Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je tu nějaký zaměstnanec Českých drah?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:58
- Nahlásit

Eda
asi něco jako peníze na cestě...
261 100/211 100
221 100/261 100

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:00
- Nahlásit

Ketrin
261 100/211 100
221 100/261 100

proboha, co to má znamenat???

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 14:01
- Nahlásit

Eda
taky jsem se bavila....teda až po chvíli

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 15:39
- Nahlásit

Eda
áá, pán/paní asi nebude účetní co?

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:53
- Nahlásit

Mar
áá, pán/paní asi nebude účetní co?
ne e, není a nikdy nebude ale byla by aspoň lekrace, když už nic... já a čísla=pohroma
tak vysvětlí mi někdo tu prapodivnou směsici číslic?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 22:35
- Nahlásit

Eda
zeptej se "Jiřiny"
jak říkám - peníze na cestě, neboli účetní vyjádření případu, kdy vkládáš hotovost do banky...
anebo naopak vybíráš z banky:
261 100/221 100
211 100/261 100

ale jak vidíš, je to nuda - mnohem zajímavější jsou určo ty informace na cestě!!!

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:30
- Nahlásit

český dráhy jsou jeden velkej bordel, já když jedu k přítulovi, jezdím na kilometrickou banku, protože na dlouhý vzdálenosti je to pro člověka, kterej nemá nárok na žákovskou slevu nejlevnější varianta...
Ale včasnost Českých drah nemá smysl řešit, protože v podstatě skoro žádná není Nejlepší je hlášení zpoždění vlaku ve chvíli, kdy už po 10 minutovým zpoždění přijíždí na nástupiště
No nic Český dráhy a Česká pošta jsou podniky, který nikdy nebudu mít ráda, protože je to jeden bordel větší než druhej... "Času Dost" a "Časem Přijde"

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

Ketrin
acha, díky za přiblížení, ale asi zůstanu věrná těm informacím

Mar
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

Eimy
tak tak
já včera měla jet vlakem v 16:57 - v 17:00 ještě nebylo u spoje ani uvedený nástupiště, v 17:05 ho napsali (záhy teda změnili - takže sem se proběhla ) a v 17:10 řekli, že vlak bude mít 5 minut zpoždění

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:18
- Nahlásit

Mar
Já jednou jela k přítulovi vlakem, kterej měl odjíždětv 8 24, seděla jsem v něm v Brně na nádraží, odkud vyjížděl už asi 5 minut před tím daným odjezdem, ale kupodivu jsme tam stáli i 10 minut po něm Tak nevím, kde vzal to zpoždění na trati, když v Brně začínal

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:20
- Nahlásit

Mar
no, vůbec nejlepčí je to o velkých letních prázdninách.
je to v době všemožných výluk, který ani nemá smysl sledovat. stačí jen přijít téměř kdykoliv na nástupiště a "ono to během hodinky vždycky nějak pojede..." (to byla citace pana výpravčího u nás na nádraží) jinak do matičky Prahy dojíždím skoro denně a někdy je to vážně adrenalinový sport

kokoška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:31
- Nahlásit

Eda
taky mám tu smůlu, že musím denně do P.....
Včera během cesty změnili trasu vlaku a nikdo se neobtěžoval to cestujícím říct - průvodčí přitom asi 3x prošel vlakem. Za ty roky, co jezdím mě to z konceptu nevyvedlo, mám už natrénované nouzovky pomocí mhd, ale spousta lidí zmateně v Libni vyskakovalo a nasakovalo zpět do vlaku, neb netušili, kde jsou a kam vůbec jedou. O zpoždění nemá cenu se bavit, spíš by mě zajímalo, zda někdo někam vlakem dojel včas

palma1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:33
- Nahlásit

kokoška
záleží na tom, jestli "včas" myslíš přesně (nebo snad dřív) nebo s určitou časovou tolerancí

jinak mám kolegu v práci, který tvrdí - na dovolenou ne jinak než vlakem - naposledy si zajel vlakem na otočku do Francie - jen tak, aby se projel hezkým vláčkem

Eda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:40
- Nahlásit

palma1
jen tak, aby se projel hezkým vláčkem
jo, tak takovýhle známe... přes rok do vlaku nesednou, tak si to užívají na dovolený
ještě jsem slyšela hlášku, že to každodenní dojíždění do Phy musí přece být tak romantické!
kokoška
Za ty roky, co jezdím mě to z konceptu nevyvedlo, mám už natrénované nouzovky
jasně, už jsem taky ostřílená, jen se dostat do Radotína a je to v pohodě

Eimy
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:55
- Nahlásit

palma1
aby se projel hezkým vláčkem
hezkej vláček u ČD? i když je fakt, že když to jede do Vídně nebo do Berlína, tak ICcka jsou docela hezky, ale jet ICckem Kosice - Praha, to je horší než rychlík

palma1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:14
- Nahlásit

tak teď volala teta... zatím prý ještě nevyšel nějaký "grafikon" (což vůbec netuším, co to je) ve kterém budou přesné instrukce za kolik by měl bafan jezdit. každopádně od ledna žádné týdenní nebo měsíční jízdenky pro hafule nebudou a prý (podle jejich výpravčího) by měla jízdenka pro psa stát minimum - říkal 10 Kč, ale přesně to budou vědět opravdu až v prosinci. takže jak už se tady psalo - čd neví nic... zkrátka je lepší jezdit autem

brut
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:18
- Nahlásit

no jo, jsem psala, že informace jsou na cestě

palma1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:19
- Nahlásit

Eimy
jo jo - taky jsem se divila - když jsem bydlela ještě s našima, tak k nám jezdila pouze lokálka... jezdit s ní byl zážitek na celej život. teď sice bydlím jinde a jezdí tam i jiný vlaky, ale radost je to stejně. už jen dostat se do toho vlaku - nemáme totiž nástupiště, takže nastupovat znamená zvednou si nohu pomalu až ke krku... v úzký sukni je to skutečně bezva

palma1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:22
- Nahlásit

brut
máš recht...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 12:42
- Nahlásit

palma1
Tak díkes za echo. Ta minimální cena jízdenky mi stejně nepomůže. Denně je to dvacka, měsíčně pěťo
A auto by mě teda sežralo.

palma1
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 13:16
- Nahlásit

bullvnouzi
nic si z toho nedělej - mě už auto žere, protože spoje do práce mám minimální... takže zkrátka počítám, že každý měsíc zaplatím 3 tisíce za dojíždění do práce...

kulich
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 14:02
- Nahlásit

No, tak ČD jezdím málokdy. Ale nebojte, příměstská MHD je na tom úplně stejně. Včera jsem potřebovala vyrazit něco vyřídit do matičky stověžaté. Příměstský bus MHD má tuhle trasu dle jízdního řádu zvládnout za 35 minut. Jaký byl můj údiv, když jsme to jeli rovných 78 minut!!!!!!! A to tentokrát aspoň autobus přijel. Při minulé cestě před měsícem jeden autobus nejel vůbec. Druhý, co měl jet za půl hodiny po tom prvním, od nás (konečná) vyjížděl s 20ti minutovým zpožděním. Proč ten první vůbec nejel jsme zjistili až od řidiče toho druhého zpožděného. První nejel neb někde cestou uvařil motor. Druhý nejel včas, protože tomu prvnímu pomáhal vrtat se v motoru, aby nakonec zjistili, že s tím nic neudělají. Ještě že bydlím na konečné, vešla jsem se a dokonce si i sedla. Takové štěstí bohužel neměli ti, co bydlí Praze blíž. První nejel, do druhého se nevešli, čekali hodinu na další. Fakt paráda

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 16:13
- Nahlásit

palma1
Jo jo to k přítelovi jezdí taky jen ty lokálky, ale teď, když se jede přes Brod a má člověk štěstí jsou tam nový vlaky, ale je jich jen pár... Ale tam je to docela luxus, pokud pominu málo místa na zavazadla, takže přítul tam krosnu nenacpe, ani kdyby chtěl... A sportovní tašku leda tak pod sedadlo

Eimy
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 16:14
- Nahlásit

kulich
No ona i městská doprava v Brně je sranda Zvlášť, když revizoři po lidech dupou za minutu prošlou jízdenku a tramvaje běžně místo po 5 minutách jedou až po 10 nebo 15 Ale jako bonus pak jedou 3 hned za sebou

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání