Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Tipy na výlet - celá ČR
<< . 1 . 2 . 3 . >>
Autor Zpráva
Terri
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 16:20
- Nahlásit

A nebylo by něco ze Severní Moravy?

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 17:24
- Nahlásit

dejavu
az pojedes fotit krasy okoli Prahy, tak se zastav u nas na Mnisku, je tady uzasne a moznosti na prochazku i koupani nespocitane. a na obcerstveni jsi zvana k nam

dejavu
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:32
- Nahlásit

Aknah
jsi moc mila, Mnisek je prekrasny a opravdu se tam chystam, neco jsem se tam najezdila a nacourala po Brdech, Jince, Písek, Kuchyňka, Hradec, Kytín, Halouny, Řevnice, Dobřichovice...
V noci, kdy jsem spávala na podzim u potoka ve vojenském pásmu, rvali jeleni v riji a ze starych dubu padaly na nas zaludy. Houby se daly sklizet kosou...
Kam se chodite koupat nejradej? A uz je to ke koupani? Pamatuju na ty krasne lesni rybniky u Mokrych Vrat, Cita je milovala

Aknah
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:01
- Nahlásit

dejavu
fotecka je nadherna

ja se nekoupu, kdyz voda nema 29 stupnu, ale Fredy vleze do jakekoliv louze, kterou potka. Chodime se koupat do rybnika nad Mniskem, nebo do Zameckeho a nebo do Zadniho, kdyz delame okruh okolo Mnisku a nebo do Berounky, kdyz jsme u nasich, bohuzel na dlouhe vylety po Brdech neni cas, kdyz jsme patek, sobota, nedele na cvicaku agi, tak mu musim doprat i trochu odpocinku a ne s nim poradat tury. Jinak tento kraj znam z detstvi, "vyrustala" jsem kousek od Revnic, jestli znas vesnicku Rovina na ceste z Dobrichovic na Karlstejn. Je tady nadherne

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 07:19 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

A poslední výlet- Hruboskalsko: http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Hr uboskalsko?Itemid=1

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 09:39
- Nahlásit

dejavu
opět jsi nezklamala - tenhle kraj prostě zbožňuju díky za super popis

dejavu
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:19
- Nahlásit

Janiii
diky, to jsem rada

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:45
- Nahlásit

Tak chceme ve čtvrtek a v pátek udělat nějaký výlet, ale vůbec netuším kam jeden den bych ráda vyrazila někam do Jizerek - budem u táty u Jablonce - ikdyž tam odtud pocházím, tak Jizerky projitý nemam, stydím se neporadíte někdo? dejavu cooo? spoléhám na tebe

mac1
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:51
- Nahlásit

dejavu
vojenské prostory jsou úžasné, v červnu jsem o víkendu byla na Libavé , spali jsem v lovecké chatě bez civilizačních výdobytků jako je třeba elektrický proud - byly světlušky a psům svítili oči ), nádhera , miluji, když můžu být tam, kde nejsou davy lidí

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 11:33
- Nahlásit

tak jeden kratší výlet jsem už asi vymyslela, z Železného Brodu vlakem do Semil a zpátky Riegrovou stezkou - jen doufám, že se pejsani nebudou bát po lávce nad Jizerou na zádech je neponesu, budu mít co dělat sama se sebou - nemam ráda lávky, mosty,atd...

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:54
- Nahlásit

Janiii
Tam je to hezké, byli jsme tam vloni na dovče a šli jsme stejnou trasu, pes v pohodě

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:03
- Nahlásit

AOZ
já tamtudy šla jako malá holka, takže si to už moc nepamatuju, ale myslim že to zvládnem - berni určitě snáz než já

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:23
- Nahlásit

Janiii
Já si z toho zase moc nepamatuju, byl s námi kamarád mého bratra, který je ze Semil a jako mladý byl ve skautu, denně jsme chodili minimálně 20 km

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:45
- Nahlásit

AOZ
a kde jste byli ještě? třeba mi dáš další tip

AOZ
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:55
- Nahlásit

Janiii
bydleli jsme ve vesnici Dlouhý, pamatuju si výšlap na Kozákov, pak nějaká okružní trasa Dlouhý, skály vytesený hrad nebylo přístupno, odtud výšlap na hrad kde se točila jasněnka(hezký) a zpátky do dlouhýho. ostatní trasy moc nevím, jak říkám, byl u skautů tak nás tahal všude možně, s falešnými sliby je to jenom pár kiláků Jo u toho výletu riegrovou stezkou byla prý kdysi vyhlášená hospoda, teď mě moc neuchvátila. A v Brodu hospoda s pivem Krakonoš, bratr si vypil půllitr na památku.

Léna_
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:17
- Nahlásit

A co MOrava, nejake typy nemate?

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:00
- Nahlásit

AOZ
Jasněnka? tak to byl Frýdštejn to bylo to co tu popisovala i Dejavu ... tam je krásně. No s hospodou na Riegrovce nevím nevím, viděla bych to na občerstvení až doma taťka bydlí cca 12km od Žel.Brodu

Venta
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 07:14
- Nahlásit

A co MOrava, nejake typy nemate

A co konkrétně jih Moravy? Dejte mi prosím někdo tip na výlet v okolí Třebíče, Náměšti nad Oslavou a okolí (tak do 50 km). Něco, kde není moc turistů a stojí to za to.

monika
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 07:19
- Nahlásit

Terri
Lysá hora, Pustevny, Javorový, Smrk. Blbé je, že skoro všude naflákali cyklistické stezky a není možné tam pustit psy. Já bydlím pod Lysou horou a na tu proudí furt davy.

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 08:38
- Nahlásit

Jasněnka se točila na Bouzově

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:23
- Nahlásit

dejavu
ale scény z hradu čarodějnice byly některý točený na Frýdštejně a prej se to původně mělo natáčet na Skale na Pantheonu, ale paní Růžičková neprošla tamní brankou, tak to museli přesunout na Frýdštejn

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:24
- Nahlásit

mimochodem, tou brankou na Pantheonu měli problém projít i někteří turisti, když jsem tam prováděla - jedna paní tam cpala manžela napříč

dejavu
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:25
- Nahlásit

aha, tak diky za info

Janiii
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:27 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

dejavu
a Bouzov je taky krásnej, byli jsme tam předloni tuším, na noční prohlídce - stálo to za to! ovšem bez psů, samozřejmě.

Léna_
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:41 - Změnil/a: Léna_
- Nahlásit

A co konkrétně jih Moravy?

No terba stred moravy, z jihu sem ja.Tak nejake typy kam muzu s mym broukem zavitat, c cim mate zkusenosti

Hanca
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:46
- Nahlásit

Ahoj, nemáte tip na nějaký pension na Šumavě, kam je možné si vzít středního psa?

wensday
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:07
- Nahlásit

Hanca
Já jo, byli jsme tam s labradorkou a moc OK http://www.florian.sumava.net/florian/

Hanca
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:06
- Nahlásit

Díky Wensday, ten pension znám. Tam jsme byli minulý rok, ale bez psa. Taky se nám tam moc líbilo. Bohatý buffetový stůl, televize na pokoji. Plno hub v okolí a bezva procházek.

Terri
Člen
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:11
- Nahlásit

monika
Do Beskyd rádi pojedem, to je fakt - stejně jak do Jeseníků.
Až na ty davy alá Praděd a u vás Lysá

Pet
Člen
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:10
- Nahlásit

Prosím poradíte ubytování s velkým psem někde v Beskydech nebo Jeseníkách?

<< . 1 . 2 . 3 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání