| Autor |
Zpráva |
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:27
- Nahlásit
http://www.psiadusa.ic.cz/forum/viewtopic.php?t=36 9&postdays=0&postorder=asc&start=0
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:37
- Nahlásit
pavlikovav
toto treba riesit sudnou cestou
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 14:05
- Nahlásit
to je to, s tým málo dôkazov sa ani lístok nepohne. Nestačí že nedali vedieť, nestačí že stratili Mollynku, všetko je im málo, nakoniec z toho výjdu ako výťazi Tú stránku som poskytla aby ste mali z časti prehľad ako sa pani Ružičková za pár chvíľ vyfarbila. Stále prečesávamé okolia dedín, lúk, ... ale ani tie miesta, ktoré uviedla, že sa tam Molly bola viden, ľudia v daných oblastiach nemajú ani šajnu,že by tam nejaký hafan s podobným popisom behal už naozaj neviem ako ďalej a čoho sa chytiť
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:44
- Nahlásit
pavlikovav
Hm, s tymi dvoma psami si jej kludne mohla napisat, ze to moze byt, preto je tam to cca5. Pretoze kamaratka nevedela ich presny pocet, ale vedela ze isto nebol jeden A jedna z nich by mala byt este ich boxerka, a co je doma, to sa do utecenych psov nerata. No, drzim palce, nech dobojujes do konca
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 10:44
- Nahlásit
MOLLY - hľadám dôkazy:
Bolo mi tvrdené, keď som si dňa 28.07.2007(sobota)po dovolenke prišla vyzdvihnúť svoje dve nádherné pudlíčky Molly a Bašku, že dňa 25.07.2007(streda)sa im Molly(2-ročná fenka pudlíka čiernej farby)v obci Chocholná-Velčice stratia zo psieho hotela Výcviková škola Happy dog.Cca po 8-mich týždňoch hľadania je pravda iná. Vyzerá to tak, že pani z hotela ušlo viac psíkov smerom k železničnej trati blízko domu a jeden či dvaja psíkovia boli zrazení práve prechádzajúcim vlakom a pani zo psieho hotela ich poupratovala do vreca. Ale keďže sa ľudia boja vypovedať čo sa naozaj v daný deň stalo, chcem ich touto formou poprosiť, aby sa nebáli a ma akoukoľvek formou kontaktovali na vepa@vepa.sk alebo mob: 0903/217 286. Pokiaľ sa v tom vreci nachádzala aj Mollynka si zaslúži viac než byť pohodená na neznámom mieste. Je a stále bude členom rodiny. Dve „nešťastné náhody“ behom jedného roka je naozaj na mňa priveľa. Začiatkom roka nám hoteloví psy roztrhali Mollynkinú sestru Ninku, je pochovaná na záhrade a Molly si zaslúži takú istú úctu. sl. Pavlíková
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 21 Zář 2007 11:36
- Nahlásit
pavlikovav
mas mail, snad ta to posunie vpred.
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 14:54
- Nahlásit
neviem ci mail je spravny alebo doticny/a mi nechce napisat?
Sa snažím len o to aby ma už konečne dotyčný neklamali a vydali mi cca po dvoch mesiacoch nejaké pozostatky Mollynky a sa to všetko konečne skončilo. Neviem na akom základe by si mali dotyčný psíkovia nielen Mollynka zaslúžiť takúto nedôstojnú smrť ???? Skús prosím pochopiť moju bezradnosť
|
ZdeNek_K
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2007 15:03
- Nahlásit
pavlikovav>
Je to sice kruté ale ty opravdu věříš že nějaké pozůstatky jsou ? Pokud nějaké byly tak skončily dávno v popelnici nebo v kontejneru . Pochybuji že by si u sebe nechávali něco takového .
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 07:29
- Nahlásit
je to kruté ale takto zatĺkať? Ani obojok mi po Mollynke nezostal Sa nedá ospravedlnik chovanie niektorých ľudí, sa chovajú horšia než akékoľvek zviera, čo by bolo na tom, keby povedali pravdu, že sa sztala taka a taká vec, že ich to mrzí a že tu je Mollynkiné telo aby sme si ju pochovali, by som pre ňu poletela i na mesiac keby to pomohlo
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2007 07:36
- Nahlásit
takto nijak to naozaj nemôže skončiť, to naozaj nikoho z dotyčných nehryzie svedomie???
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:06
- Nahlásit
pigie
nenakontaktoval sa na mna nik co ma dost mrzi, asi tema Molly pre niekoho neznamena tolko ako pre mna co je dost pochopitelne.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2007 09:15
- Nahlásit
pavlikovav
Je mi to luto, ale viac, ako som spravila uz urobit nemozem.
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 28 Zář 2007 07:52
- Nahlásit
ďakujem za veľa, si spravila aj tak viac ako ktokoľvek iný , len škoda, taký malí kúsok vysvetlenia
|
pavlikovav
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 07:45
- Nahlásit
pigiechcem ti podakovat, že mozem byt aspon mailovo nakontaktovana na toho svedka, len skoda ze nemam dôkaz ktory by som mohla pouzit v dalsom konani proti dotycnym, co mi tak strasne ubizili
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Říj 2007 07:59
- Nahlásit
pavlikovav
Niet zac. Rada by som spravila viac
|