| Autor |
Zpráva |
baška
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit
Tiež máte problém nájsť pri dome kúsok trávy, kde nie je papier, špak od cigarety, fľusanec, jedlo - akéhokoľvek druhu, výkal a podobne? Alebo len ja žijem v chlieve? Už sme to tu viackrát rozoberali, ale musím sa k tomu vrátiť, pretože malé šťeňa chutná všetko čo vidí a ja /až je mi to smiešne ale skôr na plač/ nič iné nehovorím len "fuj". Neviem či si ten môj chlapec nemyslí, že sa volá Fuj. Až keď odídeme ďalej od ľudských obydlí, tak konečne je aj normálne čisto.
|
krecinek
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 14:44 - Změnil/a: krecinek
- Nahlásit
baška
JJ,u nás jsou některý lidi taky prasata,hazou dokonce z oken zbytky jidel-nejen pro holuby chleba,rohliky,ale jsou tu i kosti,salam,jednou i praseci nozicka,knedliky,vajicka,no bleeeeeeeee.To doma u nasich je aspon relativne cisto,teda,kdyz nepocitam vajgly,co nektery lidi hazou z balkonu. Taky jsem na toho svyho hafika porad rikala fuj a neboj,nauci se to,ten muj je tak vycepovanej,ze dokonce kdyz ma v hube treba slupku od salamu a ja reknu FUJ,pusti to.Ale ma ho tu prave kvuli tomu radeji na voditku,nehlede na to,ze se tu pry nekolik psu nez jsme se pristehovali pred necelym rokem,otravilo Jesteze je nedaleko les a louka...No,i kdyz i tam nachazím obcas pekne veci
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
krecinekbaška
no je zajímavý,že po psovi musíš hovínka sbírat,když nesebereš(např. jednou-právě mi došly sáčky apod.), vynadá ti kdekdo,ale v parčíku,kam sem chodila venčit dřív třeba lidskejch exkrementů bylo mraky (jídla a všeho ostatního taky samozřejmě)
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 16:48
- Nahlásit
teda, jak to tady sleduju, tak my tu máme ještě "čisto" jen ty mrtvolky ryb a podobně... zvířecí bobky ok, ale i lidský se najdou, že ale už nemáme štěněčí úplněvšehožrací období, takže použitý papírový kapesník nebo vajgl už naštěstí řešit nemusím
|
slony
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:13
- Nahlásit
baška a zbieras po svojom ?
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:38
- Nahlásit
baška
jsem na tom stejne jako ty a to u nas jeste duchodkyne co nemaji co delat udelali invazi na neporadne pejskare, coz na jednu stranu chvalim, ale na druhy strane me to desne prudi kdyz se fenka vycura a zpoza rohu se vyriti duchodkyne a hned se me pta, jestli curala nebo kadila a jestli to uklidim... a tim spis me to irituje, pac uklizim
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2007 18:44
- Nahlásit
younglady
co máš z toho, na mně se zpoza rohu vyřítí důchodce, vynadá mně,že kdyby tam nebyl,určitě to neuklidím a za 2 hodiny ho vidím v parku jak vyhazuje z kabele starej plesnivej chleba pod lavičky! (protože to je asi v pořádku)
|
baška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:37
- Nahlásit
slony,
musím popravde povedať, že po svojom nezbieram. Mala by som, viem. A nie je ospravedlnením, že by som bola jediná. Kedysi som si hovorila, že výkaly sú prirodzený odpad, ktorý príroda ľahko vstrebá. Po divo žijúcich zvieratách tiež nikto nechodí upratovať. Ale také plastové fľaše, plechovky atď. tie zostanú v prírode ešte 5O rokov po našej smrti. Dnes mám už trocha iný názor. Psov totiž behá po sídlisku strašne veľa a človek koľkorazy nemá kam stúpiť.
Takže musím sa donútiť zbierať - i keď je to hádzanie hrachu na stenu. Zbieram odpadky okolo baráku alebo v lese a ľudia na mňa pozerajú ako na blázna. Tak začnem zbierať po svojom havovi a tiež si budú klepať na čelo.
|
baška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:40
- Nahlásit
Inak v Čechách prijali zákon o vratných plastových fľašiach. Je to známka kultúrnosti. Gratulujem! Pretože som pôvodne z čiech, tak aj sebe gratulujem, že patrím k takému národu.Bohužiaľ na Slovnesku o tom ani nechyrovať. Musia si napchať najprv vrecká - čo tam po bordeli. V takom štáte, iba optimista zbiera výkaly po svojom havovi.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:44
- Nahlásit
baška
Tak začnem zbierať po svojom havovi a tiež si budú klepať na čelo.
No, nech si klepu, ale ja mam potom aj tak lepsi pocit
V takom štáte, iba optimista zbiera výkaly po svojom havovi.
Tak za optimistu sa teda nepovazujem
|
slony
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:52
- Nahlásit
baška
v Čechách prijali zákon o vratných plastových fľašiach
pokial ja viem, tak len ide vladny navrh do parlamentu a obchodnici a vyrobcovia proti nemu broja rovnako ako u nas
musím sa donútiť zbierať - i keď je to hádzanie hrachu na stenu
... som sa spytal v duchu myslienky "s debordelizaciou je najlepsie zacat od seba" a ver ze to nie je celkom hadzanie hrachu na stenu. Ver ze ked som so zbieranim pred par rokmi zacal, tak sme boli v nasom okoli vynimka, dnes zbiera vacsina psickarov ... a to iste je aj s inym bordelom ci uz v lese alebo na sidlisku - uplne super funguju decka, ked zatlacia na rodicov !ten ujo si dal bordel do ruksaku, my ho tu nechame?"
|
baška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 08:53
- Nahlásit
pigie
fakt sa hanbím, že nezbieram. Dnes začnem. Zajtra napíšem, či som to dodržala. Je fakt, že už dlho si hovorím, že som primitív, keď po havovi nezbieram. Nejde o to, že by si s tým príroda neporadila, ale aby človek do toho nešliapal.
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:01
- Nahlásit
pigie
baška
ja teda zbieram a zbiera aj moj syn a nikto si u nas na celo neklepe. a nie som jedina, co zbiera. Nemienim pridavat k tomu bordelu co tam ludia nechavaju a tiez neznasam, ked sa vsade valaju psie exkrementy.
suhlas so slony, ze s debordelizaciou je najlepsie zacat od seba"
tak ako nechcem mat h***o uprostred obyvacky, tak ho nechcem mat ani trave pri baraku. nepsickari potom aj tak nadavju na tie "hnusne psiska" - pritom psi za to nemozu...
podobne chodim s igelitkou po luke a zbieram bordel po opekacoch, je mi jedno co si kto mysli...kamoska takto chodi po plazach v Spanielsku
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 09:34
- Nahlásit
Bela
No, ja som sa stretla s nazorom. No hej, vy mate velkeho, vy MUSITE zbierat. Ja s tymto malym (jazvecik) vela neporiadku nenarobim... Som cumela ako puk. Som jej len povedala, ze ak stupim po ceste k Hugovmu do vykalu po jej jazvecikovi, tak ten maly neporiadok si donesiem JA domov na topanke...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 11:03 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
pigie
to aj u nas su taki borci a borkyne, co si myslia, ze po malom psovi neni treba odpratavat. a ked sa im pes vykadi prostred chodnika, tak to tam kludne nechaju lezat a tvaria sa,ze nic nevideli. Keby to aspon odkopli niekam bokom. Ale to by si asi zaspinili topanky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 14:14
- Nahlásit
baška
Nechápu,proč zakládáš takové téma,když se sama řadíš mezi ty,co znečišťují okolí Musím říct,že nesnáším pejskaře,kteří neuklízí po psu.A je jich pořád dost.Vždycky v sobě bojuju s tím,jestli jim má něco říct,rovnou jim jednu vrazit nebo to nechat být.
Výmluva typu ni to nedělají,tak já taky ne,se řadí mezi výmluvy pro děti základní školy.Nezlob se,ale pro to,co děláš (vlastně neděláš) nemám omluvu.
|
baška
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 15:27
- Nahlásit
abby
no je fakt, že sa tu za svoje nezbieranie nijak zvlášť neospravedlňujem. Uvedomujem si, že by som to mala robiť. Lenže téma bolo o inom neporiadku.
Výkaly psov príroda vstrebe a využije ako hnojivo. Problém je ten, že psov je veľa, zelene málo atď. - tak treba zbierať. V lese asi nikto po psovi nezbiera.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2007 16:17
- Nahlásit
baška
Výkaly psov príroda vstrebe
V lese asi nikto po psovi nezbiera
To si snad ze mě děláš srandu.Ono se hodně věcí vstřebá,ale to neznamená,že musím okolo dělat bordel.Odpad jako odpad.Někoho štvou pet láhve,někoho psí exrementy ......
|
baška
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:05
- Nahlásit
abby
bordel sa robiť nemá. To máš pravdu. Ale predsa len trocha rozdiel medzi pet fľašou a biologickým odpadom je. Okolo odhodenej pet fľaše budú chodiť ešte tvoje deti a kochať sa jej krásou. Do hovienka tiež stúpiť nechcem - len pri ňom je tá výhoda že za pár dní už nevieš či to bolo hovienko alebo hruda zeme.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:09
- Nahlásit
baška
Jenže tvůj pes nedělá jedno hovínko za pár dní.Vymlouvat se na tohle je čirý alibismus.
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:19
- Nahlásit
abby
já si myslím,že tohle už je trochu přehnaný - tak baška snad uznala chybu a onehdá psala že teda sbírat už taky začala...
z pohledu nestrannýho jefakt,že ho*o vydrží míň než petflaška (myslím,že to myslela přesně takhle, ne jako výmluvu... )
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:24
- Nahlásit
Mar
nevsimaj abby je uz prepracovana. Dnes ju opijeme a bude dobre
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:27
- Nahlásit
Mar
Tobě se to zdá přehnaný,mě ne.Sice uznala chybu,ale s výmluvou,že přece nedělala nic hroznýho.Podle mě dělala.Protože já se v těch splaškách od psů musím denně brodit,když jdu sbírat h.... po svým psu a pak se divíme,že se na nás pejskaře dívají ostatní jako na prasata.
On i člověk,co vyhodí petláhev se může na něco vymluvit.Přece vyhodil jen jednu,co potom ty lidi,co vyhazují celé pytle ......
Já jsem prostě ten blbec,co sbírá a nevyhazuje odpadky,kde nemá:
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:30
- Nahlásit
pigie
To je o tom,že mě prostě tyhle věci štvou.Když vidím,pejskaře,jak to neuklídí,tak se mi vaří krev Teď si říkám,proč se vlastně rozčiluju z lidí,co svoji potřebu udělají normálně venku a můj pes to pak seřere.Přece se to rozloží.Jen já jsem zase ta blbá,co to nepochopila a prostě s tím psem jde na procházku dřív než k tomu došlo.
Asi fakt potřebuju toho panáka
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
abby
kluuuud. Podla mna islo skor o to, ze ked idem do lesa 5 km od civilizacie, ani ja nezoberiem hovienko po psovi, ale PET flasku ano. Samozrejme, ak by "to" nechal na cesticke, tak mi to neda, ale v husti to s kludnym svedomim nechavam. Som prepracovana a ty zjavne tiez Dohodneme sa, ked uvidime niekoho vyhadzovat na zraze odpadky, tam kde nema, tak ho zbijeme za vsetky vyhodene odpadky na svete a ulavi sa nam
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:45
- Nahlásit
baška
Tiež máte problém nájsť pri dome kúsok trávy, kde nie je papier, špak od cigarety, fľusanec, jedlo - akéhokoľvek druhu, výkal a podobne?
Ale píšeš tohle a sama tam přidáváš. Úplně chápu, jak to Abby myslí, protože mě taky se*e, že než posbírám hovno po svým psovi, tak šlápnu do 3 dalších. V létě v podstatě není den, kdy bych si minimálně jedno na botě domů nedonesla. Kolikrát by si člověk za pěknýho počasí sedl někde na trávu, poseděl, pokecal atd., ale už se na to neodvážím ani pomyslet. A to, že se to rozloží, je pěkně debilní výmluva. Protože taková šlupka od babánu se přece taky rozloží, stejně jako se rozloží to jídlo, který tam je vyhozený. To tam bude možná kratší dobu než to hovno, protože ho sežerou nějaký zvířata.
Možná bys měla začít sama u sebe a pak se teprve nad něčím rozčilovat.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:48
- Nahlásit
Hafina
Přesně tak jsem to myslela.Konečně jsem pochopena
pigie
Tak jo.už to balím.Jen doufám,že baška nebydlí blízko tebe
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:51 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
abby
Jen doufám,že baška nebydlí blízko tebe
To dufam aj ja Aj ked podla urody na travnikoch mam takych "predtym basiek" okolo seba x milion.
Tesim sa, az sa uvidime Uz len par hodin
|
abby
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 14:53
- Nahlásit
pigie
Já taky.Jen mě mrzí,že neuvidím plavat slovenského medvěda (když teď nemůže).
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2007 15:17
- Nahlásit
abby
né,já to nemyslela tak,že něco z toho je OK, ale tak dyž už sbírá tak dobrý ne? teď eště donutit ty ostatní ať se nebrodím po kolena ve shnilým jídle a plastech
|