| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 09:24
- Nahlásit
kam to podle vás stojí za to se psem? Odkazy vítány
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 09:26
- Nahlásit
My rádi se psem jezdíme (zvlášť, když je horko) sem:
http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Za -ochlazenim-do-soutesek-Ceskeho-Sycarska?Itemid=1
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 09:27
- Nahlásit
samozřejmě tam pes může i na loďky, jsem zapomněla dodat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 09:32
- Nahlásit
Vřele doporučuju hotel Paramon v Suché Rudné. Už roky tam pořádáme tábory, psi mají nejen pohyb dovolen, ale jsou přímo vítání. Bydlet se dá jak v hotelu tak v chatičkách. Ceny jsou poměrně nízké, personál velmi ochotný, kuchaři vynikající a hlavně je tam nádherná příroda. Je to přímo pod Pradědem, uprostřed Jeseníků. Blízko koupání a houby se tam dají sklízet kosou. Borůvky taky, ale musíte přijet dřív než my, protože po našem táboru už žádné nezůstanou
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
tady vylet do Brandysa, kde se psi, na rozdil od nedaleke Lhoty koupat smeji a neni tam tak narvano
http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Ti p-na-vylet-Brandys-nad-Labem-a-Stara-Boleslav?Item id=408
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 15:24
- Nahlásit
Sice to nebude asi ted do hicu a veder, ale jinak vsem pejskarum doporucuji vylet co Ceskeho raje - Hrubych skal.
Sedmihorky, zamek Hruba skala (pak po cervene znacce), arboretum Bukovina, hrad Valdstejn a zpatky spodem (po modre znacce) do Sedmihorek. Vodu pro psy s sebou, jinak mekke lesni cesty, polostin, krasne vyhlidky do kraje, obcas pri sestupu do Sedmihorek malinko strmejsi schudky, po sestupu spousta pramenu, dole rybnicek - proste raj..
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 16:13
- Nahlásit
Fifi
jj, tam je to nadherne, pristi tyden v patek chystam povidani o vyletu do Maloskalska, tam je to taky nadhera, ale neni tam tolik lidi jako v Hruboskalsku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 16:33
- Nahlásit
dejavu
Na Maly skaly se teprva chystame, rada si poctu, jak jste se tam meli plus tipy na trasy!.
A uz ted se tesime na dalsi vyslap.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2007 17:42
- Nahlásit
Mojí srdeční záležitostí je Posázaví, takže jedëd výlet z mnoha - Posázavská stezka
Už jsme ji šli až do Davle, ráno vláčkem do Kamenného Přívozu - krásný výhled z mašinky a večer z Davle zpět do Prahy. Pesani i lidi se můžou koupat v Sázavě, v hospůdkách nebývá problém s psékama, neboť jsou od chatařů zvyknutí
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 08:53
- Nahlásit
Fifi
Jj, tam je krásně, chystáme se tam na dovolenou. Jedem až v září, talk doufám, že tam nebude narváno a že nebudou vedra.
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 10:00
- Nahlásit
Fifi
Hafina
Český ráj je super, ale rozhodně nedoporučuju jet tam o prázdninách kvůli davům turistů - procházka po Václaváku vyjde skoro na stejno. Byla jsem tam týden na dovolené před týdnem a bylo to super, kromě pár školních výletů nikde ani noha
Jinak bezva procházky (cca 20 km) jsou ze Sobotky na Kost (ne po žluté), akorát upozorňuju - kdo znáte údolí Plakánek - tam je to teď opravdu k pláči (vymýcené stromy plavou v rybníce, rozbagrované cesty, prostě měsíční krajina) pak dál po červené do Nebákova (cestou ale potkáte jednu velmi úzkou lávku nad dost hlubokým potokem - přenést psa byl úkol hodný zručného provazochodce. A pak z Nebákova do Mladějova stále po červené - tahle cesta je z důvodu eroze svahu trvale přeložena a jsou tam jedny hodně strmé schody (pes je taky sám nesejde), ale určitě to stojí zato!!!
Druhá trasa je z Mladějova do Prachovek a zpět, tam žádné terénní překážky nejsou.
Jo a v lesích je ještě spousta neodstraněných polomů, za větru dost nebezpečné - padá to tam pořád jako sirky
a bacha na kolisty (cyklisty - jezdí i tam, kde je cedule jak prase - NEVHODNÉ PRO JÍZDU NA KOLE, stejně to tam rvou a pak se někde zaseknou a nemůžou tam ani zpět) a klíšťata
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 12:26
- Nahlásit
ja jsem jela na Hrubou Skalu 8.12. na dovolenou. Optimalni cas, vsude prazdno, v krasnem hotelu Štekl jsem mela pokoj s vyhlidnou do udoli, na balkone stebetaly sykory, vylety byly skvele, krome dvou dnu, kdy byla na skalach namraza, to to klouzalo jak kulecnikove koule, ale jako oddych od predavkovani lidma idealni dovolena.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:21
- Nahlásit
Procházkový tip pro pražáky
http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Pr ochazka-Xaverovskym-hajem-do-zameckeho-parku-v-Dol nich-Pocernicich?Itemid=407
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 13:33
- Nahlásit
dejavu
my máme oblíbená místa podél Berounky ..... Tetín, Karlštejn, lomy Mořina,Křivoklát a nejen tyhle známá místa, ale i jejich okolí, kde je spousta lesů, vody na koupání a taky louky na blbnutí. Jen si musím dávat pozor, aby na loukách nebyly krávy a koně
|
Zet
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:10
- Nahlásit
dejavu
Šmajdá, my jsme rádi, že je Xaverovský háj stranou turistického ruchu o voni o něm napíšou takový poutavý článek )) Střídám několik různých běhacích tras a tuhle volím ve dnech, kdy se vyrojí cyklisti ... občas bych uvítala vynález nějakého cyklisticidu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:28
- Nahlásit
brut
Berounka je moje nejmilejsi reka, tam to mam taky prochozeny, Tetin, Vsenory, Revnice atd. parada, ale musim tam zajet to nafotit, nez bych o tom napsala, nemam fotky, totiz :/
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 14:30
- Nahlásit
Zet
diky, jsem rada, ze se ti libil, ale neboj, pro cyklisty je to moc kratka trasa, ty to nenadchne, ja mam kolo rada, ale v lese chodim radsi pesky, bo bych z neho nic nemela a jen koukala pod kolo, jestli tam jsou koreny, takze mam na vec podobnej pohled jako ty, navic kdyz vidim, co to udela s lesnima cestama, mam vztek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:07
- Nahlásit
dejavu
fotek okolí Berounky asi taky moc nemáme...jak se trefně vyjádřily děti, tak u nás se fotí psi, psi a občas i něco jiného, ovšem velmi zřídka
Co přesně by jsi si představovala? Že bych se zkusila kouknout, jestli něco nenajdu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 16:37
- Nahlásit
brut
prirodni a architektonicke zajimavosti jsou nejlepsi, proste to, za cim se tami lidi vypravi, skaly, lesy, vyhlidky, zajimava mista, ale jestli nemas, nelam si s tim hlavu, casem tam zajedu a snad se mi to podari nafotit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 17:09
- Nahlásit
dejavu
zkusím kouknout, co máme a kdyžtak se ozvu
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 19:35
- Nahlásit
Pro milovníky Kokořínska mám tenhle tip http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Ti py-na-vylet-Kokorinsko?Itemid=407
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:37
- Nahlásit
kokoška
No my jedem až první týden v září, jezdíme tak na dovolenou vždycky a jsme spokojení, zatím nikde přeplněno nebylo, všude lidí přiměřeně. Všechny děcka jdou do školy, tak je klid.
dejavu
My tam byli s oddílem na jarních prázdninách před pár lety někdy začátkem března, opravdu super, přestože bylo spousta sněhu. Pohoda, nikde nikdo. V sezoně jsem tam byla taky, byli jsme na hruboskalsku na kolech, ale kola jsme nechali na hrubé skále a obešli si to pěšky. Všude davy lidí, ani jsem si to vlastně pořádně neužila, to až na ty jarní prázdniny.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2007 20:39
- Nahlásit
JInak já miluju oblast Chřiby. Buchlov, Klimentek, ty lesy. At si zvolíte jakoukoli trasu, je tam nádherně, hlavně na podzim, když zlátne listí, ty barevný lesy, no nádhera...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2007 08:16
- Nahlásit
http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Lo my-Amerika-u-Berouna?Itemid=407
tady jeste tip okolo Amerik nad Berounkou, ale spis doporucuji klidnejsi druhy breh - Brdy
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2007 07:45
- Nahlásit
tak tady je to avizované Maloskalsko
http://www.meredit.cz/Cestovani/Ceska-republika/Ma loskalsko?Itemid=1
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 10:31
- Nahlásit
dejavu
hezky jsi popsala můj rodný kraj - fakt můžu jen doporučit
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 11:39
- Nahlásit
Janiii
holka, ty ses uměla teda narodit, to ti závidím kde přesně?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:15 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
dejavu
no narozená jsem v Jablonci n.N. v porodnici , ale jinak jsem bydlela do cca svých 20 asi 15km od Malé skály - mezi Železným Brodem a Jabloncem ... na Kopaninu to mam kousek, na Frýdštejn taky, a na Skale na Pantheonu jsem jedno léto prováděla lidičky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:24
- Nahlásit
Janiii
a bylas nekdy na tech maloskalskych hudebnich festivalech? stoji za navstevu? mne to celkem laka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2007 12:27
- Nahlásit
dejavu
na Frýdštejně na folku jsem nebyla, a Benátská noc vždycky duněla až k nám - to je fakt masová záležitost ale osobně jsem se nikdy neúčastnila ... ale lidi si to chválej, a bývá dobrý složení kapel
|