Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Je tu nějaký zaměstnanec Českých drah?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

Chodí sem někdo takovej? Nebo nemáte někoho v rodině? Normálně to vypadá, že mi zrušej měsíční pro psa. Tak bych potřebovala vážně, ale vážně zjistit, jestli je to pravda, ptž mi každej říká něco jinýho a z dotazníku ČD, co je na netu, mi přišla úplná kravina.

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 09:57
- Nahlásit

bullvnouzi
hele,vona existuje měsíční pro psa? fácht? kde k tomu najdu info?

kokoška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

bullvnouzi
Naštěstí nejsem nádražák, ale ke své smůle musím denně používat vlak Kolik tě vyjde lítačka pro tebe na měsíc? Kdyby se ti vyplatila IN-Gold karta, tak od prosince na ni můžeš brát i 1 psa a ten nemusí mít jízdenku a ještě pojede 1. třídou - píšou to jednak na netu a jednak mi to potvrdil i průvodčí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

bullvnouzi
Z těch jejich změn jsem pochopila, že pes pojede za paušál 10,- Kč libovolně dlouhou trasu (bez přestupů). S každým přestupem mu musíš koupit další jízdenku za 10,- . Pokud jsem to ovšem pochopila správně.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:03
- Nahlásit

Mar
Existuje, už ji kupuju tři roky a něco každej měsíc... Je to přesně polovina z lidské měsíční na tu určenou trať. Ale info je ti k hov.u, ptž je od 9. prosince rušej. A to za rok vrazím minimálně 12.000Kč do vlaku. Bože já jsem tak nasra........

Jinak webofky ČD - www.cd.cz

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:04
- Nahlásit

Biluška
Jo, tže každej den tam a zpátky - dva vlaky, 20Kč. Nejenže mě to teď vyjde na dvakrát tolik, ale ještě budu muset každej den psovi kupovat jízdenku. Dyť to je jak u dementků.

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:06
- Nahlásit

kokoška
Co to je IN GOLD karta?? Dík za tip, zjistim.
Teď budu mít měsíční 756!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

bullvnouzi
Pánbůh chtěl mít všechny blbce pohromadě, proto stvořil České dráhy

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

kokoška
Pochopila jsem tu cenu dobře?
2700 na měsíc?

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:13
- Nahlásit

Biluška
Svatá prauda.

kokoška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:17
- Nahlásit

bullvnouzi
jo, chápeš to dobře, ale celoroční je za 20 000kč. oni teď hodně podraží i lítačky - už mají zveřejněný ceník, propočítej to, třeba i se psem dohromady by se ti to vyplatilo!!!! Pro jistotu se na in-gold a přepravu psa ještě přeptej, oni taky každý den říkají něco jiného
PS: vyřízení in-gold karty trvá minimálně 1 měsíc!!!

Meta
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:23
- Nahlásit

Biluška
Pánbůh chtěl mít všechny blbce pohromadě, proto stvořil České dráhy
Ještě že pracuju u České pošty

monika
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:31
- Nahlásit

Já ted jela do Prahy vlakem s doginou a za ni jsem zaplatila za zpáteční jízdenku pendolínem 60,- kč. To mi teda řekněte, jak to bude ted od toho prosince. Já jsem teda celkem inteligentní, ale nějak ty čd nechápu. Jsem z toho volajaká zmetěná.

palma1
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:32
- Nahlásit

Mar
jo jo - ptala jsem se tety, dělá na dráze, a měsíční jízdenka pro bafana existuje. bohužel nevěděla, jestli se bude rušit... to musíme nejdřív vyzjistit

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:37
- Nahlásit

bullvnouzi
tjo,jak zjistim,kolik to mám kam kiláků??

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:37
- Nahlásit

Monika - Newim jak pendo, ale ted bude bud 10kc jeden vlak bo 20kc na celej den. Na jednorazovy jizdy to bude levnejsi, ale my jezdime denne.

Palma1 - Mohla by ses poptat prosim...

monika
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:41
- Nahlásit

Mar
nezjistíš, protože oni to počítají záhadným způsobem. Já se na to ptala když jsem si chtěla pořídit kilometrovou banku. Vysvětlení oné paní bylo sice vyčerpávající, ale pro mě, já byla jako po flámu když jsem od toho okýnka odcházela. Tolik nesmyslných a hlavně nepochopitelných informací co jsem dostala by stačilo na definitivní zničení i spolku MENSA.

monika
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:43
- Nahlásit

bullvnouzi
no on asi zase někdo za úkol na ČD "myslet". A to je pak dycky průser na obzoru.

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:45
- Nahlásit

ha ha ha...
tak te´d sem volala na ČD s tím,že si přští tejden budu kupovat měsíční a kolikže za ni teda zalepím vubec mi nedokázali odpově´det, i poté,co jsem jim 3x zvopakovala, kam že to a odkud jezdím
pak sem brnkla normálka na IDSku borec se mě zeptal, jaký že to zóny jezdím (zvláštní, když zóny se nám za pár tejdnů ruší ) a vyplivl cifru asi tak o 300,- rozdílnou než cifru,co sem našla na webu ČD (ale v kanclu ČD teda neví cenu vubec )
tak fakt nevim, co že si to a kde a za kolik mám vlastně v pondělí koupit

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:52
- Nahlásit

Mar - Ja jsem za raritu do dneska. V pokladne si uz zvykli, nekteri pruvodci taky. Ale novi pruvodci ziraj jak paka, kdyz vytasnu mesicni pro me aj pro psa. Jinak normalne bez na pokladnu a trvej na mesicni. Ono to chvili trva, nez ji v tom jejich programu najdou, ale je tam. A stoji pulku tvoji mesicni.

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 10:56
- Nahlásit

bullvnouzi
tak OK akurát te´d nevim, kolik bude stát moje měsíční,tudíž ani kolik je z toho půlka neví to asi nikdo tyjo

palma1
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 11:00
- Nahlásit

bullvnouzi
už jsem zadala instrukce - akorát teď není teta v práci - má 3 dny volno , tak to bude chvilku trvat

ono celý čd jsou takový záhadný - dokud jsem jezdila ještě vlakem, nebyla jsem nějak schopná zjistit, jaká jízdenka se mi vlastně vyplatí - a celkem nikdo mi nebyl schopný poradit. na jejich stránky se vůbec nedívám, protože systém jejich slev a výhod mi byl vždy záhadou...

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:52
- Nahlásit

Mar
Boha jeho, tuná, ne? Ale musíš vědět, kolik je km je jedna cesta. Bo mi napiš odkud kam a já to najdu.

palma1
Nevadí, vyčkáme.

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:56
- Nahlásit

bullvnouzi
hele,to sem našla, pro info sem si tam brnkla (bo chcu aj městskou v Brně k temu ) vubec mi nedokázali vodpovědět a ve finále hodili uplně jinou cifru než je jakákoliv z tamtěch - je to něco kolem 20 km )

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

Mar
bo chcu aj městskou v Brně k temu
Tak na to moje znalosti nestačí. My jen normál vlaky.

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:00
- Nahlásit

bullvnouzi
na to ani jejich znalosti nestačí, buď klidná

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:04
- Nahlásit

bullvnouzi
u nás na nádraží visí cedule jak hrom s tím, že se máš informovat v kanceláři. Vzhledem k tomu, že holka dost často jezdí vlakem do školy a já do Prahy, tak jsem se šla zeptat. Paní byla velmi příjemná. Prohlásila, že ani oni přesně nevědí kolik se bude platit. Veškeré informace jsou prý na cestě, takže se mám zastavit příští týden. Docela mně to pobavilo

brut
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:08
- Nahlásit

a tohle mně taky teď pobavilo

http://zpravy.idnes.cz/zapomente-na-vlak-pouzijte- radeji-auto-radi-ministerstvo-pms-/domaci.asp?c=A0 71119_183620_domaci_adb

Mar
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:10
- Nahlásit

brut
Prohlásila, že ani oni přesně nevědí kolik se bude platit. Veškeré informace jsou prý na cestě, takže se mám zastavit příští týden
tak to máme podobnou odpově´d pouze u mě stím, že se nemám staovvat příští tejden,ale až tak po 3.12.

Eda
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 13:11
- Nahlásit

brut
promiňte, že se vám míchám do diskuze o ČD, ale hláška, že Veškeré informace jsou prý na cestě mě maximálně pobavila
trochu se informacema musím zabývat, ale tohle jsem ještě neslyšela... že by byly na cestě... cool

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání