| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:10
- Nahlásit
Zúčastnili jsme se s Gaficí veselky.
Jak už to tak bývá, bylo veselo.
Veselka se odehrávala v malebné přírodě v jednom westernovém městečku. Psí obyvatelstvo bylo tvořeno pouze psy - štěňaty obou pohlaví a jednou stařičkou fenečkou.
Jak lidské pokolení udělilo místnímu lidskému Sheriffovi zlatou hvězdu, tak Garfield se psího pokolení ani moc neptal, prostě si ji sám připnul na hruď a jal se šéfovat.
Lidé chodili v dobových westernových kostýmech, svatebčané rovněž, tak jsme i psům naordinovali westernové šátky, jen slepica měla i nadále naordinovaný náhubek, škrťák a postroj - moc westernového vzezření nepobral, ale co Sheriff je Sheriff, ten může chodit i v noční košili.
Celé westernové městečko měl pro sebe, lítal, "šerifoval" a byl strašně důležitej. Každý to respektoval a tak se nabídka střetla s poptávkou a došlo k vzájemné harmonii. Harmonie trvala až do chvíle, kdy Gaf očuchával už po padesáté jednu dívku a ona ho tak nemastně neslaně hladila a já tomu nevěnovala pozornost. Pak až Gaf odběhl mi ukázala hrudník dorvaný z dětství od napadení psem, vypadlo z ní, že se psů nedávno přestala bát, ale že ji pokousal právě ovčák a že Gaf jí moc sympatický není. Jejich vzájemný kontakt jsem raději utnula už proto, že já od té chvíle ztratila jistotu v dívčino bezpečí a pes by to jistě poznal a reagoval by.
Přišla chvíle obřadu. Účastnili se i psi. Jak už to v našem osudu bývá, zrovna ve chvíli, kdy si svatebčané dávali první manželský polibek a měnili prstýnky, vešel do kostela starší né zrovna malý knírač a bylo po prdeli. Zástupy svatebčanů se rozestoupili, roztrhali jsme psi od sebe a novomanželé nerušeně dokončili svůj vášnivý pusinek.
Při hostině jsem nechtěla pokoušet hada bosou nohou a tak Gafa připla na postroj, přivázala nakrátko k naší lavici a s košem jej zasunula pod své nohy. Ležel a tiše zuřil, že si jeho podřízení hrají s tím hajzlem kníračím a on je v lochu. Jak tak rotovali okolo, občas mu štěně přeběhlo po hlavě, po zádech a pošlapalo mu ocas a on mohutně zařval správným šerifovským autoriťákem.
Do toho se začal montovat opilý mladík, jemuž Gaf kdysi (jak jsem se zde nepokrytě zmiňovala) poupravil obličejové partie, když mě v noci začal mírně agresivně obtěžovat. Začal řvát, že tomu psovi uřízne hlavu, protože vrčí na štěňata. Všichni přítomní věděli, že si s těmi štěňaty hrál před tím celých 5 hodin, lítali spolu a blbnuli a Gaf samozřejmě vrčel celou tu dobu, jak je pro něj typické a jak nikdo ani neočkává, že by tomu mohlo být i jinak. Když mladíkovi pár lidí řeklo, ať se uklidní, sedne si a nalije si a on stále ukazoval na mě a řval, že toho psa jednou zabije, tak jsem se zdravě nasrala a seřvala ho, ať zavře rypák a přestane dělat ostudu, neboť zatímco můj pes leží na vodítku s náhubkem pod mýma nohama, tak jeho pes lítá na volno bez náhubku a bez vodítka, skáče po lidech, skáče po koních, skáče po Garfieldovi a ten pouze soudružsky a učitelsky povrkává a jestli s tím má problém, má si psa okamžitě odchytit a uklidit. Začal napřahovat pěstičky a vrávorat, což mě rozčílilo natolik, že jsem měla sto chutí vypustit psa napříč svatební tabulí a dokončit dílo dříve započaté.
Naštěstí alkohol a sluníčko uspává a tak agresor (a vyjímečně nemyslím Gafa) brzo usnul a dal pokoj...
Veselka je holt veselka.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:15
- Nahlásit
Garfield
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:18
- Nahlásit
Garfield
to víš, poupravení obličejových partií se nezapomíná
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 11:42
- Nahlásit
super příběh Garfieldová )))))))
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:27
- Nahlásit
Garfield
Tak doufám,že si tohle Zdenda nepřečte.Nějak ho nemůžu přesvedčit,že pes na svatbu nepatří
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:38
- Nahlásit
abby
no joooo, ale vaše holčička není Garfield Ta bude způsobně sedět s krajkovou mašlí nakrku
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
wensday
A slintat na všechny okolo
Kámoši se teď na podzim berou a říkali,že si tam pejska nevemou,protože do obřadní místnosti nemůže a hlavně mají strach,že by ji všichni krmili ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:41
- Nahlásit
wensday
Náhodou je to docela psina.
Byla tam velká káď s dešťovou vodou. Gaf se postavil na zadní a pil z ní a ráchal si tam čumák. Štěňata trdlovala kolem něj a furt na něj řvala: "Co je tam kámo? Co? Jak to tam vypadá? Ukaž, vysaď nás!" a vyskakovala ve snaze vidět ten zázrak, co vidí jen Gaf dospělák.
Bo jsou štěnda zvídavá, skákala tak dlouho, dokud nevyskočila na okraj... a nepřepadla do kádě. Pak jak kachňátka plavala okolo rantlu a hledala způsob, jak ven. Gaf místo aby jim pomohl, jal se tam lozit za nima. No psina no...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:47
- Nahlásit
Garfield
nebyla ta veselka náhodou v Boskovicích? jestli ano, projeli se ženich s nevěstou na "divokým býkovi"?
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:48
- Nahlásit
Jimmi
Nebyla. Ale únos nevěsty probíhal na divokých koních. Tak divokých, že nevěsta zůstala a unesli ženicha.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:56
- Nahlásit
Garfield
hmmm možná zauvažuju o revizi svatební hostiny, to vůbec nevypadá zle
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 12:59
- Nahlásit
Garfield
je to fajn, ráda tě čtu, to víš, takovýhle příhody, když se nestanou Tobě potěší vy jste prostě s Gafem fajn dvojka
my byli s holkama o víkendu po výletě akorát v hospodě na obědě, objevili sme novou, tři psy zkousli jedna malina URL , doporučuju pro Brňáky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:16
- Nahlásit
wensday
Pěkný.Já bych potřebovala najít něco podobného,kde ti venku rozloží stan a třeba ti tam udělají prasátko,krůtu a k tomu ti čepují dobré pivečko.O něčem takovém nevíš?
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:22
- Nahlásit
abby
to teda nevim, člověče
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 13:23
- Nahlásit
wensday
Já něco takového viděla za Brnem směr Veverská Bitýška a vypadalo to zajímavě.Ale nikdo to nezná
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit
abby
tak až zjistíš, dej vědět, to by bylo fajn
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:26
- Nahlásit
wensday
Zatím je čas.Ale asi se tam pojedeme mrknout a zjistit co a jak.Ještě mě napadlo,někde si pronajmout zahradu a udělat to tam.Ale to si zase musíš někoho zajistit na točení piva,... V té hospodě je to asi jednodušší.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit
abby
jo to myslíš jako na tu svatbu, jo aháááááá
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:29
- Nahlásit
wensday
Myslela jsem to na oslavu Zdendovi promoce a narozenin (podzim).Ale vlastně možná i na svatbu.Taky by se mi to líbilo.Nesnáším takové to škrobené,v oblecích,kde každej sedí na svým místě a baví se jen s blízkým okolím.Ale nevím,jestli se vůbec něco takového dá udělat.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:31
- Nahlásit
abby
no, určitě dá, jen zjistit kde,,,, U kotvy na přehradě se myslím něco takovýho dělává, jinak hezká hospoda s grilovačkou je ve Vranově u Brna ten hotel takovej, ináč se stanem v okolí Brna fakt nevim...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:32
- Nahlásit
abby
to víš, že dá...... taky jsme na jedné podobné byli a byla super
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:34
- Nahlásit
abby
Zkus penzion u kamenného kola, je to mezi Adamovem a Křtinami (z Brna směr bílovice), je to krásnej penzionek u potoka, maj docela velkej pozemek a přesně tohle, co popisuješ, nám nabízeli včetně přespání v penzionu...je to už sice asi dva roky, ale za zeptání by to podle mě stálo. Je to tam fakt krásný.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:36
- Nahlásit
abby
www.ukamennehokola.cz
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:39
- Nahlásit
brut
JO.Já právě na žádné svatbě nebyla.Teď se chystáme na jednu a to vím,že bude hogo fogo,takže se tam vůbec netěším.A protože máme hodně kamarádů a známých,tak nějakou oslavu svatby (pokud bude) udělat musíme.Tak jsem nějak přemýšlela,co by se mi líbilo a to by bylo přesně ono.
Syska
Myslíš tohle: http://ukamennehokola.cz/
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
Syska
Byla jsi rychlejší.Vypadá to moc pěkně.Zajedeme se tam podívat a uvidíme.Moc děkuju.
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:40
- Nahlásit
abby
Přesně to...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:42
- Nahlásit
abby
Není zač a je to tam vážně super, my tama jezdíváme na kolech a vždycky se stavíme na pivko a je tam moc milá obsluha a fakt ti udělaj podle mě co budeš chtít. Tak pak dej vědět,jak jste dopadli! Samotnou mě to zajímá..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
abby
dřív jsem brigádně pinglovala, i nějaké svatby. V hospodě u někoho neznámého je třeba dávat si pozor na peníze. finančně vyjde líp, když si ten sud koupíš celý, než si dát velký lístek a tam si nechat dělat čárky a tak
|
abby
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:47
- Nahlásit
AOZ
Díky.Taky jsem si říkala,že je lepší zaplatit sud.Ale to ti na to musí přistoupit.Já mám problém spíše s vínem.V hospodách mi většinou nechutná a dovézt vlastní ti nedovolí
jestli máš ještě nějakou radu,sem s ní.
|
wensday
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2007 14:51
- Nahlásit
... a můžou k tomu kamennýmu kolu psi ?????
|