| Autor |
Zpráva |
Essi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:19
- Nahlásit
handula
také si myslím, že by to bylo víc ke škodě. S labilním psem je to děsná práce, já se to učím na Nickovi a je to dost makačka na bednu. Je to o přesné hranici důvěry a respektu, musí být přesně, dokonale vyvážená, aby pes věřil - nehysterčil a respektoval - a nehryzl, když by zase nevěřil tak moc.... . Učím se to, neumím to.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:32
- Nahlásit
Essi
Tak to máš taky dobrou smečku!
Garon ani u vytahování klíšťat ani necekne, co je mu nepříjemné, to je třeba stříhání drápků. To sebou všemožně cuká, mele, ale nikdy se po mě neohnal, ani neukázal zuby. Měla jsem na něj velké štěstí.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:35
- Nahlásit
Galadriel
u nás se stojí na drápky a na česání fronta, klíště nebo něco takového dva dospěláci přetrpí a výrazem mučedníka, ale kromě ohlédnutí neudělají nic. Nick - štěně 9 měsíců - důvěru teprve získává, musí se s ním hodně opatrně.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:38
- Nahlásit
Essi
Tak to jo, ale Ty víš jak na něj.
To česání má Garon taky rád, jen ty drápky! A co miluje ze všeho nejvíc, je čištění uší! To se úplně naklání hlavou na stranu a snad by si to ucho chtěl na ten můj prst s vatou úplně narazit. A tak spokojeně u toho mručí a přivírá slastně oči.
|
Essi
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:42
- Nahlásit
Galadriel
jen mi zase tolik nefandi, jsem člověk "koňský", psy se teprve učím. Snažím se o dohodu a zatím to funguje.
|
Galadriel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2007 17:44
- Nahlásit
Essi
Jééé, koně ty já přímo miluju! To Ti teda závidím!
|