| Autor |
Zpráva |
Bela
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 01:12 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
Fík
skus ale hafanom vysvetlit, ze sa to fakt da aj bez lupeze - a totiz pouzitim hypnozy, ako som tu uz spominala. Ludia sa strasne lahko nechaju zblbnut a zmanipulovat. Nas takto vzdy nieco vysomruje.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 7 Srp 2007 07:13
- Nahlásit
Bela
To je na ně moc dlouhá doba, radši si to rychle ukradnou a mě pak "koupají" v trapasu
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:23
- Nahlásit
Tak také něco pro pobavení. Začalo to takhle. Jednou odpoledne sem vzala jeriho a ještě s kamarádem kterej má vodícího chodskýho psa sme je šli proběhnout do parku. Pesani lítali jak magoři, byly š´tasný mi taky, protože od nich byl nachvíli klid potom se vrátíme z prochajdya já ještě musela do města zařídit nějaký věci. Jednou z pochůzek byla i cesta do spořitelny. Když už se dostanu kk okýnku a pani se ptá co potřebuju tak se vedle mě ozvalo takové to známé blééééééééé a pejsánek se tam noblesně poblil. V první chvíli šok sem totálně netušila co dělat jestli říct někomu o hadr ale krom rychlejch služeb maj i rychlou obsluhu takže to rychle odklidili. tak pani vyprávím co všechno potřebuju udělat s mím účtem skrátka když už vše vyřízené stvrzuji svým nenapodobitelným podpisem, pejseksvou produkci noblesne zopakoval. To už jsem nanic nečekala a červená až na zadku jsem popadla psa rychle rychle pryč.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:26
- Nahlásit
borderojd
teda pardón, asi to bylo fakt nepříjemný, ale mam asi moc živou představivost ale zas máte dobrý, když tě pustěj se psem do spořitelny
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:34
- Nahlásit
Janiii
ALe ne dneska to beru s humorem ono to tak hrozný nebylo jen mi bylo v první chvíli dost trapně, ale dost lidí to potom i pobavilo. Jjj hele pořiď si vodícího pesana a taky tě tam pustěj. ti někdy pučim svýho kdybys chtěla jít do spořky s hafem
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 13:54
- Nahlásit
borderojd
Hele, ty toho jerryho, ale pomlouváš, určitě udělal jen "blink" a né "blééééjúúúú"
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:01
- Nahlásit
No dobře dobřeeeeeeee tak to bylo jen blink bliink, ale je fakt že sem nezkoumala čím spořitelnu obdařil, což jindy dělám a hodně často najdu šutry který můj l miláček hipnotizuje a touží aby mu je jiní lidi kopali a v záchvatu radosti ze hry ho občas zblajzne. No ale zase nebyla by to jinak hrozná nuda kdybych měla naprosot vzornýho psa? tohle mi úplně vyhovuje. JO jsem si ještě vzpomněla yla jsem u jedný mí kamarádky co má taky vodičáka přítel má taky vodičáka a ještě maj v předvýchově malou flatičku a ona jí učí že cokoliv najde tak musí odevzdata né sežrat. No a milá andie takhle přišla a v tlamičce cosi nesla, sme si mysleli no pašanda přinesla nám stvrdlej rohlíček. Ehm rohlíček to opravdu nebyl. Bylo to značně uleželé a tuhé lidské eňo. A tomu se prej říká poznáváme věci matem hehe.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:34
- Nahlásit
borderojd
No, vždy´t ty by si se nudila mít vzornýho psa. takovej jerry tě pořád drží v napětí, ve střehu a v bdělosti, ha, ha
|
borderojd
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 14:38
- Nahlásit
JO tak to je naprosto přesný mi tu strká čumákem do ruky že si ho prej vůbec nevšímám a kecám s ostatníma ap rej už tu teda jako je moc máám vzít nějakej tenisák a čím víc tim líp ať si mám s čim hrát a jít konečně ven za pejskama
|
zuska
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:16
- Nahlásit
My se stala teda taky dobrá věc... jdu parkem a pes se pomalu takovým pohodovým klusem začal vzdalovat směrem vpřed.. nic zvláštního, tak jdu v klídku dál a jen po očku ho hlídám... když on tuhle posledních pár metrů nos do luftu, rozběhne se a zezadu šťouchl nosem do jedné kolemjdoucí... ta se chuděra tak zlekla, že upustila nějaký hambáč, co zrovna jedla a pes se v ten moment ládoval... Docela groteska.
|
Sijes
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2008 15:29
- Nahlásit
Největší trapas co se mi stal (z té spousty) a který mě pěkně vyškolil. Dovezla jsem fenu v 7 měsících, kdy si rostla jak dříví v lese....o pojmech jako volno a ke mě neměla ani tucha. Hyperaktivní potvůrka, já nezkušená naivka. Chtěla jsem jí dopřát....nevodit ji pořád na vodítku. Tak jsem se rozhodla na takové cestičce - z jedné strany plot zámecké obory, z druhé strany zahrádky, nikde ani živáčka. Fenu jsem měla asi týden. Pustila jsem ji z vodítka. Jdeme, pohoda, když jsem zavolala přišla na pamlsek, dobrý. Za jedním plotkem se vynořil jezevčík a začal řvát. Fena se rozběhla, já si říkam no a co, dyť je za plotem, ať si ho očichá. Ve chvíli, kdy jsem si všimla, že mají otevřenou branku, si toho všimla fena taky....a byla tam! Můžu vám říct, že něco tak potupného, jako nahánět půl hodiny - bez přehánění - svého psa, po cizí zahradě, před zraky 3 lidí a nemoct ho přivolat, bylo na infarkt! Zkoušela jsem dělat, že odcházím, nalákat na hru....pak už jsem křičela (nervy pracovali), fena ze mě měla akorát prču, lítala po všech záhonkách! a já se cítila strašně, strašně a nejrači bych se do země propadla......a pak jsme objevili kouzlo stopovačky
|