Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / www.hafani.cz
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 07:26
- Nahlásit

Ahojda, nemáte někdo zkušenosti s tímto online obchodem? Chtěla bych si zde objednat nějaké poměrně drahé zboží, tak sháním reference. Předem díky.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:26
- Nahlásit

mám, velmi dobré

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 09:56
- Nahlásit

Tak moc díky.

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:44 - Změnil/a: cilka
- Nahlásit

palma1
mám , velmi špatné , objednávala jsem víc věcí , krmení , pamlsky,
kosmetiku , obojky - nebyli schopni poslat vše najednou ( některé položky nebyly na skladě) posílali by mi to na dvakrát ( tedy dvojí poštovné a balíky přišly potrhané - zabaleno jen tak halabala) a obojků jsem se nedočkala vůbec . Tím ale nechci říct , že je to stále stejné a že takovou smůlu budeš mít také . Pokud objednáváš pouze to co mají a je to třeba jedna věc . Už tam nenakupuji . Beru na Spokojeném psovi z Ledče a spokojenost .

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 10:57
- Nahlásit

můžeš mi, prosím, poslat adresu? Já bych chtěla granule - mají je tam za velice slušnou cenu a taky stopovací vodítko... naše 3 měsíční fenka se rozhodla, že na "ke mně" se reaguje rychlým úprkem

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:00
- Nahlásit

palma1
www.spokojenypes.cz

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 11:55
- Nahlásit

cilkadíky

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:04
- Nahlásit

tak vono to chce si uvedomit, ze vetsina eshopu pro psy ma to zbozi skladem z minimalni casti.....takze kdyz pak selze ddavatel, je problem na snade

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:05
- Nahlásit

palma1
v každým případě je blbost se rozhodovat na základě zkušeností 1 nebo dvou lidí...což takhle si zavolat tam či onam, hnedle bude lepší představa

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:44
- Nahlásit

to určitě - mě spíš šlo o to, když to zaplatím předem, že zboží skutečně dostanu (abych třeba nedostala prošlé granule nebo snad nedostala nic)

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:46
- Nahlásit

palma1
VONO SE TAM PLATÍ PŘEDEM? pardon za capslock...nebo myslis jako platbu u dobirky?

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 12:46
- Nahlásit

overgod
Kdyby tam byl jen tento jeden problém , mávla bych i rukou , jistě ne každé zboží musí být skladem pak bych ovšem očekávala , že tam dají dovětek , že zboží se doobjednává . Tudíž nemůžou dodržet ani termín dodání zákazníkovi a pokud ho už nedodrží neměli by objednávku dělit jen tak jak se jim hodí ...jejich problém s dodavatelem mě jako zákazníka vůbec nezajímá - řídím se tím co píší na svých stránkách .Nemám zapotřebí čekat na zboží víc jak měsíc !!!
Ale nedovolila bych si nutit kohokoli aby u nich neobjednával ...každého věc ...internetových obchodů je mraky tedy na výběr je pro každého

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:09
- Nahlásit

cilka

ja jen psal, ze jsem presvedcen, ze tyto problemy mohou nastat skoro vzdy a vsude, protoze eshopy maj lidi prave mimo jine i proto, aby nemeli ulozeny majtek v zasobach .......to, co popisujes dela kazdej, kdyz se mu to tak hodi...je naprosto obvykle, ze s jednim eshopem maj lidi naprosto protikladne zkusenosti...

na hafani,cz si zase já teda stěžovat nemohu......skoro pravidelně jsem objednával na poslední chvíli a vždy jsem se setkal s naprostou ochotou a snahou vyřídit objednávku tak rychle jak to slo ....takze se mi myslim dostavlo nadstandartnich sluzeb za rozumne ceny...takze naopak ja si stezovat fakt nemuzu

nefer
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:24
- Nahlásit

já u nich nakupuji pravidelně a myslím, že toho, co jsi vypsala se bát nemusíš. občas je problém u některého druhu zboží s termínem dodání, ale to se prostě stává. nemůžou mít vše skladem. prošlé granule jsem od nich nedostala nikdy a rozhodně se také nikdy nestalo, že bych nedostala to, co jsem zaplatila. stejně tak s výměnou zboží nebyl nikdy problém

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

overgood

možnost platby předem tady je a je pak levnější zásilka

cilka

spíš mi šlo o to, že bych se toho zboží nedočkala nikdy.

ale moc jste mě všichni potěšili - přes internet jsem mockrát neobjednávala a když s obchodem má zkušenosti někdo jiný, je dobré je znát... a tyhle mi připadají super!

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:48
- Nahlásit

nefer
jak se nemusím bát ? To se mi už stalo ! Napsala jsem jen svou zkušenost s tímto eshopem , nevím kdes vyčetla , že jsem dostala prošlé granule ? Nebo že jsem nedostala to co jsem zaplatila a o výměně zboží jsem taky nic nepsala ...a také nikoho nenutím tam nenakupovat -palma1 se ptala - já odpověděla ...jo ještě k tomu ale to se prostě stává. - no a mě právě to , že se to tam stává nevyhovuje .
overgod
neberu Ti Tvojí dobrou zkušenost , naopak mě to těší a třeba se tam zase juknu ale vzhledem k tomu , že jsem dost odkázaná na eshop s chovatelskými potřebami tak raději volím (pro mně) spolehlivější firmu ...

nefer
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 13:55
- Nahlásit

cilka
PALMA napsala mimojiné toto:to určitě - mě spíš šlo o to, když to zaplatím předem, že zboží skutečně dostanu (abych třeba nedostala prošlé granule nebo snad nedostala nic)

a já ji odpověděla. pořádně čti, než začneš dělat závěry. sice pořád dokola opakuješ, že nikoho nenutíš tam nanakupovat, ale když někdo napíše pozitivní zkušenost je hned oheň na střeše.
pro mě za mě si nakupuj, kde chceš, ale dotaz zněl na hafany, já nakupuji převážně u nich, tak jsem napsala svůj názor na ně. mají své mouchy, asi jako každý. u některých položek mají na webu napsané, aby se člověk informoval na termín dodání, tak to má udělat. já osobně se na něj ptám vždy

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:07
- Nahlásit

nefer
oheň na střeše ? Až tak ? No to snad tedy ne a že to bylo pro palma1 se omlouvám , myslela jsem že je to na mě ...
No vidíš , sama připouštíš , že mají své mouchy , i já je mám - ale dík za poučení příště se tedy budu snažit o Tvou dokonalost a na zboží se dopředu budu informovat , jen mi to tedy připadá trošku zdlouhavé

suri
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:17
- Nahlásit

palma1
Co se týče objednání granulí, můžu doporučit krmeni.cz. Dobrý ceny a při objednávce nad 800,-Kč je poštovný zdarma a ještě k tomu dostaneš vždycky nějakej malej dáreček.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:17
- Nahlásit

cilka
dyt jo...ja te taky nenutim...ale beda Ti

argosek
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:19
- Nahlásit

cilka

co se tyce internetovych obchodu, tak v nedeli jsem prosim byl ve zbraslavicich, ale zadnou cilku jsem tam nevidel

nefer
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:27
- Nahlásit

cilka
fakt mě bavíš, jen co je pravda

jasně, že připouštím, že mají mouchy, proč bych je jako zapírala? já hafany nevlastním, jen u nich nakupuji. ale také mají jednu velkou přednost, vždy se s nimi dá domluvit. takže když své zboží nedostanu v termínu nebo předpokládám, že by s termínem mohl být problém, informuji se na dostupnost. mě to přijde logické. už se mi také stalo, že jsem objednané a předem zaplacené zboží nedostala (nešlo o hafany, ale o knihy) a zjistila, že problém byl na straně banky, která byla trošku línější než obvykle. mě prostě přijde normální si své objednávky hlídat kdekoliv.
ale možná máš, pravdu, jsem asi prostě dokonalá, že

sorry, ale téma diskuse je trošku jinde, než kam míříš ty

Hafanicz
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 14:42
- Nahlásit

Cilka,
ráda bych reagoval na váš příspěvěk ve kterém píšete :
tedy dvojí poštovné

Pokud dělíme objednávku do dvou zásilek nikdy a to opakuji nikdy neplatíte dvakrát poštovné. Budu ráda když se s námi spojíte abychom mohli dohledat vaší objednávku a podívat zda-li jste poštovné skutečně platila 2x. Náš mail je na stránkách www.hafani.cz

AOZ
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 16:40
- Nahlásit

Já moc spokojená nebyla. objednávala jsem 2x protože měli Trainer a dovoz nad 1.000 kč po kraji zdarma. a taky se mi nelíbilo, že nedají vědět, že některé zboží nemají. Při první objednávce jsem volala a nikdo nezvedal telefon...

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 16:49
- Nahlásit

nefer
fakt by mě samotnou zajímalo kam jako podle tebe mířím , z mého pohledu je to pouhá odpovědˇ...a i já si své objednávky hlídám , nebot´domluva s "hafani cz" trvala pět týdnů a to nejen písemně ale také telefonicky .Vše co bylo mailem je uloženo , telefonické domluvy bohužel ne . K mé škodě a to nejen pro ztrátu času .Nezlob se , ale více jak měsíc je snad dostatečná doba na to aby bylo jasné , že snaha byla . Ale jsme u jádra věci , já se nechci domlouvat , chci nakupovat a o tom jsou moje příspěvky ...

Hafanicz
A abych to dvojí poštovné neplatila , protože o tom mi nikdo do té doby neinformoval , i přes to že jste mi možnost rozdělení nabídli objednávka byla nakonec stornována . Ani do další zásilky by jste mi nedodali to co jsem objednávala .

cilka
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 17:11
- Nahlásit

argosek
být ve Zbraslavicích a chtít vidět , tak bys jí viděl , blafe za plotem nejvíc ze všech

nefer
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:07
- Nahlásit

cilka: ale to ti přeci nikdo nebere. stačí se jen smířit s tím, že někdo je spokojený tam, kde ty ne

Erin
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 18:16
- Nahlásit

Ano mám zkušenost a to výbornou.

overgod
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:13
- Nahlásit

Lidi to je tak vždycky u eshopu, byt se majitel sebevic snazi, budou spokojeni i ti mene......

palma1
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2007 19:18
- Nahlásit

suri

díky za skvělý tip. právě jsem tam koukala a mají to tam skutečně o hodně levnější. škoda jen, že jsem tam koukala až teď, protože jsem objednávku na hafany poslala už odpolko.

zkoušela jsem tam i volat a připadali mi OK. potřebovala jsem zjistit velikost karabinky na vodítku (abych našeho bafíka nepřizabila) a paní mi ji velice ochotně změřila. tak jsem zvědavá. ale tvůj tip je opravdu zajímavý. určitě ho někdy vyzkouším.

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání