Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Hybridy vlka zakazane v niektorych statoch ameriky?
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
fatdog
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit

baška
myslím si, že by mali zaviesť nejakú kontrolu typu - chceš psa? tak na psychotesty
to sice jo, ale je to nereálné...mnohem účinějkší by byla kontrola, pokud chceš mít dítě......ale obojí jsou nesmysly z praktického hlediska a pokud by u psů bylo něco takového prosazeno, bude se to nejspíš zase jen masově obcházet....pokud konečně nezačneme tvořit legislativní normy tak, aby se obejít nedaly nebo to nebylo výhodné.....

A nestalo by sa aby nejakého dzuna na poli ťahal za sebou kavkazan a hral si s ním na slepú babu.
nooo to je dosti dětinská představa...to bys fakt musela určit už lidem, kdo a s kým může "odchovat" potomka , pak by lidé zvládali sebe a možná časem i psy )

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 13:34
- Nahlásit

Smečka
Bylo to o úmyslném křížení psů ....antialergičtí - labrador + pudl nebo retrívr + pudl ..... o tom, že je lidé chtějí čím dál víc
Pak tam bylo o křížení border kolií s jack russellem a další křížení pro zvýšení rychlosti ( a získání svět. rekordu) ve flyballu. Pak tam bylo o křížení pudla s kokrem, protože se jim zlepší povaha a nemají takové potíže s úrdžbou srsti. Dále o zákazu křížení psů s vlky, protože dochází k mnoha problémům a většina těchto "psů" končí někde uvázaná na řetězu nebo na specialních farmách. Pak se tam zmiňovali o kavkazanech ( amíci je právě objevili) a nakonec o mini malamutech.

Bela
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:07
- Nahlásit

brutmini malamutech.
nie mini haskacoch? to je jedno z novych americkych plemien
http://www.cz-pes.cz/diskuse/2_2833_5.html#4

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit

Bela
promiň, máš pravdu...o mini haskách .... tohle už jsem moc neposlouchala, takže mi uteklo křížení

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:36
- Nahlásit

ak tam bylo o křížení pudla s kokrem, protože se jim zlepší povaha a nemají takové potíže s úrdžbou srsti.brut
Hahaha, kokr s pudlem nemá problémy s údržbou srsti?????? To je nejhorší kombinace, která se mi může ozvat na stříhání, mají šíleně mastnou srst, ještě hustší než obě plemena, ale zároveň houževnatou a tvrdou, strašně rychle roste-hrůůůůza!!!!

Smečka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:45
- Nahlásit

brut
Dík za další přiblížení dokumentu.Kabelovku bohužel nemáme :/

Smečka
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:46
- Nahlásit

Pak se tam zmiňovali o kavkazanech ( amíci je právě objevili)
Chudáci malí.Kavkazani.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Kvě 2007 15:52
- Nahlásit

Mucholabka
tam si je hrozně pochvalovali.....a ta jejich úžasná povaha
Jsem se tu dost bavila

Smečka
Není zač. Taky se mi kavkazani moc líbili, jen jsem se děsila, co z nich jsou schopní udělat

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání