| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:43
- Nahlásit
brut
dík
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:57
- Nahlásit
želva
není zač
právě jsem se koukla na Příbramsko a dají se najít baráčky nebo chalupy s pozemkem, jen se musí v klidu hledat
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 11:19
- Nahlásit
ahoj želvi, když sem na chvilku hodíš svojí mail adresu, pošlu ti pdf se seznamem Občanských právních poraden. Jsou bezplatné. Myslím, že by ti tam pomohli zorientovat se v problému okolo výpovědi z bytu (lhůty, odstupné atd.). Kdyby to s tím mailem nešlo, pošlu to Renatě, když budeš chtít.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 11:30
- Nahlásit
maixnerova
Čus,hele máš auto??Dneska z vycházky sešlo,ale jedem ve 14 hodin na chvíli na Ovčáry.Bohužel je dispozici jen jedno auto a to bude našlapaný až po strop...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 11:33
- Nahlásit
davidkova renata
Čus,hele máš auto?
Nazdárek ... nemám, bohužel . Tak někdy jindy . Poslala jsem ti mailík pro Želvu.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 11:34
- Nahlásit
Taky bych se přidala a šla někam z Prahy (kvůli psům a kočkám), problém je ale, že taky učím a dojíždět třeba 50-70 km do Prahy kvůli 3 hodinám denně se nevyplatí.
Já jsem se s domácím soudila, tedy on se mnou, chtěl nedopaltek za vodu 7000 Kč, přestože máme v bytě měřáky vody, ale prý kvůli zvířatům a taky chtěl navýšení za úklid, protože psi ťapou a a a....
Kupodivu jsem soud vyhrála, takže mi sousedi říkali, že už shání potvrzení, že zvířata doma smrdí a celý dům taky. Naštěstí oni to nepotvrdí, není to pravda.
Pokud ale platíš nájem pořádně a měla jsi ve smlouvě, že máš zvířata, nic s tebou nemůže udělat. Ale stejně je ten domek lepší řešení.
|