Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Která svině zase??!!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:03
- Nahlásit

davidkova renata
myslivci nemají vůbec rádi kočky, příbuzní mají domek, dva kocourky, kteří si chodí ven jak chtějí, toulají se po poli. Jakmile přijde doba střílení kačen, zavírají je raději doma. Myslivci je jedno, jestli jestli se kočka pohybuje blízko stavení a domů, prostě střílí. Je to pro ně škodná.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:04
- Nahlásit

aren
Protože ta zvěř by byla zastřelená tak nebo tak. Ta se nestřílí,aby s ní mohli cvičit lovecký psi

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:06
- Nahlásit

jana33
Protože králíci,zajíci,bažanti,kachny pro výcvik loveckých psů pocházejí z honů (nemá cenu diskutovat,jestli je někdo pro nebo proti,střelený by byli tak nebo tak) nebo např. z bažantnic,kde už jsou k tomu cíleně chování. Stejně jako se chová drůbež,prasata,skot na maso. O kočkách tohle neplatí
Promiň, ale to je docela legrační, kdyby to nebylo tak smutné. To znamená, že kdyby si myslivec kočky choval za účelem "výcviku psa na škodnou", tak by to jako bylo v pořádku?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:10
- Nahlásit

aren
Žádný zvíře se nechová zá účelem výcviku.Ty bažanti se prostě primárně chovají na maso,prostě se odchovají od kuřete stejně jako slepice. Jen se počítá jaksi s tím,že budou zastřelý v rámci honů,místo zabití elektrikou někde na jatkách,chápeš? Kočky na maso u nás asi nikdo nechová,že.

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:11 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

jana33
Protože ta zvěř by byla zastřelená tak nebo tak.
No tak to jó. Když má byt zastřelená tak jako tak, tak si ohledy nezaslouží, to je jasný. Taky dobrej názor.

Ta se nestřílí,aby s ní mohli cvičit lovecký psi
Mně je z tohohle ovšem podobně blujno, jak z té ukřižované kočky.

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:12
- Nahlásit

Škoda, že ten člověk neukřižoval králíka, chovaného na maso. To by se mu pak nedalo nic vyčíst.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:16
- Nahlásit

I zvíře, které je chované na maso, si rozhodně nezaslouží takové zacházení, je to týrání! Nikdo neví, jestli to té kočce udělalo to monstrum zaživa nebo až ji zabilo. Je mi z toho nanic!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:16
- Nahlásit

aren
Kdo nechce chápat,nepochopí,resp. dělá,že nechápe. Já tady nemluvím o tý ukřižovaný kočce,ale o tom,že myslivec za vesnicí picne vesnickou kočku,aby měl s čím cvičit psa. Na honu se prostě primárně střílí zvěř a teprve sekundárně se někdo domluví,že si vezme kus na výcvik. Jde o ten účel. A diskuze,zda střílet zajíce nebo ne,to je o něčem zcela jiném

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:17
- Nahlásit

jana33
Já se obávám, že to chápu docela dobře.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 19:21 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Právě jsem to viděla a použila jsem snad všechna sprostá slova co znám a i ty co neznám.JE MI Z LIDÍ NA BLITÍ!!!

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:25
- Nahlásit

Teda já ani nemusím chodit pro podobné historky na net nebo do novin, páč tady o tři baráky dál (!) máme už nový dorost.
Je tam rodinka na prázdninách (takže tady zaplaťpámbu nezůstanou nafurt). Na zahradě zřídili dětičkám bazének aby si dětičky užily léta, kterýžto plán jejich 13letý kluk naplnil podle svých představ.
Bral postupně koťata (mají tři půlroční) a topil je. Byla to asi ohromná legrace, jak se mrskaly. Když kotě pod vodou ochablo, na chvilku je vytáh, až se vzpamatovalo, ponořil je znovu. Když se doba pro vzpamatovávání prodloužila tak, že už to byla nuda, vyhodil kotě na střechu a vzal si jiné. 11letý syn sousedky, který tam byl s ním, jen koukal, bál se a nevěděl, co má dělat. Zřejmě se tvářil blbě, tak přišel na řadu po koťatech. Pod vodou se mrskal též roztomile. Přestávku pro nadechnutí dostal sice krátkou, ale podařilo se mu zařvat, takže někdo dospělý to zaslechl a zasáhl.
Kluk přežil, koťata prý taky.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:28 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Mažu, dala jsem to sem omylem dvakrát, asi jak se mi třepala ruka. Stalo se to včera.

argosek
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 11:41
- Nahlásit

aren

Když se doba pro vzpamatovávání prodloužila tak, že už to byla nuda, vyhodil kotě na střechu a vzal si jiné

ja ted nekde cetl, ze chtej na nejaky kote postavit radar.
no nevim - ja jednou na dospelou kocku postavil bednu s knihama a nevypadala moc stastne. ty dopravaci uz nevi, jak by nam tu rychlou jizdu zneprijemnili a ted do toho tahaj i nevinny maly tvorecky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2007 12:07
- Nahlásit

aren

To snad ani neni možný..

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání