Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / štěndo z útulku
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:51
- Nahlásit

Kreis
no to je tragedie když se netrefíš...no hele a je taky hysterka upípaná???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:01
- Nahlásit

sue
Ahoj a po kom máš tu čubinu esi se můžu zeptat?Foto by nebylo?
Kreis je nádherná,ale to už sem ti tuhle taky říkala

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:04
- Nahlásit

davidkova renata
jena z milberku a dyk bílý trpaslík...no jelikož jsem v práci tak zatim foto ne ale zítra určo...máš mejlík??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:13
- Nahlásit

sue
Ty vado,to není špatný.Z milberku maj pracáky jak víno,foto cíííííí.My máme ury milvel a xac z ps.Maila mám
davidkova.renata@seznam.cz
Ty jsi z Prahy?

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:14
- Nahlásit

davidkova renata
no z prahy nejsem ale momentálně tam pracuju....taky máme PS.neboj foto bude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:18
- Nahlásit

sue
taky máme PS
No jasně.A maj tam i Milvel ,někdy ted jsem koukala na čubu co snad připravujou do chovu.Kolik je tý tvý ?
P.S.sem ujetá na pracovní NO,tak abys to chápala

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

davidkova renata
už mi svítlo....no byli jí v červenci 3

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:37
- Nahlásit

sue
no byli jí v červenci 3
Nám byly v březnu dva.Zkusim foo,ale nevim..

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
to je skoro jak moje čubís..akorát vy jste mohutnější a máte hustší srst asi teda......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:51
- Nahlásit

sue
máte hustší srst asi teda......
No ted teda nemáme skoro žádnou bo nám všechna vypadala na koberce
Tak pošli zejtra fotečku a podrbej za mě pracáka,já se du svalit takže dobrou všem pracákům i gaučákům.A nic si z toho nedělej,moje si rychle vysloužila přezdívku nukleární hovado,jelikož některé rysy má velmi podobné tý tvý.Vždycky závidím lidem,který můžou dát psovi piškot rovnou z pusy.Udělat to já,vypadám jak když mě napad vyhladovělej aligátor.Ale ona to nemyslí zle,jen je krapet divoká

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 07:39
- Nahlásit

sue: To víš že jo.......ji normálně prohnal pětikilovej naháč Hysterická je šíleně, tudle běhali s Jimmym venku, kolize jak kráva, Jimmy si prokousl jazyk a Arleen začala hystericky řvát až se Maky děsila co ji ten její udělal a divila se že jsem v klidu. Jsem k ní normalně přišla, zkontrolovala všechny nohy, podrbala ji a řekla "je to dobrý, nic Ti není" a šílený řev přestal a Ar šla zas běhat Nebo jak hárá, tak se jí nedávno pokoušel jeden NO nakrejt,tak to nepochodil, jak na ni skočil, Ar začala strašně řvát, jako by ji na nože brali Takže esli bude chtít nakrejt typuju,že pujde za nějakým yorkem

davidkova renata: Tvoje čubina je taky nádherná....jinak mi piškotek z pusinky dáváme a začali jsme to dělat, protože mi vždycky málem ukousla ruku, tak jsem ji začala učit z pusy a pomalu a od tý doby nemám pokousaný ruce

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:12
- Nahlásit

Kreis
heh to naše vopice když leží a nikdo si jí nevšímá tak ječí a fňuká a když jí vyhodim na místo tak vydá takovej vzdech,že člověk žasne....no a hlavně v autě je hysterka když jí nechcem hned pustit....ale co mě dojímá když šaškujem s míčkem a já jí ho pak někam zahodim a chci aby mi šla u nohy na opačnou stranu a třeba zajdu za roh tak tak řve že mám pocit že na mě někdo vlítne že jí týrám

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 15:15
- Nahlásit

davidkova renata
tak foto je poslané

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:31
- Nahlásit

sue
Ahoooj,ted jsem dorazila,no krááásná!!Jsou si fakt podobný,zkusim někde vyštrachat foto kde je jí vidět do xichtu.
A chodíte někam cvičit ?
Kreis
jinak mi piškotek z pusinky dáváme a začali jsme to dělat, protože mi vždycky málem ukousla ruku, tak jsem ji začala učit z pusy a pomalu a od tý doby nemám pokousaný ruce
tak to by asi nešlo,bych si musela za manžela vzít plastickýho chirurga a ani ten by na to nestačil

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:48
- Nahlásit

davidkova renata
no je to naše vopice...no popravdě teď vůbec protože jsem pořád v práci a dělám dvanáctky takže se vracim dom až v osum a dojíždim 50 km takže je to zabitý,ale až seženu jinou práci tak chci zase začít chodit...no my museli přestat hlavně kvůli nemoci,ale poslušnost děláme pořád a hlavně překážky no...určitě nějakou najdi...a jak že se ta tvoje jmenuje??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 17:56
- Nahlásit

sue
no my museli přestat hlavně kvůli nemoci
Jako čubiny ?Snad to není moc osobní,kdyžtak neodpovídej.
Překážky my moc neděláme ,jelikož by je nejraději zdolala rozvalením.Je děsnej knedlík,taky jsme měli růstový potíže,takže jsem jí v tomhle šetřila a nějak se to nestihla naučit.Posledně jsem jí hodila tenisák a ta kravka letěla s takovou razancí,že udělala asi 5 sudů na konci.ale to není vyjímka,stává se jí to furt,už jako malá byla knedlík.Ofiko je Diky Milvel,zvaná ale Nyný.Cvičí s ní dítě,ale moc to neprožíváme,jen aby jí trochu přešly roupy.Akorát figuranta máme svýho bo vobrany jí mooooooooooc bavěj

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 18:38
- Nahlásit

davidkova renata
no ona v 8 měsících měla těžkej zánět střev a pak se nám z toho vyklubala maldigesce,takže neudržela váhu..měřila 60cm a vážila 23 kg a vypadala jak chrt...a když nám přibrala a my třeba šaškovali ho´dku venku a nebo měla větší zátěž třeba cvičák tak šla s váhou dolu...tak proto jsme přestali a trošku se nám vzpamatovala až poslední měsíce..to váží 33 kg a udrží si je....jako víš co já jí beru jako mazla a je to můj první pes takže je rozmazlená a ,,zkažená,, ale poslechne a to je pro mě základ...........no s těma pádáma to máme osobně...ona mi to narvala i do plotu...zahodila jsem ohryzek přes plot aby za nim neletěla a ona stejně letěla...letěla kolmo na plot a nezastavila se ani nepřibrzdila a pak prák a už čuměla co je když jí to odmrštilo...štěstí bylo že měla košík...ona je takový malý kopejtko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:17
- Nahlásit

sue
Jejda,no tak to jste měli taky pěkný.No není to slavný s těma psama,je to samá choroba a bude to asi čím dál horší.Tak snad jste si to už vybraly a bude dobře.
Tak já jí mám taky jako mazla,v paneláku ani jinak nelze,rozmazlená svým způsobem je taky,ale poslechnout musí a vychovaná je myslim dost dobře.Já se motám kolem psů od 13 let,takže to pro mě tak nový není.
Tož jdu nakrmit to svoje kopyto a pak kouknu na to foto,ale nevim.
P.S. a jaká je na obrany

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:25
- Nahlásit

davidkova renata
no já snad už budu mít taky klid ...já už bych si neriskla pořídit dalšího ovčouna já na to mám štěstí...my jí máme taky v paneláku můru jednu.....tak já se zajímám dlouho o psy ale nic slavnýho to není....vždycky jsme měli ovčouna na zahradě na hlídání...jako musí taky poslechnout no ale je to páníčkov holčička......na obrany byla dobrá ale pak tam nastal zkrat ze strany figuranta,kdy on uklouzl a nechtěl na ní spadnout tak s ní ,,majznul,,o zem a od tý doby mi nedůvěřovala lidem což jsme snad už odbourali a od tý doby nekousala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:29 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Nic jinýho nemůžu honem najít...
No to je radost s obranama,někdy stačí chvíle a máš co dělat další rok.Tak hlavně pomalu a v klídku,stejnak jí na cvičení extra nemáš,hlavně aby fungovala v reálu,to je podle mne důležitější.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:32
- Nahlásit

sue
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 19:37
- Nahlásit

davidkova renata
to jo no...já nemám až tak ráda sportovní kynologii ale to je kapitola sama o sobě...no jasan je to větší mazlík a důležitý je že už je celkem v poho co se týká lidí i psů(je hodně dominantní)........

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 20:01
- Nahlásit

sue
já nemám až tak ráda sportovní kynologii
A já už vůbec ne
U nás sem dominantní akorát já,nikdo jinej nemá šanci

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 20:05
- Nahlásit

sue
davidkova renata
Tak koukám že jsme s enějak sešli.....nás tady zdarví zatím naštěstí drží ale uvidíme......Arleen se mi taky rozběhla proti plotu a vubec ho asi nevidela a pekne si nadrala kokos

A rozmazlenou ji mám a ne že ne, jenže jde o to, že jsme ji naučila to coo je pro mě důležité a nedělá to co nechci dělat a když chci aby něco dělala tak to taky dělá...nedávno nám bylo sděleno, že nemáme vztah jako PÁN a PES ale ten vztah je osobnejsi no a je to pravda.....

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 20:06
- Nahlásit

sue: Já cu taky foto eithel@centrum.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 20:11
- Nahlásit

Kreis
nedávno nám bylo sděleno, že nemáme vztah jako PÁN a PES ale ten vztah je osobnejsi no a je to pravda.....

At dou k šípku s takovejma kecama.Já ho taky nemám,pro mě je to moje druhá(lepší ) půlka,prostě " jsme jedné krve,ty i já".Ale šlapat musí jako hodinky ,na to sem já pes
Tak holky,du se svalit,zatim čauky a pozdravujte ty vaše rozmazlence

Kreis
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 22:23
- Nahlásit

davidkova renata:
Ja jsem strasne rada ze ma ar takový temperament, bo jeji radost do zivota mi dava radost ze zivota

sue
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
teda to máš hezký zařízený

sue
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 09:01
- Nahlásit

Kreis
hele a jak myslíš že to mám já??Umí to co potřebuju...nemusí umět nějaký bůhví jaký cviky ale důležitý je aby poslechla...je to můj mazlík a nebudu jí drtit...prostě poslechcne nechá se zastavit a odvolat od čehokoliv..samo zákl.poslšnost musí mít to je důležitý ale ostatní tsss...............posílám foto

Kreis
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2007 19:43
- Nahlásit

sue:Jo to o každým člověku co je pro něj dulezite aby pes umel....zaklad je jasny, ale ja budu Ar radsi ucit vyskoky (chtela bych ji naucit, aby mi umela vyskocit do naruci a na zada, s jeji vahou je to mozne) nez aby mi umela dat pac, nebo stekat na povel.....

jinak dekuji za fotky, holcicka je opravdu krasna i na tech fotkach je videt, ze je clekem hubena,ale to je u vlkosedu castý jev....tak hlavne at uz Vám slouzi zdravíčko....

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání