Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Která svině zase??!!
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:48
- Nahlásit

http://www.aha-online.cz/cz/z-domova/16192/zrudny- nalez:-nekdo-ukrizoval-kocku!/

Isdpch,jestli vadí nadpis,uprav ho,já to dělat nebudu.

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:52
- Nahlásit

Tak to je fakt hnusný a ubohý! Kdo něco takového může udělat!
K čertu s ním!

Meta
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:55
- Nahlásit

davidkova renata
Radši se dívat nebudu...ani za nic

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 14:59
- Nahlásit

to je fakt hrozné

Syska
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:00
- Nahlásit

Panebože, já to nechápu, jak může být někdo tak zlej a necitelnej...

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:01
- Nahlásit

Tomu dotyčnýmu by patřilo udělat to stejný!

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:03
- Nahlásit

Galadriel
přesně tak

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:06
- Nahlásit

Monty
takovéhle věci nesnesu, ať se dělají jakémukoliv zvířeti.
Tady je vidět, co je lidstvo zač!

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:06
- Nahlásit

svině je slabý výraz a křivdí zvířatům.
Doufám, že toho zmrda najdou.

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:09
- Nahlásit

Galadriel
já to taky nenávidím, co komu třeba ta kočka udělala??? Vždyť ty zvířata jsou kolikrát lepší jak někteří lidé, neublíží ti, vždycky jsou s tebou, ať máš dobrou či zlou náladu a jsou ti vděčná za vše... a některé kur.y se jim takhle odplatí, fakt je to děsné

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:13
- Nahlásit

A vy se divíte? Lidi jsou sadisti,spousta jich nemá úctu k ničemu živému. Ale víc než tohle mě šokuje,když něco na tenhle způsob (pro mě aspoň je to hodně podobně,byť jde jen o zastřelení) najdu na stránkách o loveckém výcviku psů (sama lovečinu dělám,tak jsem se na tyhle stránky dostala náhodou,když jsem hledala něco ohl. výcviku). Popisuje se tam nácvik aportu a na konci se píše:
Nakonec tento povel nacvičujeme se střelenou drobnou zvěří (králík, zajíc, bažant, divoká kachna, holub, sojka, kočka, ....
Nevím,nějak očekávám,že člověk milující psy bude mít úctu i k jiným zvířatům. Něco jiného jsou hony,bažantnice apod. a něco jiného je střílet kočky na ulici. Nebo kde jinde by je brali?

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

Monty
jenze sou lidi kteri to nikdy nepochopi...ja to vidim u sebe v praci..vsichni si tu hrajou na kdovijaky manazery...a pak se mi posmivaj ze svuj cas venuju svym psum...temhle lidem je to fuk...

jana33
ono asi zalezi kdo s temi loveckymi psy pracuje..

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:16
- Nahlásit

Monty
zvířata jsou rozhodně lepší, jak pán tvorstva, kterým se tak hrdě nazýváme! Ale neoprávněně!
Zvířátka jsou bezelstná, nezávidí, nedokáží podrazit, prostě se máme od nich CO učit!
Milují nás, jsou nám oddaná a mi se jim takhle odvděčujeme?!
No fuj!

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:18
- Nahlásit

nika00
No to určitě,já se nikdy nesetkala v průběhu výcviku,že by někdo cvičil na kočku,ale že to vůbec někdo myslí vážně,to nechápu. Došli bažanti? Střel si kočku

Monty
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:22
- Nahlásit

nika00
a pak se mi posmivaj ze svuj cas venuju svym psum
jo tak to moc dobře znám... je mi 20 a většina mých kámošek se chodí někde bavit a pod. a nedokážou pochopit, že já radši jsem s hafanem a jdem třeba ven, nebo když už někam chci jít, tak jdu radši na letní zahradu, kde s hafanem můžu...

Galadriel
souhlasím

Kalliope
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:22
- Nahlásit

jana33
nevím proč tam máš tu kočku tučně, kočka je něco víc než zajíc (?), podle mě je to humus, ať se jedná o jakékoli zvíře, doufám, že se to tomu hajzlíkovi v životě vrátí. Tohle není normální

Galadriel
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:25
- Nahlásit

Kalliope
jak nikomu nikdy nic špatného nepřeju, tak tady toho netvora ať postihnou všechny choroby, co existují. Pro takové chování nemám omluvu. Té kočičce život nedal, tak nemá právo jí ho ani brát!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:25
- Nahlásit

jana33
já se nikdy nesetkala v průběhu výcviku,že by někdo cvičil na kočku,
No já už jako dítě(a že je to hooodně dlouho) byla náhodně svědkem takovýho výcviku.Vedle v baráku bydlel chlap,myslivec,hnusák už od pohledu.Měl hladkosrstou foxici.Tehdy to ještě nebylo tak zastavěný,takže bylo hodně travnatých ploch,učil tam toho čokla na škodnou.Holub měl polámaný křídle,kočka zlomený ńohy.Psali jsme tenkrát i do redakce PPČ,ale byli jsme děti,nedikázali jsme to dotáhnout do konce.Ono by to dnes bylo ale asi stejný..

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:26
- Nahlásit

Kalliope
Protože králíci,zajíci,bažanti,kachny pro výcvik loveckých psů pocházejí z honů (nemá cenu diskutovat,jestli je někdo pro nebo proti,střelený by byli tak nebo tak) nebo např. z bažantnic,kde už jsou k tomu cíleně chování. Stejně jako se chová drůbež,prasata,skot na maso. O kočkách tohle neplatí

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:29
- Nahlásit

davidkova renata
No věřím tomu,že nějací "myslivci" a ty uvozovky myslím doslova, tak možná cvičí dodnes,ale to jsou magoři,co se podle toho chovají i ke svým psům. Ale tohle jsem zkopčila ze stránek relativně mladé normální holčiny s normálním zlaťákem,které to věnoval,poslal nějaký její kamarád. Mě už jen fascinuje,že si to na ty stránky dá,že se nad tím nepozastaví

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:29
- Nahlásit

davidkova renata
jako to hnus...koček je tam hodně..když jedem kolem jezdíme krokem..ale ten domov je stranou obytnejch baráků aby to někomu jako mohlo vadit..prostě to tipuju na nudící se mládež nebo nějakýho úchyla nebudu psát co bych s nima provedla páč bych byla doost sprostá

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:31
- Nahlásit

Galadriel
ak nikomu nikdy nic špatného nepřeju, tak tady toho netvora ať postihnou všechny choroby, co ex
tak taky nejsem přející špatnost ovšem tohle je vyjímka...tady bych mu přála abych ho u toho chytla

nika00
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:32
- Nahlásit

Monty
me je jen o 3 roky vic...pracuju ve firme kde jsou vasnivy kolari...ale ja se jim taky nevysmivam ze investuji do kola 40.000....ano..je to jejich konicek a muj konicek jsou psi...

sice tvrdim ze pes ma srdce, dusi, rozum...

ale jak rikam, kdo nezazil nepochopi.
treba kolega cyklista ma taky psa...ale to je jen musim s coklem..cokl me kousnul...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:33
- Nahlásit

jana33
už jen fascinuje,že si to na ty stránky dá,že se nad tím nepozastaví
No neni ona pro ně kočka škodná?
sarax
když jedem kolem jezdíme krokem
jo ty to tam znáš jo?No potěš koště...Já na to koukala v trafice,oni ještě psali,že tam ta kočka visela od úterý večer!! a lidi se chodili dívat, jakože atrakce ,policii nezavolal nikdo.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:34
- Nahlásit

davidkova renata
No pokud by byla v lese,tak ano,ale kolik koček asi někdo v lese zastřelí,že?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:36
- Nahlásit

jana33
No pokud by byla v lese,tak ano,ale kolik koček asi někdo v lese zastřelí,že?
No spíš jde o to,že to asi berou tak jako komplexně s tou škodnou..hlavně když si prásknou.

emikami
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:58
- Nahlásit

Je to opravdu smutné. Nedokážu vůbec pochopit jak se ten dotyčný u toho cítí, takto někomu ublížit a ještě mu to určitě dělá potěšení. Takové připady jsou tu častěji, mírně jsem se otrkala, ale při jednom jsem řvala jako amina. Nyní se snažím vcítít do toho dotyčného, co ho k tomu vede, já nerada třeba šlápnu na psa, nebo něco, a už se mu omlouvám, atd. nebo když si sami něco udělají , začnou kňourat, tak se bojím jestli něco není, a on tohle udělá vědomky a jistě nemá žádné svědomí. Nedávno tu byl ten vlčák s těmi štěňaty u stromu, opodál snad pitbul, otec štěňat, ve vedru a bez vody, zrovna přišel manžel domů, když jsem se na to dívala, hned začal klít, že by mu udělal to samé, aby si to pěkně prožil, a nechal ho tam. Přesně jak tu někdo z vás píše, udělat mu to samé ať ví jaké to je.Jsou to opravdu hovada.

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 15:58
- Nahlásit

jana33
Něco jiného jsou hony,bažantnice apod.
Proč myslíš, že je to jiné?

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:00
- Nahlásit

jana33
Nakonec tento povel nacvičujeme se střelenou drobnou zvěří (králík, zajíc, bažant, divoká kachna, holub, sojka, kočka, ..
No, já bych tu kočku nezvýrazňovala, bo to vypadá, že s kočkou je to špatně a se zajícem třeba dobře

aren
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2007 16:02
- Nahlásit

Kalliope
nevím proč tam máš tu kočku tučně, kočka je něco víc než zajíc (?)
bylas rychlejší, já to čtu postupně.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání