| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:29
- Nahlásit
Ahoj, před chvíli jsem měla jednání v bytě z domácím a prej mám omezit svůj chov psů ( když jsem mu hlásila že mám 3 psy tak mu to nevadilo), to já samo ani omilem neudělám,přece se nebudu zbavovat psů.
Prej psy doma neustále štěkaj,vyjou a knouraj i v noci a lidi si stěžujou ,no je to blbost,páč já mám takovou pracovní dobu že jsem doma skoro pořád a tak jsme se domluvili na tom že dasty bude nosit přes barák když jdem ven náhubek aby nenapadal lidi( další výmysl od sousedky) a domácí jim to všem baští.
Prostě se mě potřebuje zbavit a tak napadá hlavně Dastyho co se tíče štěkání a tak.
Mluvila jsem tady s paní a má na to nárok,lidi jsou fakt svině .
S domácím jsem se domluvila že to dám do pořádku aby neštěkali atd.. i když nevím jak protože nikdo tady neštěká a kdyby ne tak se to bude řešit výpovědí smlouvy.
Tak se chci zeptat zdali nevíte někdo o nějakem nejlépe třebas i rozpadlém baráku i se zahradou jenom abych tam mohla být se svými psy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:34
- Nahlásit
Hele,uklidni se,zejtra to proberem,mluvila jsem s isdpch,vem tu smmlouvu hlavně!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:35
- Nahlásit
davidkova renata
bezva,dík, no já kdyby k tomu došlo,tak abych už hledala ....
fakt mě tohle sere
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:39
- Nahlásit
želvano,koukam,ze lidi jsou hrozny zavistivy svine,jeste,ze mi mame v baraku lidi v pohode.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:41
- Nahlásit
nemethova5
ale dyk to znáš..Vono nic se nejí tak horký jak se to uvaří.Zejtra na to kouknem a uvidí se.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:44
- Nahlásit
želva
Miláčku, taky takový barák sháním. Ach...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:46
- Nahlásit
Želvi, nenech se tím rozhodit. Alespoň ti zatím nepřidávají děti o kterých nevíš . Lidi prostě strašně rádi kecají do toho, do čeho je jim hoxxx. Obecná norma je 1, max. 2 psy. Když jich máš víc tak se prostě vymykáš průměru a to se holt v této společnosti nenosí a někdo má okamžitě pocit, že musí zakročit. Nejlépe se to fakt řeší vlastním barákem. Troufneš si na hypotéku? Kdybys byla ochotná jít pryč z Prahy tak u nás v horách není problém sehnat baráky kolem milionu (obyvatelné ) . S hypo ti poradím, od čeho jsem ten finanční poradce, že jo
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 21:47
- Nahlásit
Biluška
bezva, tak kdyby na to došlo tak se na tebe obrátím. Díky moc
|
aren
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:02
- Nahlásit
želva
Děvče, takhle nějak to začínalo před rokem u mně, a dnes už jsem na tom baráčku se zahradou.
Nelituju.
Hypotéky se neboj, jsi mladá, dostaneš ji na hodně let, tak splátky uneseš.
Můj domeček tady u Mor.Třebové stál 420000, jak jdeš mimo větší město, je to čím dál levnější. Pak je ale problém s prací.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 22:10
- Nahlásit
aren
dík, no tu práci taky potom musím řešit, když na to příjde, ale stejně po mě půjde, to je jistý,páč lidi jsou fakt svině,jsem říkala že je nesnáším ated se to prohloubilo o další %
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:11
- Nahlásit
želva
čau želvo, držím palce, nějak se mi fšichni stěhují do Jeseníků.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:15
- Nahlásit
Biluška
aren
tak jsem tak koukala a daj se sehnat i za 320 000 i se zahradou pro psy a v dobrým stavu
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:18
- Nahlásit
želva
hele jak píše Davídková...počkej a mrkněte na tu smlouvu...
ono se to třá sklidní...lidi neřeš...u nás jim vadí taky psi ale mají smůlu,páč nám neštěkají a já pokud neohrozím a neruším sousedy můžu mít třeba krokodýla
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:23 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
sarax
jasně, ale kdyby na to přišlo tak bych šla do baráků i se zahradou a jak jsem jukala tak se sehnad daj i do 500 000 a v dobrým stavu,jenom mě to dost n....o,protože se psů nezbavím, máme tu Ukrajince a ty nesnášj psy a já nesnáším je, akorád že já jim nic nedělám ale oni jdou po mě, napřed odpadky před dveře,pak schození 2 morčat z balkonu a ted tohle,domácí je snimi za 1 provaz páč nám zpravuje barák .
tak jsem byla venku a dasty měl náhubek,aby nekoho nenapadl no prostě jak ten magor, si prej pořidtě raději rybičky než '' čokli''
a hlavně mě štve, že oni neštěkaj,nevyjou a neknouraj, to je prostě výmysl vod lidí kteří se mě chtěj zabavit a domácí věří jim
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:36
- Nahlásit
želva
tak to je docela síla, co se ti děje. Možná se těch cizinců domácí bojí. Domeček je dobré rozhodnutí, taky bych ho brala.
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:41
- Nahlásit
želva
požaduj důkaz. ať to nahrajou na video - ale prokazatelně že jde o tvé psy a že opravdu vyjou štěkaj kňouraj. domácí v domě nebydlí?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:44
- Nahlásit
kiwikik
mno pokud je želva v soukromým tak tam si důkazy může strčit za klobouk....
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:53
- Nahlásit
sarax
to je taky pravda
|
želva
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:55
- Nahlásit
domáci v baráku nebydlí a takle už vystěhoval asi 5 lidí i to co neměli zvířata
jo a otázka:
mám nárok na ostupný když mě chce vyhodut?
já se v tom neorijentuji
a asi to vyhrává Zlínskej kraj, tak je levno, hlavně aby tam byla nějaká práce ....
no když na to příjde aby měla pak už jistotu a neptala se jak nějakej ten blbeček
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 23:58
- Nahlásit
želva
a co přítel???postěhuje se taky??.)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:04
- Nahlásit
sarax
ten by nejraději psy vrátil zpátky odkud přišli ale zas by byl rád kdybychom se odstěhovali za Prahu a klidně si na to někde půjčí, on je taky z toho namrtvici jako já, ale aspon vím že se daj sehnad nějaký baráky i pro psy
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:08
- Nahlásit
želva
mno pokud budete se psy a přítelem v baráku tak je třeba líp snese
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:10
- Nahlásit
sarax
heled jsem ted na prášky, proto tu ještě straším, ale kdy ž na to příjde, tak budu fakt ráda že půjdu za Prahu do vlastního a psy se konečně budou mít dobře, hlavně když tam seženu práci, ale zas příjdu o hodně přátel
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:16
- Nahlásit
želva
když budeš mít net..tak ten kontakt nevyšumí
|
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:16
- Nahlásit
želva
moje babička je taky domovnice výpovědní lhůtu mají na půl roku. a těm kterým se stěhovat nechtělo dávala odstupný jak si oni řekli ale ti myslím byli ještě z původního státního družstva či co nějak tomu nerozumím ale měla by tam mít soukromníky a statní které jen tak vyhodit nemůže. jestli je to takhle právně zařízený nebo to dělá jen babička ti nepovím
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:28
- Nahlásit
sarax
když budeš mít net..tak ten kontakt nevyšumí
no jo to je taky fakt, ale už bych nemohla jít za rosničkou do práce pokecat,davídkovou navštívit na rybníku, ale zas bych měla klid, stejně jsem o tom uvažovala že půjdu z Prahy, sice tu bydlím od svých 1 roku ale aspon budu mít klid od lidí co nesnášej ps y
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 00:37
- Nahlásit
a věcí na stěhování tu skoro nic není, jenom kousek stěny,stůl a pc a postele,nic víc nic míň
a jdu spát
|
aren
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:02
- Nahlásit
želva
asi to vyhrává Zlínskej kraj
Tam je krásně!
mám nárok na ostupný
Nárok nemáš, ale já jsem třeba vyrazila 50000 z člověka, kterému jsem byt postupovala. To ale chce, aby domácí souhlasil, že to dostane zrovna ten a žádnej jinej, a to taky není zadarmo, no, táhla jsem to přes realitku, ta si taky něco vzala, ale nakonec ten novej zájemce uspokojil všechny, páč o ten byt stál.
(50 mně, 50 realitce a 300 majiteli)
|
želva
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:07
- Nahlásit
aren
Tam je krásně!
a je tam i práce?
já jsem vybírala podle peněz a je to tam nejlevnější ale Honza chce jít kousek za Prahu, tak uvidíme,prostě se psů nevzdám a na tom trvám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2007 10:34
- Nahlásit
želva
Pokud vím, tak se dají sehnat domky ve slušném stavu ( obyvatelné max. 2+1, ale žádný extra komfort) za Prahou směrem na Sedlčany. Nedávno tam kupovala kamarádka barák za 400 000,- se zahradou. Obyvatelný hned( 2+1), ale je tam potřeba dodělat další místnosti, vyklidit seník atd. Zkrátka spíš uklidit, vymalovat......
Nevěš hlavu, bude zase dobře. Lidi jsou vážně svi*ě
|