Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / problém s foťákem
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
pigie
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 21:51
- Nahlásit

slony
wami
Vravi o tom, ze ked zmackne spust (aj namackne), tak fotaku dlho trva, kym urobi uzavieku. Cize ma dlhu dobu medzi tym, co by chcela fotit a tym, co odfoti fotak Aspon tak to chapem ja. Proste fotaku to dopina pomaly A to je vecou fotaku, tu dobu nikdy neskrati

Bela
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 21:54
- Nahlásit

pigie
jj, stazuje sa na to, ze ma pomalu zavierku. Treba kupit rychlejsi fotak

kiwikik
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 22:45 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

pigie
přesně tak
slony
definuji : namáčknu tlačítko, objevuje se mi tam zelené kolečko poté domáčknu úplně ale než to vyfotí je tam ještě prodleva.
ale to zas tak moc neřeším, už jsem si zvykla s tím narábat řeším to žraní baterek!!!

benda2
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:11
- Nahlásit

kiwikik
nečetl jsem to celé tak se možná budu opakovat. Pokud máš kompakt na tužkové baterie tak použij nabíjecí s lepší kapacitou kolem 2100mAh.
Nevím to přesně ale lepší alkalická je něco kolem 700mAh a obyčejná baterie bude ????? kolem 300.
Také zaleží na tom jestli používáš displej při focení a necháváš ho třeba zapnutý delší dobu.

pigie
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:20
- Nahlásit

kiwikik
vcera som precitala fora. Ono, ak mas 2400mAh baterie, tak fakt to urobi malo snimkov. Skus sa spytat na nejakom foto fore, kolko to urobi fotiek inym ludom. Ja co som precitala fora, tak vsade sa stazovali, ze baterie vydzia malo, ale nikde nebolo spomenute kolko... Mne sa tych 30 fotiek zda byt zalostne malo. Ak nebude problem v bateriach, tak potom to vidim na reklamaciu...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2007 23:31
- Nahlásit

pigie
právě myslím že ty baterky jsou ok. dávali jsme tam různé nabíjecí i různé normální ale vždycky byly rychle sežrány. asi to bude foťáčkem..
tak poradíte ještě nějaký lepší foťáček do těch 5000,-?

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 00:09
- Nahlásit

kiwikik
Skus sa pozriet na radu od Canon Power shot, ci nieco nebude vyhovovat. Ja mam PowerShot S30 a bola som s nim dlho spokojna Ackova rada by snad tiez nemusela byt zla

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 07:38
- Nahlásit

kiwikik
Canon PowerShot... Ja mam A75, ale uz ho mam par let, urcite jsou novejsi modely.
Zatim spokojenost, myslim, ze fotky nedelam nejhorsi...

slony
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:58
- Nahlásit

wami
tusim som riesil spravnu prodlevu

kiwikik
ak fotis na rozlisenie 2560x1920 skus ho zmenit na 1600x1200, to je este slusna kvalita aj pre tlac pohladnicoveho formatu a prodleva by sa mala znizit a snad to pomoze aj baterkam ... inak, bud rada ze urobis aspon tych 30 fotiek , vid popis fotaku tu
http://www.fotoradce.cz/specifikace-fotoaparatu.ph p?id=284

wami
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 08:59
- Nahlásit

slony
vyhrals, mas bod...

Víťa
Administrátor
# Zasláno: 12 Dub 2007 09:04
- Nahlásit

prodleva při ukládání snímku může být způsobena i pomalou paměťovou kartou. Karta prostě nezvládne ukládat data rychleji. Vyzkoušej i nějakou kartu s označením 10x či 20x.

slony
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 10:07
- Nahlásit

Víťa
jj , pravda ... len poznamka - ten fotak beha na xD kartach, tam tusim 10x ci 20x nie je ; xD typ M - standard rychlost zapisu, xD typ H - vyssia rychlost zapisu (a tusim este xD karty s mensou kapacitou maju nizsiu rychlost zapisu)

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 11:55
- Nahlásit

Mohli byste mi vysvětlit, jak víte, že je to baterkama, nabíječkou nebo kartou?

Proč ji nedoporučíte si ten foťák nechat zkontrolovat?

Třeba je ještě v záruce, tak ať se snaží druzí ne?

slony
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 12:04
- Nahlásit

fatdog
vysvetlenie poskytuje sama tazatelka, staci citat

máme ho ještě v záruce ale berou si měsíc na opravu a až pak nám ho buď vrátí nebo vrátí peníze jenže měsíc bez něj můj tatíček ani já asi nevydržíme

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:34
- Nahlásit

fatdog
přesně jak píše slony
chtěla jsem vědět jestli někdo má stejnou zkušenost s tímto foťákem, dále čím by to mohlo být, Víťa mi napsal o vysokokapacitních baterkách tak jsem zajásala, že jen koupím baterky ale chybička tyto baterky už máme - 3 druhy. a jimi ani nabíječkou to není protože v ostatních věcičkách fungují dobře. takže je to asi tím foťákem, v záruce ho máme nejraději bych ho reklamovala hned ale taťka nechce, používá ho dost často a měsíc - doba kdy se to pokouší spravit - nechce čekat ( u minulého to byl měsíc a pak tři měsíce navrch kdy to posílali do Prahy). Navrhovala jsem že koupíme nový tento reklamujeme stejně by nám asi vrátili peníze jenže to taky nechce ráda bych měla nový lepší u tohoto mi pár věcí vadí, kromě žraní baterek nemá takovou tu funkci kdy můžete několikrát rychle mačkat spoušť bez čekání na uložení obrázku, vhodné hlavně při zachycení rychle se pohybujícího předmětu.

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:46
- Nahlásit

slony
hele a Ty máš pocit, že teda ta kontrola musí být jedině v rámci reklamace?

no ale jak to tady čtu, tak tazatelka chce zázrak.....chce aby to fungovalo...baterky maj dobrý, asi je to fotakem a ten nechtej dat z ruky...tak nevím.....

kiwikik, že ty chceš, abych ten Váš foťák coby Nadbůch posvětil...??
No nebo druhá možnost, napiš paní Davídkový, ona už bude dělat sbírku na můj foťák novej, tak by Tě možná přibrala...kdo ví )

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:49 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

slony
Víťa
Kartou to nebude. Ta medzera nema s kartou nic spolocne. Na kartu sa uklada az po uzavierke. To je dalsi cas naviac. Pri mojom starom fotaku je velky rozdiel v rychlosti zapisovania dvoch kariet. 16MB a 128MB. Pri 16 to ide rychlo, stary fotak ma uz so 128MB problem. Ale vzdy je ta prodleva az po zachyteni snimku, nie pred Teda, ak ma kiwikik takyto problem. Kde je prodleva sa da zistit pri hlasitej spusti. Ak to cvakne a prodleva je pred cvaknutim. Tak je to obvodmi, ak to pracuje po cvaknuti, tak to moze byt aj kartou.

kiwikik
Fotak odreklamujte, nech vam vratia peniaze a ja by som kupila na vasom mieste druhy. Podla mna urcite najdes lepsi

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:51
- Nahlásit

fatdog
že ty chceš, abych ten Váš foťák coby Nadbůch posvětil...??
joooo
no nejdřív jsem chtěla radu skrz baterky a stejnou zkušenost. teď přemlouvám mého rodiče ať nedělá cavyky a foťák vydá. ale jestli mi ho hodláš spravit tak bych chtěla ještě zvětšit optický zoom na 10x, tu funkci co jsem psala výše a k tomu nějaký dobrý stativ ju?díky

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 14:54 - Změnil/a: kiwikik
- Nahlásit

pigie
no jo ale to rodičostvo - i když foťák jsem dostala já takže je respektive můj.. a tak si můžu lehnout, křičet a kopat okolo sebe rukama nohama

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:04
- Nahlásit

kiwikik
no jo ale to rodičostvo
ved musis to rozumne vysvetlit otcovi

a tak si můžu lehnout, křičet a kopat okolo sebe rukama nohama
Alebo ked toto zabera, tak kludne tak

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:16
- Nahlásit

pigie
no právě nezaberá
ved musis to rozumne vysvetlit otcovi
dneska na něj vlítnu

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:25
- Nahlásit

kiwikik
vytlac diskusiu, povedz, ze vekovy priemer zucastnenych je nad 30 rokov, snad mu to pomoze v rozhodovani

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 15:33
- Nahlásit

pigie
včera jsem mu to dala přečíst bylo tu zatím jen o baterkách řekl že je to blbost že máme ty správný baterky. přece on si nenechá radit od nějakých kynologů!! on má jen své bike-forum ale tam se nechce ptát páč tam mají všichni foťáky za 20 000 a výše a řekli by mu tak maximálně ať to dá dětem na hraní. neboj nakonec ho stejně raklamuje ale příjde s tím až tak za měsíc až mu dojde že jiné východisko není.
zatím se kouknu po nějakém tom novém.. za maturitku by to šlo ne?

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 16:02
- Nahlásit

kiwikik
no nejdřív jsem chtěla radu skrz baterky a stejnou zkušenost. teď přemlouvám mého rodiče ať nedělá cavyky a foťák vydá. ale jestli mi ho hodláš spravit tak bych chtěla ještě zvětšit optický zoom na 10x, tu funkci co jsem psala výše a k tomu nějaký dobrý stativ ju?díky
Čéče, ty si mi líbíš...typicky nenaročná dívka ))))))))))))))
A co bys řekla na to, že bych Ti ještě k tomu ještě zaplatil třeba mezinárodní cvičitelskou licenci, cooo??? )))
A koupil autíko nějaký levnější ))
Za maturitku foťák? To nejní špatný...ale musíš dopředu ukázat, že to nezvládáš, ať je tena nabídka pořádná....

slony
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 17:35
- Nahlásit

pigie
vekovy priemer zucastnenych je nad 30 rokov
to si si dovolila dost !!!

kiwikik
přece on si nenechá radit od nějakých kynologů
tatik by mal konecne pochopit, ze odborne rady vseho druhu zasadne najrychlejsie a najlepsie ziska prave na kyno-foru

Bela
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 17:53
- Nahlásit

slonyprave na kyno-foru
a ved to je aj pravda! ved sme tu sami odbornici najroznejsieho druhu i plemena

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 18:11
- Nahlásit

fatdog
A koupil autíko nějaký levnější ))
no mě se teď jedno takový líbilo...porshe se mu myslím říká ty jsi tak štědrej člověk není divu že jsi nadbůh.
musíš dopředu ukázat, že to nezvládáš, ať je teda nabídka pořádná....
jo srandičky srandičky ale já mám za 14 dní praktickou
slony
tatik by mal konecne pochopit, ze odborne rady vseho druhu zasadne najrychlejsie a najlepsie ziska prave na kyno-foru

neboj on jen tiše závidí že není taky kynolog tudíž není tak světa znalý

fatdog
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 18:28
- Nahlásit

kiwikik
jo srandičky srandičky ale já mám za 14 dní praktickou
hele koukám, že umíš číst i psát...to je předem vyhraný...fakt...

kiwikik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2007 18:38
- Nahlásit

fatdog
no jo ale to k praktické vlastně moc nepotřebuju, tam potřebuju účtovat a počítat

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2007 02:58
- Nahlásit

slony
vekovy priemer zucastnenych je nad 30 rokov
to si si dovolila dost !!!

Co sa ti nelubi? Mas snad pod?

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání