Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / počet psů...
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Autor Zpráva
sue
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 21:05
- Nahlásit

Hanca
my máme v 1+1 dva ovčáky

wami
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 21:07
- Nahlásit

Mám 3 (z toho jeden "dědek") a na čtvrtého v budoucnosti zálusk... A až se všechno ustálí a uklepe, tak je možný, že časem přibude i nějaký ten "klínový" trpaslík...

A je nám spolu dobře.

hankah
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 21:23
- Nahlásit

Já mám čtyři, 3 chrty a 1 kokr a je to smečka jak má být. Kokr vystopuje a chrti vyrazí.

duli
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 21:33
- Nahlásit

zatim 1 a na druheho uz pul roku cekam a asi si jeste dalsi pulrok budu muset pockat...bude moje vysnena cubinka.....a kdyz veci pujdou jak maji tak pribude jeste do tretice neco mensiho....

monika
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:13
- Nahlásit

Já mám dvě německé dogy - feny a jednoho čínského chocholatého psa - fenu. Ještě chci jednu čínanku jako partačku pro tu malou. Mám velký barák a zahradu tak to není problém. A taky mám doma supr manžela a velké děti, které po mě nechtějí nic než co musím.

Jo a taky mám sousedy pro které jsem cvok.

LucieS
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:17
- Nahlásit

Už dva měsíce mám druhého asiata. Z práce jezdím v šest a musím říct, že to stíhám tak akorát. Třetí už by byl moc. Ale do budoucna kdoví, nebráním se .

Šárka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:34
- Nahlásit

Ahoj, já měla 2 psy a bylo to v pohdě, sice mě pubertální NO dal dost zabrat (můj1.velký pes) a chtěla jsem 3, myslím, že by to bylo v pohodě, ale záleželo by na jakého psa bych kápla. Jenomže zamilovala jsem se do muže který má také 2 psy a bydlíme spolu v bytě, takže máme 4 a je to dost. V bytě není problém. Jen když jdem ven, tak dva hafani se nám rvou. A mít je všechny na vodítku to mi dělá problém zamknout byt.

Šárka
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:36
- Nahlásit

dobré je mít psy věkově stejné
např nestane se (možná) starý při venčení vzadu a mladý táhne dopředu. pohráli by si

aren
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2007 22:54
- Nahlásit

Já jsem měla tři roky čtyři malé pejsky v panelákovém bytě 1+1, občas k nim na přechodnou dobu jako pátého nějakého pejska, kterému se hledal domov. Klidně by se to dalo i nadále, kdyby nebylo nesnášenlivých sousedů, kteří si stěžovali, že mám pět psů, a že je to moc. Nemyslím, že měli nějaký reálný důvod ke stížnostem, ale museli jsme odejít, páč jsme tam byli v nájmu. Teď máme baráček se zahradou a je to dokonce lepší.

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 06:45
- Nahlásit

my bydlíme taky v paneláku a máme 3 psy - 2 labradorky a jednu kříženkyni

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 07:18
- Nahlásit

Zatím máme jednu malou jezevčici, pokud se zadaří a bude uchovněna, rozhodně k ní přibude její dcerka (a tak pořád dokola ) U rodičů jsem měla fenky dvě, vlčandu a kříženku pinče, po roce jejich společného soužití bohužel vlčanda zemřela... O víkendu jsme byli na návštěvě u rodičů a babička mojí sestřenice, když zjistila, že máme psa,...no pidipsa..., se jala řvát, že je to trápení zvířat, že je to starost a že jsme úplně praštěný...Nutno dodat, že u téhle ženské nevydržela nikdy snad ani myš polní... Sestřenice maminka, když zjistila, že by jí pes mohl náhodou vlézt do postele, dostala pupínky...Jediná sestřenka je v pohodě, jelikož s bývalým manželem psa měli...a dokonce tu moji dávičku "podtrčila" svým dvěma dětem Ty si tam po třech hodinách Béďu chtěli nechat

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:37
- Nahlásit

tak ja mam dva a staci mi to... nedovedu si predstavit jak rano z panelaku tahnu 6 psu

diana
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 11:58
- Nahlásit

nedovedu si predstavit jak rano z panelaku tahnu 6 psu

radsej ani nechci vediet ake to je mam teraz na mesiac dokopy 5 psov (dva moje + tri kamoskine). obvykle chodim vencit na dvakrat, ale stane sa, ze proste nestiham, alebo chcu ist vsetci... ludia sa pytaju, ci to je utulok uz pri mojich dvoch. minule som si vzala na strihanie jedneho utulkaca a ked som ho isla vratit, bolo pred burkou, tak som radsej vzala aj ostatnych - 6 psov - ziadna sranda esteze aspon moji chodia navolno a ostatni uz sa az tak nemocu ako na zaciatku

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:07
- Nahlásit

Když jsme se stěhovali z paneláku na barák tak ve 2+1 (42m) žili čtyři lidi, 5 psů (2x šeltie, pumi, šarpej, něm. ovčák), 2 činčily a 1 morče. Jde to zvládat. Venčila jsem všechny psy dohromady a bez větších problémů (na volno pochopitelně, jít s tím vším na vodítku je fakt o nervy). Jenom sousedi měli neustále nemístné poznámky Fakt je ten, že poslední dva psi byli pořízeni zhruba dva měsíce před stěhováním, jinak bych si jich do paneláku dobrovolně nikdy tolik nevzala.

nika00
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:11
- Nahlásit

Biluška
no zvladat to asi jde...
moje segra nez se prestehovala tak zili v 1+1, segra, manzel, dve deti, pes, zelva

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:33
- Nahlásit

Tak my momentálně máme v 1+1 taky 3, dva labradory a kříženýho teiréra a na příští rok plánujeme dalšího labroše,ale to už by měl být baráček. A přítel má ještě jednu tajnou psí lásku,tak si myslím,že by se mu taky mohla splnit,když budeme mít prostor

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:38
- Nahlásit

jana33
ještě jednu tajnou psí lásku
jakou, nevěrník jeden???

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:40
- Nahlásit

Ketrin
takovou malou nenápadnou,parťáka pro veverkonetopýra,ale to si asi ani páník zatím vážně nemyslí,že ji pořídíme. Labradoří holčička má přednost

KatkaM
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:41
- Nahlásit

Já mám dva a horní hranice bude 6.

Anlie
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:46
- Nahlásit

Já mám dva a horní hranice byla stanovena na 4.ale nevím nevím....přítel by chtěl černýho labrouše,a miluje dogy....no,a já bych chtěla ještě úplně malililinkatou pudličku
Uvidíme...jestli bude barák s velkou zahradou....

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:50
- Nahlásit

jana33
Neprozradíš, nojo - tajné lásky se nepíšou na web

Zpět k tématu - já mám 3 LR. Za necelý rok už budou možná 4. Dům a velká zahrada je sice výhoda, ale hlavní je věnovat jim čas

Anlie
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:52
- Nahlásit

Ketrin
Souhlasím,ale zkus do panelákovýho bytu nacpat dogu,labrouše,královskýho pudla a 2 minipsy.....dost drsný si myslim Takže zatím jen moje dvě zlatíčka (minivořech a maxipudl)

wami
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

Ketrin
zrovna jsem to chtela napsat...
mam barak s velkou zahradou, ale to nic neresi, psum je treba hlavne venovat cas, a kdyz clovek musi trochu obhospodarovat i ten barak a pozemek, tak ten den taky neni nafukovaci...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:55
- Nahlásit

Anlie
Jasně myslím to tak, že já tu velkou zahradu sice mám, ale běhat jen po ní jim rozhodně nestačí

Anlie
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:57
- Nahlásit

Ketrin
Taky souhlas,ale aspoň můžou běhat a nelezou si po hlavách

Ketrin
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 12:59
- Nahlásit

aspoň můžou běhat a nelezou si po hlavách
spíš mám temné podezření že chrápou a čekají až příde panička z pracovního procesu a uspořádá pro ně nějaký povyražení v okolních lesích a polích

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:02
- Nahlásit

aspoň můžou běhat a nelezou si po hlavách
mám tedy jen jednu a v bytě Ale když může být venku - na chatě, u mých rodičů, tak stejně je v tom baráku, ve stejný místnosti jako my, nějak se nedaří přesvědčit ji, že by měla ven a užívat si čerstvého vzduchu

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:06
- Nahlásit

Ketrin
máš to v mailu

fromeli
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:08
- Nahlásit

máš to v mailu
jana33
a co já?

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2007 13:17
- Nahlásit

fromeli
ty jseš na mě ošklivá

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání