Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / štěndo z útulku
. 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:19
- Nahlásit

přemýšlím o osvojení si štěnda z útulku a chci se zeptat jakou kdo máte s tím zkušenost???

wami
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:23
- Nahlásit

sue

http://www.cz-pes.cz/diskuse/10_5541_0.html

aren
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 21:42
- Nahlásit

sue
Teda na tom odkazu je i dost hádek. Jestli chceš, podívej se na stranu 20, tam jsem udělala výcuc.

sue
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 23:35
- Nahlásit

aren
teda to ti muselo dát sakra práci...

aren
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 23:38 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

sue
Doufala jsem, že to k něčemu bude. Hlavně některému útulkáčkovi.
Tak zatím dobrou

sue
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2007 23:46
- Nahlásit

aren
no jukám na to no...já už mám doma ovčandu ale chtěla bych mazlíka menšího,ale musim přiznat že obavy z chování útulkáče tam jsou a proto se ptám....ale co si budem nalhávat,je to o výchově a přístupu a pokousaná můžu bejt i od psa s pp....děkuji brou

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 07:40
- Nahlásit

sue: Ti jen povím, že mám štěndo z útulku a prostě jsem si brala křížence s tím, že se jí přizpůsobím, když i přes socializaci bude agresivní vůči psům, tak se jim budu vyhýbat, když bude agr. na mě, tak najdu odbornou pomoc, když jí pujdou obrany, budem dělat obarny, když agi tak agi atp. a Arleen bude rok, je zlatá, psy miluje od dětí se nechá tahat všude, strkat ruce do huby, no prostě je super a já jsem si nemohla vybrat líp

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:07
- Nahlásit

sue
Brala jsem si RTWxNO a měl, dle odhadu veta, 8-10 měsíců. A popravdě - zlatej pes.

maixnerova
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 12:15
- Nahlásit

sue

Žofka z útulku - 4 roky, foxterierka - báječná holka

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:09
- Nahlásit

Kreis
teda to je hezký....popravdě já toužila vždycky mít chovnou stanici,tak jsem si vybírala mezi psy s PP.Mezi těmi plemeny jsem se nemohla rozhodout jaké a pořád jsem měnila rozhodnutí....ale nějak jsem si řekla,chci ho především jako mazlíka a kamaráda,chov.stanice je hezká věc,ale proč si pořizovat hafíka za x tisíc,když můžu sáhnout po pejskovi z útluku?......

a co máš za křížence??

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:11
- Nahlásit

bullvnouzi
teda to já osobně bych si netroufla

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:14
- Nahlásit

sue
Dala jsem na radu zkušeného výcvikáře. Hrozně moc jsem z toho útulku chtěla piťandu mixlou s boxerem, ale on mi řekl dlab na to a ber toho psa. Tak jsem poslechla. a dobře jsme udělala.

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:14
- Nahlásit

sue: Je to něco a NO, většina lidí si mylsí že je to NO, ale ja menší drobnější atp. co v ní ještě je se neví....

ale musím se přiznat že až si budu pořizovat dalšího psa, možná sáhnu po NO s PP, ale Arleen mi rozhodně pomohla v tom, že vím co chci když už s PP, možná zase štěndo z útulku, je to velký dilema musím říct.....

a to Arleen může mít agresivní rodiče chované v kleci, když teď o tom tak přemýšlím....ale je prostě skvělá, vitální, jediné co mě mrzí je že má špatnou sklovinu, jako štěně asi prodělal psinku neléčenou a zničilo jí to zuby ale to u štěněte nepoznáš, protože to psotihne jen dopělácky zuby

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:17
- Nahlásit

sue: jo a na fci zubů to nemá vliv.......je to jen estetická vada....

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:19
- Nahlásit

bullvnouzi
tak to máš dorbý když ti někdo takhle poradil

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:23
- Nahlásit

Kreis
je hezoučká vesměs ovčák....no já mám ovčákovou s PP a vím že do ovčáka bych už nešla....ale to je můj názor...já bych chtěla něco menšího až středního a fakt na mazlení a jako kamaráda...samozřejmě ovčáková je taky můj brouk,ale přeci jen je to pracák ta neposedí a nepoleží...trošku její tempo nestíhámale přítel si jí nemůže vynachválit

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:48
- Nahlásit

sue:Arleen je taky pracant....práce ji baví, teď čekáme až vyrostem a budem dělat agi ( je malá, děsně rychlá a mrštná) a děsně ji to baví a mě baví s ní pracovat....ale docela tě chápu, co jsem se odstěhovala od zlaťandy mě děsně chybí druhej mazlící pejsek.....dokonce jsem uvazovala, že byc si zlaťáka vzala jako druhýho psa, na mazlení a tak, jenže by byla stejně praštěná jako já, bo by byla moja a nechat ji jen tak zahálet se mi nechce,takže jsem dospěla k názoru, že bych s ní stejně dělala minimálně lovečinu a to jsem tam kde jsem byla takže si už rovnou můžu pořídit toho ovčáka

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:03
- Nahlásit

Kreis
no to je fakt že už si rovnou můžeš pořídit ovčandu...no je fakt že naše Citka se moc nemazlí ta ti spíš u toho urazí půlku hlavy...je hrozně energická temperamentn...já bych chtěla něco klidnějšího...no jí taky baví pracovat...je to magor aportér tak by nedělala nic jinýho jen aportovala...ani klidnou procházku nemáš...taky bych s ní chtěla dělat agi ale neim no...ona je takovej tank...když jí byli 3 měsíce tak urazila kryt u pouliční lampy...a hrozně jí baví skákat..hlavně když nám skáče 170cm vysokou stěnu plavmo...já mám o ní strach vždycky někam zahučí...no je to živel

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:07
- Nahlásit

sue: Někoho mi to strašně moc připomíná My jsme teď byli na táboře kde bylo jen tak bokem agi, pár překážek a paní říkala, že když vidí ten její temperament, že by s ní makala, no myslím že z ní byla docela nadšena a Ar byla taky nadšena....je ráda v pohybu a myslím esli je tvoja feňule taky taky temper. že není od věco agi zkusit...tam je temperament hodně potřeba, stačí ho jen správně nasměrovat.....u nás máme tu výhodz že jsme takový šílený drobátko, takže tunel běhá rychlejc než já a to se můžu přerazit.....

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:11
- Nahlásit

Kreis
no ona je šílená furt by někde šaškovala..já bych to s ní zkusila ale teď bohužel čas nemám kvůli práci...to víš ona na to že jí jsou tři tak je jak malej fakan

aren
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:14
- Nahlásit

sue
Sue, promiň, že Ti do toho kecám, ale Ty nemáš čas na jednoho psa, a chceš druhého?

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:16
- Nahlásit

aren
v poho ...ano zatim nemám ale to jsem tu neuvedla že druhýho hafa si budu pořizovat až budu mít čas a jinou práci

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:19
- Nahlásit

sue:
Měš tam taky furt pobíhá jak pablb a jak je ještě rozlítaná tak se sice nechá odvolat ale jde na ni videt taový to jeste uz jo? pujdem jeste jo? už jdem??

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:29
- Nahlásit

Kreis
no mě vždycky fascinuje jak citka spí kolikrát fakt hluboce a nic nevnímá,ale jakmile já vstanu a někam jdu třeba i do kuchyně tak vylítne a letí kamsi...to mě zaráží...no a nejlepčí je když chci na prochajdu a vezmu si ro ruky stéblo trávy,tak vim že se jí nezbavim to hopsá hopsá kolem mě a skáče mi pod nohy a jak kdyby říkala:,,dělej ne já sem tady tobě trvá,no tak šup hááázej,, no zážitek fakt a nedej bože když jdem okolo vody..

aren
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:33
- Nahlásit

sue
A jo

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:36
- Nahlásit

aren
ale poptat dopředu se můžu ne

aren
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:53
- Nahlásit

sue
Jasně, dyť já už nic neříkám.

sue
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:08
- Nahlásit

aren

Bela
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 17:02
- Nahlásit

Kreis
to je strasne krasne babenka

Kreis
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 19:38
- Nahlásit

Bela: Děkuji

sue jo a ja Arleen kopu sisky na zemi a ona je z nich uplne uchcana....takze kdyz ma pocit ze muze byt v okruhu nekolika kilometru siska skace kolem me jak auslus....

nedejboze, kdyz sournu nohou nebo kopnu do kaminku....

. 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání