| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:02
- Nahlásit
sue
NO jsou taky pašáci.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:03
- Nahlásit
jablunka
no ty naši rozcapený hele
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:08
- Nahlásit
sue
Ty naše hvězdy jsou to samé.Ale po tom co si užily si to zaslouží.Teď tady leží všechny kolem mě a neskutečně chrápou.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:10
- Nahlásit
jablunka
taky máme doma chrápače ale ten je horší než chlap fakt...vždycky zalomuje hlavu a už to dře ......no naši jsou mladý ale neskutečně rozmazlený fakt
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
sue
Já nemám holky taky nějak extra starý,boxerka 5let,buldoci 3,5 a 5 let.Jen boxerku máme od štěňátka,ostatní jsem posbírala,když už se nehodili množitelům !!!!Včetně toho kluka co umřel.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:16
- Nahlásit
jablunka
teda to nemáš moc rozdíly velký ve věku....to mi máme 3 a 7
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:19
- Nahlásit
sue
Jj,jen Kokoskovi bylo 10let a krásných devět prožil s námi.A to ipřez vadu srdíčka a i když neměl kulky.
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:19
- Nahlásit
jablunka
to je požehnanej věk
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 12:42
- Nahlásit
sue to chce čas .-)) ono to příjde budou tři a pak už je jedno jestli tři nebo čtyři .-)
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 15:35
- Nahlásit
ajunka
heh myslim že ne jako ráda bych na feňulce strakáčka chovala to jo ale jinak nefim nefim
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:28
- Nahlásit
sue no to budeš mít najednou těch psu třeba 8 a pak štěnátka opdejsou a bude ti ta spousta psu chybět )
|
sue
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 18:59
- Nahlásit
ajunka
přesně toho se na jednu stranu bojim
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2007 20:01
- Nahlásit
si zvykneš
|
sue
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 09:33
- Nahlásit
ajunka
no já jo v tom problém není
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 10:12
- Nahlásit
sue jo jako myslíš že standa je nedá jo
|
sue
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:36
- Nahlásit
ajunka
no to já právě nefim
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:42
- Nahlásit
tak my jsme v 2+1 a máme jednoho labíka,v srpnu čekáme mimčo takže na dalšího hafana nebude pomyšlení,ale ještě nedávno jsme o dalšího hafana škemrala....
Jinak se připojuji k názoru že není podstatné kolik psů v jak velkém bytě a nebo v domku,ale hlavní je to že se o ně člověk stärá tak jak má...jak se kolikrát říká tak pes v bytě s emá lépe než ten na zahardě,protože byťák chodí pravidelně ven a ten na zahradě je zavřený jen tam,my jsme také bydleli v domku s velkou zahradou,ale stejně jsme s ním chodila na prochajdy několikrát za den,ten pes se na zahradě nevyvenčí....teď jsme v Praze a pes je i tak spokejený,na víkendy jedíme na chalupu a ikdyž pes se vyblbne na zahradě tak i přes to čeká na procházku.příští týden budu hlídat skoro tchýně fenku foxlika tak jsem moc zvědavá jak to půjde, hlavně s tím naším se ještě neviděli,ale jelikož to je čube tak to nebude problém,ale taky s nima budu na chatě,aby mi neobrátily byt vzhůru nohama..... jen doufám že pak nechytne mánie že chci dalšího hafana
|
OPI
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 16:51
- Nahlásit
jooo abych nezapoměla tak máme ještě dve zakrslé králíčky a ty mají ooobr klec
|
sue
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2007 17:24
- Nahlásit
OPI
to je asi fakt že není podstatný kolik jich je a kde ale jak se o ně člověk stará
|