Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Můj život s pumou
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:35
- Nahlásit

Biluška
ten pes se mi začíná líbit,škoda,že je vyráběj v tak malejch velikostech,já sem na ta větší...co je nějak upravit třá růstovejma hormonama??

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:48
- Nahlásit

Biluška
Martina má nick "Železná žena"....jako majitel pumi ideální
Sama jsem zvědavá, co je na této zaručené zprávě pravda.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 08:52
- Nahlásit

gabifi
TAky jsem zvědavá. Spousta agiliťáků o ní uvažovala, je fakt rychlá jak kulový blesk. Jenže ona ta rychlost holt není všechno, což už bohužel spousta lidí nevidí . Navíc si myslím, že zdaleka ne každá puma bude až tak prdlá jako ta moje. Znám ještě tři další a to je hodně slabý odvar. Asi záleží na tom kam člověk šáhne. Stejně jako někteří parsoni běhají jak blesk a jiní se sotva plouží.

davidkova renata
Dělají se i větší, ale těm se říká flanderský bouiver

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:03
- Nahlásit

Biluška

Jenže ona ta rychlost holt není všechno, což už bohužel spousta lidí nevidí To je sice pravda, jenomže dnešní situace v agi není jednoduchá. Nejradši bych udělala dvě kategorie. Agility a Sprint Agility (pro bordery a spol)

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:08
- Nahlásit

gabifi
Prosím tě, kdy jsi naposledy viděla opravdu dobrou a opravdu ovladatelnou borderu? Jestli je jich v celé republice deset tak to bude hodně. Zbytek jsou právě ti magoři, co kecnou na prdel před rychlým psem a nikdy v životě se nenaučí toho rychlého psa řídit (tak jako já ) . Šílím když vidím na závodech ultrarychlou borderu, která smete 12 latěk, skočí všechny zony, udělá dvě odmítačky a na závěr se diskne na jiné překážce. A všichni dělají "ááách" a plácají majitele po ramenech a říkají "on je tak rychlý, to bude bomba" . Jenže bomba to v životě nebude, protože ten pes nikdy nebude ovladatelný..... sem tam možná něco náhodou zaběhne, to občas zaběhne i puma, ale je to fakt o náhodě. Takových je 99% borderek. Na bedně pak vždycky stojí jiné plemena, nebo těch pár dobrých border, které nejsou tak šíleně zbrklé. V psovi roku mi projdou rukama všechny výsledky a těch border je tam fakt minimálně. Když už tak to rozhodně nejsou ty rychlé borderky. Ale na světové úrovni už je to fakt o něčem jiném. Jenže napřed se člověk musí naučit běhat tady než chce na ten svět

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 09:24
- Nahlásit

Biluška
tak j! v pátek mi to tam doprav! Asi nebudu doma, ale mamka nebo tata to za mě veznmou!

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:38
- Nahlásit

Biluška
u borderek je to taky o tom, že v množství je síla. Když jich na závody dorazí 25, těm třem, co se vejdou na bednu, se to vždy zaběhnout podaří (a o tomhle je taky mistrovství světa) Z ultrarychlých border nešílím, já šílím hlavně z jejich psovodů. Jediné, co mne při sledování takovéhle dvojky napadne, je otázka PROČ si si pořídil zrovna border kolii

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Lis 2007 10:52
- Nahlásit

gabifi
PROČ si si pořídil zrovna border kolii
Protože je to moderní, protože jsou tak rychlé (ještě jsem nepotkala borderku, kterou by puma nepředběhla ), protože jsou strašně dobré, suprdupr na agility (ha ha), protože když chceš běhat špičkově tak musíš mít jedině borderku (ha ha), protože jsou tak strašně inteligentní ( no nevím), protože jsou to neúnavní pracanti (taky dost pochybuju).....

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:52
- Nahlásit

Biluška
Biluš, myslíš, že to je Crazy od Romči z tábora? Vědělas, že má papillonku, URL Já si ale nejsem jistá, jestli je to ona.... myslím, že jo

papillon_girl
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 21:10
- Nahlásit

Biluška
Te´d jsem si našla v kompu nějaké hjejí fotky a není to ona§ škoda, jsem myslela, že si vzala k borderce Motýla Ale na ty stránky se podívej§ Já nechápu, jak mohl někdo něco takového udělat papillonkovi. takové milé dušíčce......

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání