| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 16:20
- Nahlásit
A nebylo by něco ze Severní Moravy?
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 17:24
- Nahlásit
dejavu
az pojedes fotit krasy okoli Prahy, tak se zastav u nas na Mnisku, je tady uzasne a moznosti na prochazku i koupani nespocitane. a na obcerstveni jsi zvana k nam
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 19:32
- Nahlásit
Aknah
jsi moc mila, Mnisek je prekrasny a opravdu se tam chystam, neco jsem se tam najezdila a nacourala po Brdech, Jince, Písek, Kuchyňka, Hradec, Kytín, Halouny, Řevnice, Dobřichovice...
V noci, kdy jsem spávala na podzim u potoka ve vojenském pásmu, rvali jeleni v riji a ze starych dubu padaly na nas zaludy. Houby se daly sklizet kosou...
Kam se chodite koupat nejradej? A uz je to ke koupani? Pamatuju na ty krasne lesni rybniky u Mokrych Vrat, Cita je milovala
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 20:01
- Nahlásit
dejavu
fotecka je nadherna
ja se nekoupu, kdyz voda nema 29 stupnu , ale Fredy vleze do jakekoliv louze, kterou potka. Chodime se koupat do rybnika nad Mniskem, nebo do Zameckeho a nebo do Zadniho, kdyz delame okruh okolo Mnisku a nebo do Berounky, kdyz jsme u nasich, bohuzel na dlouhe vylety po Brdech neni cas, kdyz jsme patek, sobota, nedele na cvicaku agi, tak mu musim doprat i trochu odpocinku a ne s nim poradat tury. Jinak tento kraj znam z detstvi, "vyrustala" jsem kousek od Revnic, jestli znas vesnicku Rovina na ceste z Dobrichovic na Karlstejn. Je tady nadherne
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 07:19 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
A poslední výlet- Hruboskalsko: http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Hr uboskalsko?Itemid=1
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 09:39
- Nahlásit
dejavu
opět jsi nezklamala - tenhle kraj prostě zbožňuju díky za super popis
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2007 19:19
- Nahlásit
Janiii
diky, to jsem rada
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:45
- Nahlásit
Tak chceme ve čtvrtek a v pátek udělat nějaký výlet, ale vůbec netuším kam jeden den bych ráda vyrazila někam do Jizerek - budem u táty u Jablonce - ikdyž tam odtud pocházím, tak Jizerky projitý nemam, stydím se neporadíte někdo? dejavu cooo? spoléhám na tebe
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 10:51
- Nahlásit
dejavu
vojenské prostory jsou úžasné, v červnu jsem o víkendu byla na Libavé , spali jsem v lovecké chatě bez civilizačních výdobytků jako je třeba elektrický proud - byly světlušky a psům svítili oči ), nádhera , miluji, když můžu být tam, kde nejsou davy lidí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 11:33
- Nahlásit
tak jeden kratší výlet jsem už asi vymyslela, z Železného Brodu vlakem do Semil a zpátky Riegrovou stezkou - jen doufám, že se pejsani nebudou bát po lávce nad Jizerou na zádech je neponesu, budu mít co dělat sama se sebou - nemam ráda lávky, mosty,atd...
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 18:54
- Nahlásit
Janiii
Tam je to hezké, byli jsme tam vloni na dovče a šli jsme stejnou trasu, pes v pohodě
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:03
- Nahlásit
AOZ
já tamtudy šla jako malá holka, takže si to už moc nepamatuju, ale myslim že to zvládnem - berni určitě snáz než já
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:23
- Nahlásit
Janiii
Já si z toho zase moc nepamatuju , byl s námi kamarád mého bratra, který je ze Semil a jako mladý byl ve skautu, denně jsme chodili minimálně 20 km
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:45
- Nahlásit
AOZ
a kde jste byli ještě? třeba mi dáš další tip
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 19:55
- Nahlásit
Janiii
bydleli jsme ve vesnici Dlouhý, pamatuju si výšlap na Kozákov, pak nějaká okružní trasa Dlouhý, skály vytesený hrad nebylo přístupno, odtud výšlap na hrad kde se točila jasněnka(hezký) a zpátky do dlouhýho. ostatní trasy moc nevím, jak říkám, byl u skautů tak nás tahal všude možně, s falešnými sliby je to jenom pár kiláků Jo u toho výletu riegrovou stezkou byla prý kdysi vyhlášená hospoda, teď mě moc neuchvátila. A v Brodu hospoda s pivem Krakonoš, bratr si vypil půllitr na památku.
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 20:17
- Nahlásit
A co MOrava, nejake typy nemate?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2007 21:00
- Nahlásit
AOZ
Jasněnka? tak to byl Frýdštejn to bylo to co tu popisovala i Dejavu ... tam je krásně. No s hospodou na Riegrovce nevím nevím, viděla bych to na občerstvení až doma taťka bydlí cca 12km od Žel.Brodu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 07:14
- Nahlásit
A co MOrava, nejake typy nemate
A co konkrétně jih Moravy? Dejte mi prosím někdo tip na výlet v okolí Třebíče, Náměšti nad Oslavou a okolí (tak do 50 km). Něco, kde není moc turistů a stojí to za to.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 07:19
- Nahlásit
Terri
Lysá hora, Pustevny, Javorový, Smrk. Blbé je, že skoro všude naflákali cyklistické stezky a není možné tam pustit psy. Já bydlím pod Lysou horou a na tu proudí furt davy.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 08:38
- Nahlásit
Jasněnka se točila na Bouzově
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:23
- Nahlásit
dejavu
ale scény z hradu čarodějnice byly některý točený na Frýdštejně a prej se to původně mělo natáčet na Skale na Pantheonu, ale paní Růžičková neprošla tamní brankou, tak to museli přesunout na Frýdštejn
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:24
- Nahlásit
mimochodem, tou brankou na Pantheonu měli problém projít i někteří turisti, když jsem tam prováděla - jedna paní tam cpala manžela napříč
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:25
- Nahlásit
aha, tak diky za info
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 12:27 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
dejavu
a Bouzov je taky krásnej, byli jsme tam předloni tuším, na noční prohlídce - stálo to za to! ovšem bez psů, samozřejmě.
|
Léna_
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2007 20:41 - Změnil/a: Léna_
- Nahlásit
A co konkrétně jih Moravy?
No terba stred moravy, z jihu sem ja.Tak nejake typy kam muzu s mym broukem zavitat, c cim mate zkusenosti
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 12:46
- Nahlásit
Ahoj, nemáte tip na nějaký pension na Šumavě, kam je možné si vzít středního psa?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 13:07
- Nahlásit
Hanca
Já jo, byli jsme tam s labradorkou a moc OK http://www.florian.sumava.net/florian/
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:06
- Nahlásit
Díky Wensday, ten pension znám. Tam jsme byli minulý rok, ale bez psa. Taky se nám tam moc líbilo. Bohatý buffetový stůl, televize na pokoji. Plno hub v okolí a bezva procházek.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Čec 2007 15:11
- Nahlásit
monika
Do Beskyd rádi pojedem, to je fakt - stejně jak do Jeseníků.
Až na ty davy alá Praděd a u vás Lysá
|
Pet
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2007 12:10
- Nahlásit
Prosím poradíte ubytování s velkým psem někde v Beskydech nebo Jeseníkách?
|