| Autor |
Zpráva |
jajinax
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:12
- Nahlásit
ahoj, chystáme letos na dovolenou do Chorvatska, chceme vzít i naší fenku GR. Vím, že na internetu je spousta odkazů, kde se dá hledat, ale mě by zajímaly přímo vaše osvědčené tipy, kde už jste byli, kde se vám i hafovi líbilo, hlavně kde pejsek nevadil místním, mohl se koupat a tak...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:15
- Nahlásit
Poloostrov Pelješac,městečko Orebič.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:24
- Nahlásit
jajinax
Pelješac je nádherný, pokud vám nevadí, že je to daleko.
Já osobně bych doporučila něco více na sever, Istrie a severní Dalmácie, v Dalmácii všeobecně se nestaví k psům příliš přívětivě, i když situace ve městech se mění, ale pes na pláži tam stále ještě není vítán... Ale zároveň nikdo vám nemůže zakázat koupat psa mezi sedmou večer a sedmou ráno...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:42
- Nahlásit
Jandula
Na severu to berou líp?
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2007 15:53
- Nahlásit
Poloostrov Pelješac, Viganj
|
MORIE
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 06:51
- Nahlásit
jajinax
Projeď si tuhle diskusi, třeba tam něco najdeš
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 07:31
- Nahlásit
abby
Bohužel jo, jezdí tam víc Němců, kteří berou psi s sebou, takže je to tam takový... no prostě jiný... tím neříkám, že nejezdit do Dalmácie, já jí miluju a na sever moc nejezdím, jen říkám, že v Dalmácii je potřeba se přichystat na nějaký poznámky...
|
jajinax
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2007 10:38
- Nahlásit
Děkuji za odpovědi
MORIE
na tu diskuzi jsem se koukala,ale radši bych něco blíž, vy vybíráte moc dole
abby
chtěla jsem se zeptat, jestli jste uskutečnili dovču v Chorvatsku minulý rok, dočetla jsem se ve výše zmíněné diskuzi, že se chystáte i s pesou a protože ze zdejších příspěvků vím, že máte taky zlaťandu, tak by mě zajímalo, jestli jste vyrazili a kde jste byli????
|