit

Mucholabka
psa jsem viděla, jenže já to nedokážu posoudit, ale mluvili o němm všichni MOC ošklivě, o chudákovi... a to cvičil líp než Hekla jenže Hekla je muj debil, takže to se nepočítá, zrovna chrápe na gauči, beruška chlupatá

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 21:03
- Nahlásit

venda
to já zas mám psa šikovného, ale panička by zasloužila

venda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 21:06
- Nahlásit

Mucholabka
no já VÍM, že kdyby s Heklou cvičil někdo, kdo by to bral vážně, tak má dávno všechny zkoušky v kapse, i když se tak těžko motivuje, jenže ona je rozmazlená (nevim, jak se to mohlo stát? )

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:11
- Nahlásit

venda
JJ tak to je Zádub!
No cvičil možná na oko líp, ošklivě Ti to možná přišlo ,ale to spíše bylo ironicky! To bylo míněno tak,že z chovatelského a pracovního hlediska z něj dělali bombu a vohy šly jaksi ty tam a fakt to měl aspoň na oko vydřené-takže to dík,že to tak vypadalo! Ale tam je HODNě v majitelích a výchově,ale to už a díky tomu co se teď děje jde nějak mimo mně...
Mucholabka
to je síla,co?!? No joo,Tys to tady zažila...!Tohle bych od paní fakt nečekala.Joo,za ochotu a blbost se platí...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:17
- Nahlásit

p. Tučkovou
Ale nepovídej...pak po kom že je synáček
jakej synacek?? myslite toho:
"Tucek!"
"Slajs!"
"Kdes to vzal?"
"A kam tys to dal?"

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:21
- Nahlásit

k odlehčení situace to nemá chybu !!

No já ted nevím,co by na babu mohlo platit, a to bylo Verunko sem,Verunko tam a ted nebere žáden telefon,známé dluží za 2 pytle dobrého krmiva,tedy své chovatelce!
a pro mě 6 200 DOCELA VELKÝÝÝ PENÍÍÍZZ

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:23
- Nahlásit

Baileys
6 200 DOCELA VELKÝÝÝ PENÍÍÍZZ
to chapu .... na druhou stranu, z ekonomickeho hlediska, na vymahani teto castky osobni cestou (tedy doprava, hodnota casu a podobne) zaplatis skoro stejnou castku .....
lidi jsou holt svine .... priste proste nevydat psa, dokud nebudou prachy na stole (a nemusi to byt zrovna pet v ceskych)
pripadne se po ni divat na vystavach a podobne, kdyz uz treba na nejaky budes.
a jeste dotaz: smlouvu nebo neco takovyho mas? nebo to byla sluzba domluvena vcetne ceny jen ustne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:29
- Nahlásit

Baileys
No, vůůůůbec se mi ta baba nelíbila. Ty její věčné skřeky, jaké má furt problémy, ta platit fakt nechtěla!!! Má pevnou linku? Tu ti zvedat bude, ne?

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:31
- Nahlásit

nO PRÁVĚ!!nORMÁLNĚ VÝCVIK ANI NEDĚLÁM,JEN S LIDMA,PŘÁTELEMA, NEBO NA vv.
Tohle je z chovu mé dobré známé,tak mě o to požádala... Pes fakt komplikovaný, rozmazlený,vzpurný, znáš to,ale hezký...
Tak jsem jí za 4 měs udělala 3 zk, i když malé,pes se dal dokupy ,ještě se jí přes ČR dovezl až domů, no a je problém...
Něco mi splácela,jasně,ale to,když byl pes tady.
Takové ty výmluvy,že jí někdo říkal,že my jsme psa zničili,to pouštím jedním uchem tam druhým ven...
Kdyby se aspoň snažila,ale tohle je tedy moc.
Nechtěla jsem jí bez peněz dát p.p.,teď bych si nakopala prdel!!! No a nebo by si nechala vyrobit duplikát....
A psa si nechat? No po pravdě,byl tak komplikovaný,jsem jsem ráda,že je doma...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:35
- Nahlásit

Baileys

Takze nemas nic, ziadny papier?? ale mas svedectvo niekoho kto bol s tebou pri tej ustnej dohode?? a mas na nu nejaky kontakt?? tak jej vyvolavaj proste do nemoty...hm...

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:35
- Nahlásit

Mucholabka
Nemá,je mobily,mají penzion,nádherný!!škoda,že ho neumím tady zkopírovat!!!
Nám nebere ani můj ani radkův tel, maily,ani té chovatelce-nic!
vykládala,jak psa zbonituje,že jí začal super kousat,hmm,tak jsme si říkali,asi mu to pomohlo a domácí prostředí,pak jí r viděl jak dojela rádoby na bonitaci a pes NIC, no to bylo překvapení...
Ho tam nečekala,tak skočila do auta,že odjede... Tan jí tedy odchytil a upozornil,ža by jako měla něco dodržet...Co se starou bábou, nechtěl být hrubý.ted ho štve ,že jí ten p.p. nesbalil! nebo si to nenechal podepsat.
Možná by mi stačila smlouvička,že mi to dluží a někde-ale kdo, že by jí to dones,at to podepíše...!!!
Jen 400km, to je asi síla...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:36
- Nahlásit

Baileys
Jestli mi dáš nějaké číslo a zvende to, tak ji trochu pozlobíme, představím se jí do telefonu,že jsem firma která odkoupila tvou pohledávku a že splatnost má do týdne, jinak...soud, exekuce a tak.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:38
- Nahlásit

Silwuska
vyvolaj to je co česky??
Svědků,.těch by bylo, když jsme psa přebírali....,ale tahet je nikam se mi nechce...
I Terri odsud tam tehdy byla a ví o koho jde.
Já si myslím,že by na ní stačil jen veřejný nátla,já to tedy řeknu,její muž je operní profesor a snad nár. umělec a nevím co vše z Nár. diivadla ! rené tuček!!!
A ona myslím dělala i místostarostku nebo co všechno!! Takže docela známí lidé....
Ale synáček,to bude povedené kvítko....,ale JÁ jsem si svou práci odvedla,takže já za JEHO sluhy jaksi platit nechci!

Silwuska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 08:44
- Nahlásit

Baileys

Vyvolavaj...no bombarduj ju telefonatmi... proste ked sa bude fakt zdrahat zaplatit, tak jej povedz ze mas na to svedkov a nie jedneho, a ze ju kludne date do telky a ze pak si uzene peknu hambu...a kedze su celkom znami tak by sa na tomohla chytit,ni?

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:03
- Nahlásit

Silwuska
no jooo, ale at se to neobrátí na vyhrožování...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 09:28
- Nahlásit

Baileys

To nebude vyhrozovanie...iba priatelska rada

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 11:24
- Nahlásit

Mucholabka
Jdi do toho.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:01
- Nahlásit

tak Much už šla.... )
Si představte,joo,nejdříve na ní zkusila,že nemá žáden dluh,že psa nikde neměla a DOKONCE že neskládal žádné zk-naštěstí i na ČMKU vévodím jako psovod,ufff a je tem vše zapsáno! Navíc spousty lidí bylo na zkouškách a akcích,kde jsem se psem byla,naštěstí jsem jezdila i na jiné cvičáky a trénovala s níma MOOOCCC dobře si lidi takového psa pamatují..!!
Noa pak prý ji Much dostala! a baba řekla,že promyslí jak s tím...
Hmm takže uvidíme

Silwuska
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:03
- Nahlásit

Baileys

To som zvedava...drzime palecek

Kniga
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:06
- Nahlásit

Baileys taky drzim! a pred Mucholabkou smekam!

Bela
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:10
- Nahlásit

Jirikovo
ale ved to su predsa Marecek a Hustoles!

Baileys
tak to je teda kauza! baba jedna hnusna!!! Drzime palce aj my, netreba to vzdavat, lebo potom si takyto chrapuni myslia, ze mozu slusnym ludom po hlavam skakat. Takze - hrrr, na ne!

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:24
- Nahlásit

Baileys
Mucholabka
Wow.

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 12:33
- Nahlásit

No mě vlastně nyní došlo,že ho mám na webu ve school i s fotkama a výkonem!!! A baba Tučková jak mi v knize píše opěvné vzkazy. No tohle bych fakt nečekala ani nááhodou!!
Prýýýý ho ale ajkoby "cvičí" nějaká holka,tam te´d u nich, to je v pohodě, ať s ním dělá,jen bych chtěla vědět,zda o tomhle ví a co a jak!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:01
- Nahlásit

Baileys
Vždyť jsem jednou taky byla u toho, jak jste se bavily o penězích (když jsme tehdy stříhaly), a jednou jsem k tobě pro něco jela a měla jsi je na návštěvě myslím dokonce oba, ne?

Ona ten dluh nakonec do telefonu uznala, ale hned zezačátku "já jsem nic nepodepsala". Tak jsem ji trochu setřela slušně samozřejmě, jen tím, že jsem jí dávala otázky (vy jste s tím psem skládala zkoušky? Víte, že paní V.S. má svědky k vaší vzájemné ústní dohodě apod.), prý že ti zavolá, v což nedoufám, ale jsem připravená ji otravovat furt, moje číslo asi už zvedat nebude, ale my jich máme více a fotky mám doma taky co fotil brácha.
Jsem jí řekla, že teda splatnost to má u naší společnosti do týdne, ať se ohledně částky rozmyslí, aby nemusely následovat další sankční kroky

Baileys
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

Mucholabka
Ty jsi moje sluníčkoo
No abych se neradovala předčasně...,že?!!

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání