| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:45
- Nahlásit
emikami
fromeli vravela o tom, ze jedno je na nete a druhe na vrece... Cize dezinformacie... Ale ja mam doma aj vrece a tam to v prekladoch nevidim tiez. Ibaze chcelo by to prelozit original....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:48
- Nahlásit
Já tady třeba žádný kuře nebo kuřecí tuk nevidím.
no nejlíp se podívat do originálu na pytel a pak se to dá říct na 100%.
Jinak zrovna tady by mi vadilo, že na prvním místě ve složení je kukuřice. Mělo by tam být maso.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:49
- Nahlásit
pigie
no já to nechci nijak očerňovat Jen si to u toho pamatuju, protože Jana má jednoho psa alergika na kuřecí cokoli.
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:54
- Nahlásit
Jinak můj přípodotek byl k tomu, jak je občas zavádějící označení "lamb".
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:55
- Nahlásit
http://www.satisfaction.cz/satisfaction/krmiva/reg ular_mini.html ...........a co říkáte na toto krmení - my nejsme alerg. zatím na nic. Jen hledám dobré krmení, a za normální cenu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 15:57
- Nahlásit
fromeli
ved ja ti verim Fakt je to mozne. Ja proste len po taliansky neviem a moj pes zase az taky alergik nie je. Proste nam vyhovuju. Mozno je vegetarian ako ja Inak, je tam 20% tej rybaciny a na to sa treba pozerat aj inak. Vela firiem rozlozi podiel do viacerych obilovin. Ale vzdy je tam viac obilovin ako masa. Ak daju jeden druh, tak zrazu su obiloviny na provom mieste. Ono je to fakt taka paveda. Najlepsie je krmit masom
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 17:52
- Nahlásit
Vela firiem rozlozi podiel do viacerych obilovin. Ale vzdy je tam viac obilovin ako masa.
no a to mně nakonec vedlo k tomu
Najlepsie je krmit masom
Bohužel Jedině tak jsem si jistá, že špageta právě do sebe dostala kus jehněčího a brambor
Tyhle granulo diskuse sleduju dál a vždy vidím sama sebe před nějakou dobou
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 18:57
- Nahlásit
emikami
Já se jen vrátím k tvému dorazu, co jsem si nakonec vybrala...vybrala jsem si Eagle Pack pro štěnda velkých pl., objednala jsem si normoš řadu, ale přišla mi holistická řada a tak jsme na Eagle Pack holis.select. a zatím spokojená. Tak přeju taky, ať se už pro něco rozhodneš.
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 19:27
- Nahlásit
choco
Máš krásného psa, ale přesně jsem nepoznala barvu, někde se mi zdál více hnědý někde spíše černý, tak jaký je? Kde bydlíš v Praze, jaká část? Jsem na velký a hladký psy ujetá, ale mám malé chlupaté prcky.
No nějak se toho Traineru nevšímají, to jim jelo to Belcando dost dobře, a očuchávali Trainer, protože F.M.borůvky byly vyžrané tak jsem jim nasypala, a oni se do toho opět pustily a nezbylo nic, jen ta jedna fenka, jaksi ji nevidím nijak žrát, když ji dám granulku, tak si ji veme, no ale jen asi proto, protože si pro ní jde ještě také další, tak uvidím dál. No hold bych musela zatím krmit tímto. Za Nutrienci jsem dala za 15kg. 1300kč. no tak za tohle bych dala asi o 300kč více. to není zas až tak zle. ale stejnak jim vždy vyhovovalo když měli na výběr. Takže ale pokud je Belcando prémiovka, to by asi vhodné nebylo.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Čen 2007 23:35
- Nahlásit
emikami
jééé děkujem za pochvalu Říkáme mu, že je jak hořká čokoláda tím zbarvením, má být černý,ale na hlavě i semtam po těle je dohněda...Jsem z Horních Počernic aty, To znám...taky jsem blázen odjakživa do velkých hafů a místo toho jsme si nejprve pořídili malou bílou chlupatou A to Belcando jim nesvědčí? Podle mě nejní nutný se za každou cenu držet superpremiovky, když jim nedělá problém premiovka Ale pokud tě nezruinuje dávat to za to FM nebo doporučovaný Trainer, tak do toho
|
emikami
Člen |
# Zasláno: 7 Čen 2007 19:06
- Nahlásit
choco
Já jsem z Jižního Města, v Horních Počernicích jsem zrovna byla ve Chvalech za jednou paní....
No ale já velké psy mít nemohu, jednak potřebují výcvik , to už je něco jiného, ale hlavně jsou moc těžký a kdyby sebou cukl, asi bych pořád byla na zemi stačí mně když semnou cukne naše Emí, že vystartuje za psem, málem že mi neurve rameno, je to prcek ale má páru, divím se, že má ještě hlavu na krku.
Bohužel Traineru se už vůbec nevšímají, potřebovala bych to někomu dát, mám tu adult jehně neotevřený, jsou to ty malé 800gr. myslím, a pak tu mám načatý snad puppy, a ty normální také puppy a adult, a ještě nějaké různé zbytky. Nemá tu někdo nějaké mini psa, kdo by to zkrmil? že mu je jedno co žere? Někdo to tak také dělá, co je zrovna v akci tak se koupí a je to, a pes také prospívá.
No však ty kupuješ kvalitní krmení to také jistě není nejlevnější a myslím, že naše dávky pro 5 holek by se mohlo vyrovnat jedné dávce tvého psíka Uvidím, zda zrujnuje, či ne, hledám k tomu něco levnějšího, mě by vyhovovalo něco kvalitního a aby to mělo chovatelské balení, přece jen tím člověk trochu ušetří.
Belcando by mělo být ale asi superpr. podle jedhoho pána co ho prodává i s First. M. no tak nevím. a jukni na mé chlupáče
www.havanese-wild-angel.net nebo je znáš?
|