| Autor |
Zpráva |
cilka
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2007 23:58
- Nahlásit
nefer
tak dík za ponaučení , příště budu předpokládat termínové komplikace jako ty a když myslíš , že nejsem smířená tak se s tím nějak pokusím vyrovnat
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:04
- Nahlásit
zatim dobre, prave jsem reklamoval jednu vec so ziadostou o vymenu - po 14 zakonnych dnoch a stale cekam - odpovedali mi, ze prosia o trosku strpenia, ze cakali na nejaky kontajner. Uvidime
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 11:35
- Nahlásit
to se asi může stát. hlavně, že se alespoň ozvali... já jsem poslala objednávku včera odpoledne. bohužel zboží budou odesílat až jim penízky přijdou na účet - potvrzení o zaslání jim nestačí??? - takže mi zboží přijde až příští týden (bohužel mi granule dojdou tak v sobotu, takže stejně jedno balení musím koupit někde v obchodě )
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 12:11
- Nahlásit
palma1
to se asi může stát. hlavně, že se alespoň ozvali... já jsem poslala objednávku včera odpoledne. bohužel zboží budou odesílat až jim penízky přijdou na účet - potvrzení o zaslání jim nestačí??? - takže mi zboží přijde až příští týden (bohužel mi granule dojdou tak v sobotu, takže stejně jedno balení musím koupit někde v obchodě )
no to je třeba
-1-
zjistit si dopředu obchodní podmínky, aby jsi se pak uživatelů tohota fora neptala, co eshopu hafani.cz stačí a co nikoliv
-2-
rozhodnout se, jestli chces usetrir nejakou tu korunu a dostat slevu za platbu predem nebo jestli preferujes rychle poslani.....pokud by jsi preferovala rychle poslani, zbozi by ti jiste jiz odeslali drive, ale holt by tam nebyla ta sleva....
ono se ta platba predem mimo jine muze treba delat i proto, ze to zastresuje urcity ekonomicky model...zkus pochopit, ze kdyz nekdo posila zbozi obchodnimi baliky, tak ma neustale znacny kapital na Ceske poste nebo obdobne organizace a treba i proto dava slevu za platbu predem a proto zbozi posila az tehdy, kdyz jsou penizky doma ...... nevim tedy, jestli to takhle dela i zmineny obchod, tech moznosti je samozrejme vice
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 13:05
- Nahlásit
overgod
koukám, že nemáš co dělat, že jo???
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 13:17
- Nahlásit
palma1
raději poděkuj za to, že Ti někdo rozšiřuje úzký obzory
není zač
nebudeš věřit, ale nemám totiž rád, když se hlupák naváží do něčeho naprosto normálního jen proto, že tomu nerozumí
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:00
- Nahlásit
Ahojte vespolek já objednavam take ve www.krmeni.cz. Velka vyhoda je postovne a balne- ktere je nad 800,- kč zdarma po cele ČR, takze zaplatis opravdu jen to co si objednas, bez jakychkoliv poplatku.. S tím jsem se v jiných e-schopech nesetkala (maximálně to platilo jen pro uricitý region).
Platba je pri prejimce. Takze zadne placeni predem.
Temer pokazde poslou i nejaky maly darek - jako vzorek granuli, pochoutky apod.
Muzes si vybrat, zda to chces poslat postou nebo PPL. Coz ja beru jako dalsi velkou vyhodu - kdyz jsem doma tak si to necham poslat primo domu na PPL a kdyz jsem mimo tak si to necham poslat postou a vyzvednu si to na poste a nemusi me nikde nikdo nahaneta abych si prevzala balik.
Dodavka vetsinou prijde do 3 dnu.
Jednou nemeli na sklade hracky ktere jsem objednala a oni mi sami od sebe zavolali, ze doslo k tomuto problemu a nabidli mi podobne zbozi.
Zbozi mi vzdy prislo najednou a neposkozene.
Tohle jsou moje zkusenosti a proto jen a jen doporucuji.
A ceny si muzes porovnat s ostatnimi e-schopy a uvidis sama.
|
Anelka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:10
- Nahlásit
Akorát je nevýhoda, ze na internetu nepisou presne slozeni - to ale hodne e-schopu nedela. Vzhledem k tomu, že mám doma alergickeho pejska tak tohle musim bedlive sledovat, tak se na presne slozeni divam na www.mujpes.cz.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 14:36
- Nahlásit
anelka
moc díky za tipy. příště je určitě využiju PPL je super, poštu moc nevyužívám vzhledem k tomu, že u nás moc dobře nefunguje - malá vesnice - sice poštu má, ale otvíračka skoro žádná, tak jsem si to nechávala na větší poště ve městě vedle, ale už se mi stalo, že jsme jednu zásilku naháněli týden, protože pošty si to posílali pořád mezi sebou... holt takovej je život
overdog
vzhledem k tomu, že jsem nikdy granule přes net nekupovala, je lepší se zeptat na názory a spokojenost jinejch. připadá mi to normální v době, kdy všude okolo slyšíš, že je někdo obral.
jinak tebe naprosto nechápu - nemám tušení, proč musíš pořád jenom kritizovat a ponižovat ostatní (možná si to jenom beru moc osobně - ale pokud si vezmu tvojí diskuzi ohledně toho dvouletého pejska, tak jsem si udělala obrázek vcelku dobrej). Jinak na hafany jsem si předem volala - toť jen pro tvoji informaci, abys nebyl mimo...
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 17:33
- Nahlásit
ja jsem si tam taky objednavala par veci a poslali mi je az za 3 tydny,pricemz mi kazdy tyden psali,ze prijdou za tyden.dalsi tyden to same...vic jak 3 ytdny jim to trvalo........tak nevim a asi uz se na ne vykaslu..
|
Hafanicz
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:28
- Nahlásit
Cilka,
ještě bychom se rádi vrátili k Vašim příspěvkům. Jednou píšete že jsme si dovolili Vám zásilku rozdělit do 2 zásilek a po druhé píšete že jsme Vám tuto možnost nabídli, ale objednávku nakonec stornovali. Znovu Vás vyzývám abyste se nám ozvala na mail a mohli jsme toto nějak vyřešit. Moc by mě zajímalo jaká to byla objednávka.
Palma,
proč nám nestačí potvrzení o platbě ? Vysvětlujeme to každému novému zákazníkovi - stejně tak jako Vy neznáte nás, my neznáme Vás a nemámem k sobě vytvořenou důvěru. Proto skutečně čekáme až nám bude platba přičtena. Stálým zákazníkům již můžeme důvěřovat a stačí nám potvrzení o platbě. Pokud jste potřebovala zboží okamžitě měla jste si zvolit platbu dobírku a zboží byste měla dnes doma.
Někdo spokojený je, někdo není... Spokojených si Vážíme a nespokojení mají možnost nakupovat jinde.
Proč se může stát že něco není skladem:
Pokud někdo prodá jeden pytel granulí denně, naskladní si jich 30 a má vystaráno.
Pokud někdo prodá za den: 20 pytlů, 10 obojků, 50 konzerv ....
A další den prodá: 5 pytlů, 60 obojků, 0 konzerv .....
Asi zde bude větší problém odhadnout kolik se toho má naskladnit.
Ale zdaleka není problém jen v odhadech (či zde popisovaných situacích).
Pokud si přijedem pro 30 obojků, dodavatel je většinou má.
Pokud si přijedeme pro 500 obojků dodavatel jich má jen 100 tak asi nemůžeme uspokojit všechny své zákazníky a na zboží čekáme nervózně jak my tak i zákazník.
A k cenám bychom poznamenali tolik:
Zlevním-li o jednu korunu pod doporučené ceny dodavatelem (či dovozcem), do týdne zde mám velmi nepříjemný telefonát a podmínku, pokud to nebudu prodávat za doporučení ceny nebudu to prodávat vůbec.
Tomu kdo prodá 1 pytel za týden nikdo nezavolá nebo zavolá a on vám potom nabídne dopravu od 800 Kč zdarma a ještě na dobírku.
To overgod
Ano je to pravda, u přepravní společnosti jsou částky v oběhu za statisíce, proto zvýhodňujeme ty kteří zaplatí převodem.
To česká pošta
Hmmm, doručovací úspěšnost je cca 60%, (měsíc nedoručené zboží nevidíte) - dále škoda slov.
Závěr: nakupujte si kde chcete, ale u nás je slevový systém
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:41
- Nahlásit
Hafanicz
emůžeme uspokojit všechny své zákazníky
mucholabka dnes zakaznici uspokojila
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:53
- Nahlásit
palma1
vzhledem k tomu, že jsem nikdy granule přes net nekupovala, je lepší se zeptat na názory a spokojenost jinejch. připadá mi to normální v době, kdy všude okolo slyšíš, že je někdo obral.
jinak tebe naprosto nechápu - nemám tušení, proč musíš pořád jenom kritizovat a ponižovat ostatní (možná si to jenom beru moc osobně - ale pokud si vezmu tvojí diskuzi ohledně toho dvouletého pejska, tak jsem si udělala obrázek vcelku dobrej). Jinak na hafany jsem si předem volala - toť jen pro tvoji informaci, abys nebyl mimo...
jo na názory jo, já jen reagoval na ten udiv, ze by jim jako melo stacit to potvrzení, tak jsem považoval za nutné trochu rozsirit obzory ...
je moc prima, ze sis udelal ten obrazek, skoda ze ho nemas udelanej o zakladnich principech fungovani obchodu na netu a pak o slusnosti.....booo otazka typu "a to tomu eshopu potvrzeni o platbe nestaci?" vyzniva dost neslusne...bylo by asi slusnejsi s na to zeptat jich, kdyz uz s nimi nejaky ten obchodni pripad resis...ale asi se pletu ......jinak moc prima, ze sis udelal ten obrazek, udelej si jeste jinej a zaloz si galerii
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:56
- Nahlásit
argosek
mucholabka dnes zakaznici uspokojila
Pane Argošek, Vy se rád převlékate za ženy, že ano? No trochu Vám ten dnešek závidím pane Argošek.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:48
- Nahlásit
Hafanicz
Když jsem zboží napoprvé objednávala tak do komentářů jsem uvedla , že pokud by objednávka nemohla být vyřízena do
určitého data tak se nemá ani vyřizovat.
Nevím kde čtete , že objednávku jste stornovali vy, bylo mi nabídnuto nechat vše otevřené do doby než dodáte ostatní zboží .
Tuto možnost jsem využila ,a nechala si alespoň poslat krmení , psali jste , že s tím není problém .Ze dvou objednaných druhů krmení jste poslali jen jeden . Dál jsem pečlivě na vašich stránkách sledovala zda se objednávka už vyřídila . Když se nic nedělo , znovu jsem vás kontaktovala jak to vypadá s dodáním zbývajících věcí . Vzhledem k tomu , že opět nebylo to co jsem objednala tak jsem telefonicky a po domluvě udělala storno na nedobytné věci které jsem si zakoupila jinde a za ně jsem vybrala jiné zboží . Tak to i vyplývá z mailu od Vás . Na vašich stránkách byla objednávka dále vedena jako otevřená ale také jako nevyřizující se .....tedy jsem opět mailovala , telefonovala ....opravdu mě tento způsob nevyhovuje , nezlobte se .Pět týdnů je myslím dlouhá doba , objednávám každý měsíc a tady mám pocit , že bych musela udělat snad fixní objednávku abych měla jistotu že zboží dostanu včas .
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:52
- Nahlásit
cilka
čoveče, ty snad neumíš číst
Někdo spokojený je, někdo není... Spokojených si Vážíme a nespokojení mají možnost nakupovat jinde
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:52
- Nahlásit
overgod
neměj péči, zeptala... a nebyla to otázka, spíš údiv, protože pokud bych neměla na účtě peníze, banka by mi příkaz k úhradě neakceptovala (tím má na mysli, pokud zadávám příkaz přes telefon, nejprve se mrknou, jestli to mají vůbec z čeho strhnout, když už to mají strhnout ten den - to zas pro vysvětlení pro tebe). jinak - na netu jsem už kupovala, pouze ne granule (zvláštní, co? kvůli granulím toto téma vzniklo) - a to to tak šlo a taky jsem kupovala prvně... možná že ta firma byla nejspíš nějaká divná, když vycházela tímhle vstříc zákazníkům.
|
cilka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:53
- Nahlásit
overgod
ale jo , ale když už jsem to nakousla tady tak jim také tady odpovím .
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:54
- Nahlásit
palma1
neměj péči, zeptala... a nebyla to otázka, spíš údiv, protože pokud bych neměla na účtě peníze, banka by mi příkaz k úhradě neakceptovala (tím má na mysli, pokud zadávám příkaz přes telefon, nejprve se mrknou, jestli to mají vůbec z čeho strhnout, když už to mají strhnout ten den - to zas pro vysvětlení pro tebe). jinak - na netu jsem už kupovala, pouze ne granule (zvláštní, co? kvůli granulím toto téma vzniklo) - a to to tak šlo a taky jsem kupovala prvně... možná že ta firma byla nejspíš nějaká divná, když vycházela tímhle vstříc zákazníkům
no bohužel jsi ani přes můj i hafani.,cz potvrzení zřejmě nepochopila, jak to je stou platbou předem ...ale to nevadí...jednou na to přindeš...držím palečky ahoj a pěkný víkend
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:58
- Nahlásit
cilka
kde jsi našla možnost sledovat na internetu v jakém stavu je obj. já to nějak nemůžu najít...
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:03
- Nahlásit
overgod
pochopila... ale jak jsem už napsala - existují i další možnosti, které se mi líbí víc (vzhledem k tomu, že už jsem peníze poslala a zboží nemám)
jinak já myslím, že je ještě zítra pátek a víkend až pak ale i tak si ho užij
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:13
- Nahlásit
jinak závěrem k hafani.cz - jak už bylo řečeno, pokud zákazník spokojený je, určitě nakoupí znovu... zatím čekám na zboží a pak se uvidí.
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:35
- Nahlásit
palma1
no já mám víkend stále
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 00:41
- Nahlásit
Hafanicz
na zboží čekáme nervózně jak my tak i zákazník - ó jak tohle znám jenže kdo ze zde píšících to nezažil z druhé strany, nepochopí
dopravu od 800 Kč zdarma a ještě na dobírku - toho bych se taky chtěla někdy dožít, ale zatím se děsím objednávek, kdy si zákazník u mě objedná dva 15kg pytle granulí (u kterých mám poštovné zdarma) a na poště pak za poslání nechám 322kč "ze svého", což na tom ani nemám
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:56
- Nahlásit
Tak ja hlasim, ze reklamacia je vyrizena, zbozi poslano, bol mi poslany majl s omluvou za meskani a prosbou o pochopeni takze moja skusenost je zasa dobra
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:59
- Nahlásit
mipooo
tak to je super !!!!
|
overgod
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:02
- Nahlásit
kkathy
jenže kdo ze zde píšících to nezažil z druhé strany, nepochopí
spíše je třeba chápat zákazníka, že ho to nemusí zajímat.......
Na druhý straně je to o tom, jk kdo umí přemejšlet a kde nakupuje....nebo spíše, jak se vyzná než jak umí přemejšlet
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:28
- Nahlásit
zbozi uz aj doslo, parada
|
kkathy
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:34
- Nahlásit
overgod
Některý věci se daj ale koupit jen u jednoho dodavatele a to pak na výběr není.
|
palma1
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:48
- Nahlásit
to, že zboží není skladem, se stát může... je to pak ovšem o komunikaci prodejce a zákazníka. myslím, že zákazník, kterého prodejce kontaktuje s tím, že od dodavatele nedostal zásilku a čeká na ní a proto zboží není dočasně na skladě, to pochopí (příp. mu nabídnout něco jiného nebo pokud se jedná o stálého a dobrého zákazníka, se to pokusit sehnat někde jinde, třeba i od jiného obchodníka, který to má skladem - bohužel pak už je to o jiných nákupních cenách a to není každý prodejce ochoten akceptovat) ovšem pokud to trvá moc dlouho (několikrát za sebou) tak je jasné, že i trpělivý zákazník bude pěkně naštvaný...
|