Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zážitek z hor
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:27
- Nahlásit

Eimy
schovej se tak, aby tě neviděl, ale ty jeho jo a čekej, však ono mu to v té hlavičce začne po chvilce šrotovat
jo, to je ten nejlepší způsob, akorát je někdy problém udržet nervy a nevylézt z úkrytu když to psovi nešrotuje dost rychle

Anlie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:31
- Nahlásit

kokoška
souhlas..... a pak ještě ty nervy když vyrazí s čumákem u země "po stopě",všude samá silnice,mezitim ho prudí štěndo ...

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:33
- Nahlásit

Anlie
aby když přivolávam a sem nasraná aby to pesan nepoznal,dokud nepřijde až ke mně
to je ale vpořádku, když pes z hlasu pozná, že jsi "nasraná", ale není vpořádku ho zbít, když přijde na přivolání, takže ovládni své nutkání ho uhodit a přes svůj vztek ho odměň a za pár dní bude přicházet bez problémů a s nadšením
fakt mohla dovolit někde nechat a odejít
já bych svého psa nikdy nikde venku nenechala samotného o tom to není!!! Stačí, když tě pes chvilku neuvidí, znejistí a začne tě hledat a pak bude v 7. nebi, když se mu ukážeš a pokud bude vědět, že se mu můžes ztratit, bude si tě sám hlídat

Anlie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:46
- Nahlásit

nebiju......když přijde rozumně odměním,pohraju a tak,ale když už je to i na mě moc,tak ho prostě připnu na vodítko, zavelím pár povelů jako sedni,lehni,zlobíš a dem domu,na místo tam ho necham chvilku vydusit a pak se teda necham milostivě olíznout,jako že teda jo,že ho mam ráda a že už teda může bejt naprosto happy....

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 10:58
- Nahlásit

Anlie
když přijde rozumně odměním,pohraju a tak
když už je to i na mě moc,
to znamená přesně co??

je to i na mě moc,tak ho prostě připnu na vodítko, zavelím pár povelů jako sedni,lehni,zlobíš a dem domu,na místo tam ho necham chvilku vydusit
si nejsem jistá, že pes chápe, proč se zlobíš, když přece on poslechl (sice mu to trvalo, ale udělal, cos chtěla). Zkus ho i tak odměnit, projevit svou radost a už ne vztek (vztekat se můžeš dokud nesplní co chceš) a pak mu dej zase volno a za chvilku ho zas přivolej a pokud poslechne zase jásej a odměň ho, nekonči výcvik naštvaná.

Anlie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:09
- Nahlásit

když jaksi rezignuju....a počkám až přijde sám, bez povelu,protože to bych si totálně oddělala povel.....prostě vidim že nepude,tak do něj nehučim....a ve chvíli kdy se uráčí nakráčet až do otevřenejch dveří od baráku a to ještě s noblesou....

Anlie
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:10
- Nahlásit

o výcviku tu nemluvim.....při tom je v pohodě....prostě mu občas přeskočí kolečko a mha předemnou mha za mnou

kokoška
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2007 11:58
- Nahlásit

Anlie
.....prostě vidim že nepude,tak do něj nehučim....a ve chvíli kdy se uráčí nakráčet až do otevřenejch dveří od baráku a to ještě s noblesou....
to je vpořádku, nijak to nekomentuj, přejdi to jakoby nic a nebuď naštvaná i psi mají své dny a mlaďoši zvlášť
prostě mu občas přeskočí kolečko
to chce trpělivost a počkat, až kolečko naskočí zpět - to se stává i v lepších rodinách

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání