Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / TRAPASY a já
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Fík
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:28
- Nahlásit

Ahoj, poslední dobou se mi dost často stává, že musím díky psům čelit nějakému trapasu. A protože sdílená bolest je poloviční bolest, zasmějte se také
Bydlíme ve starém pavlačovém domě, všichni se tu známe, zdravíme a máme dobré vztahy. Na patře jsou vždy tři byty a někteří sousedi celodenně větrají, zrovna tak i soused, který žije na patře s námi. Dnes jdu věšet prádlo a labrachrti /pro nezasvěcené, labradoři s PP, ale hubení neb se pohybují neustále tryskem/ se mi motají okolo nohou, klábosím se starším sousedem, který žije sám, sbalím koš na prádlo a jdu domů, cucnu si kafíčka, pohoda, klídek........sakra klídek, kluci "chvátají" od souseda a v držce každý kus kachny. Soused s prázdným pekáčem a slzami stojí a neustále mi opakuje, to měl být oběd pro syna. Hanbou a studem bych se najraději propadla do "západního Německa".
Kachnu jsem jim vyrvala /byla kupodivu neporušena/, ale soused jí nechtěl - divné, že?
Přinesla jsem mu sekanou a bramborovou kaši, co jsme měli mít k obědu my /manžel se za ní smutně koukal/
Sousedské vztahy se doufám nepokazili, jen má soused takové vlahé oko, když mluví o kachně.

aren
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:48
- Nahlásit

Ráda bych se zeptala, kdo nakonec povečeřel tu kachnu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:48
- Nahlásit

Fík
Kachnu jsem jim vyrvala /byla kupodivu neporušena/, ale soused jí nechtěl - divné, že

Proč jako?????

aren
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:49
- Nahlásit

davidkova renata
No, myslím, že má radši sekanou s bramborovou kaší

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:55
- Nahlásit

davidkova renata
By se "posrali", je fakt, že po mně koukali, kam, že tu kachnu nesu.

Fík
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 20:57
- Nahlásit

aren
Pro slabší žaludky neuvádím, že jsem jí stáhla z kůže tepelně upravila a udělala těstovinový salát / a doufám, že na fórum nekoukne můj muž, neb ten to netuší/

aren
Člen
# Zasláno: 2 Čen 2007 21:01
- Nahlásit

Fík
To je rozumné řešení
Doufám, že ani pejsci nepřišli zkrátka

Shelticka
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 13:11
- Nahlásit

a jak se k tomu sousedovi dostali? To větrá jako dveřma? To si ale pak za to mohl sám

Fík
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 14:51
- Nahlásit

Shelticka
Měl otevřené dveře na pavlač, má přehled , kdo kdy, kam s kým......
Dělá to vpodstatě od jara do podzimu, prostě jsem tam ty psiska zapomněla a zavřela jsem dveře

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 20:55
- Nahlásit

Fík
Pro slabší žaludky neuvádím, že jsem jí stáhla z kůže tepelně upravila a udělala těstovinový salát
Škoda,že to čtu až teď,bysem přišla na véču...

Bela
Člen
# Zasláno: 3 Čen 2007 23:25
- Nahlásit

Fíkže jsem jí stáhla z kůže
a na aky styl bola ta kachna urobena? U pecenej by mi bolo luto tej chrumkavej kurcicky ,

benda2
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 09:59
- Nahlásit

Fík
Přinesla jsem mu sekanou a bramborovou kaši,
to je teda vypečená výměna, kachnu za sekanou

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:01
- Nahlásit

benda2
to je teda vypečená výměna
Dyť si moh vybrat, ne? Rozhodl se dobrovolně

benda2
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:05
- Nahlásit

aren
hele ten syn by měl hlásit kdy zase přijede aby se kluci labradoří mohli připravit do akce. Takovej pečenej zajíc za karbanátky

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:08
- Nahlásit

benda2
ten syn by měl hlásit kdy zase přijede
Skvělej nápad!
A Fík by moh ten den dělat třeba topinky nebo krupičnou kaši, to taky stačí.

benda2
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:12
- Nahlásit

aren
A Fík by moh ten den dělat třeba topinky nebo krupičnou kaši, to taky stačí.

a co by s tím smažila, chleba stačí. Benda je na tohle bohužel břídil, ten okrádá jen malé děti a ty kachnu na procházku nenosej

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:13
- Nahlásit

benda2
Se musíte přestěhovat do pavlačáku.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 10:15
- Nahlásit

benda2
Benda je na tohle bohužel břídil
To moji čudlíci umí udělat takové kukuče, že děti před školou odevzdávaly salámky z mezichleba samy od sebe.

Bela
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 11:23
- Nahlásit

aren
poznam. nas Robino takto vysomroval nejednu desiatu - na stavbe od robosov, vo vlaku od spolucestujucich a pod...
Vidno, ze mat hypnotizersky kurz je dobra zrucnost do praktickeho zivota

LucieS
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 13:36
- Nahlásit

Když byla Cindy trochu mladší, vzala jsem ji s sebou na parkury. Sedla si doprostřed cesty, co vedla od stánku s párkama, a každého průchozího hypnotizovala. Nevím, jestli vypadala tak mile nebo tak nebezpečně, ale skoro každej dal .

aren
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:00
- Nahlásit

Bela
LucieS
Kdybyste viděli, jak se tváří Píďa, to je normálně profík: "já ubohý pejsek, stejně mi nikdo nic nedá a já umřu"

suri
Člen
# Zasláno: 4 Čen 2007 14:22
- Nahlásit

To moje pusina v nestřeženém okamžiku oblízne nějakému chudákovi, to co zrovna drží v ruce a v několika případech se jí to vyplatilo, poněvadž nešťastník už oslintanou pochutinu nechce, tak jí nabídne chudáčkovi pejskovi. Ale nejlíp funguje jako bufeťák, co najdu na zemi je moje a samozřejmě je to lepší než to co mi dává panička.

Fík
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 19:23
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili do Prahy
dovolená za námi a první procházka na "Střelák" před námi.
Bylo tam krásně, svítilo slunce, psi se koupali ve Vltavě a byli tastní..........já taky...........a to je ta chvíle kdy mí psi zaútočí na mou ostražitost. Jdu po louce, pískám si, pozoruji vodní hladinu, když tu slyším nelidský řev, okamžitě se vracím zpátky do reality majitelky dvou labradořích "bachorů", protože jediné co mé labradory u ostatních lidí zajímá je "žvanec".
Prolítli okolo mě s půlkou chleba v hubě..........a za nimi bezdomovec s konzervou čehosi, napůl svlečený......bezva, v téhle situaci jsem se ještě neocitla. Indiánek mi chleba odevzdal, ale co s ním, vrátit, nebo jít domů koupit a přinést (máme to na Střelák dost daleko), ale bezdomáč to vyřešil za mě, vyrval zbytek chleba z labradoří huby, já v naprosté tichosti odevzdala co mi Indy odevzdal a mužík si sedl tam kde byl a začal jíst ten "použitý" chleba. Obdivovala jsem jeho blahosklonost k němým tvářím i k té mé

brut
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 19:46
- Nahlásit

Fík
jj, bezdomovci jsou zvyklý na kdeco, ty jen tak něco nerozhází

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 19:50
- Nahlásit

Fík
To máš kliku,že ti je ještě nepokousal,když si bránil žvanec.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:32
- Nahlásit

Moje máma si vyrobila trapas místo mě - venčila Marušku, jejich oblíbené je Hop na lavičku (zkrátila z celého cviku Hop přes lavičku) a pak Máňa dostane piškot. Maňa už je tak naučená, že skáče na všechny lavičky, co vidí. A jednoho krásného dne Máňa bez povelu přistála těsně vedle odpočívajícího důchodce na jednu ze sídlištních laviček. Důchodec se lekl a začal nadávat. Máma dala psovi piškot se slovy: "Pejsek byl hodnej, dostane piškotek, pán zlobil, nedostane nic" a odkráčela se psem k jiné lavičce

želva
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:36
- Nahlásit

Gerda
to musím taky vyzkoušet

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:40
- Nahlásit

Gerda

Fík
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2007 20:47
- Nahlásit

Gerda
Hezký, ale když já k tomu vždycky přijdu naprosto nepřipravená

diana
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2007 00:57
- Nahlásit

GerdaA jednoho krásného dne Máňa bez povelu přistála těsně vedle odpočívajícího důchodce na jednu ze sídlištních laviček.
raz mi kamaratka strazila cleu, kt. tiez rada skace cez lavicky. a tak sli parkom a kamaratka ukazovala rukou a clea skakala, az kym z jednej lavicky nevyskocil na rovne nohy bezdomovec, kt. tam spal a cez ktoreho clea preskocila

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání