| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:25
- Nahlásit
Erynka
Nám jednou policajti říkali, že stačí nahrát na kameru počínání souseda....
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:28
- Nahlásit
Tak my máme v baráku tolik psů, že to až hezký není. Každej ví, kdo s kým se nesnáší a snažíme se navzájem vyhýbat. Každej tu má psa buď na vodítku, nebo je slovně ovladatelný. Zatím jsme žádný větší konflikt neměli. Aris byl jako štěně několikrát na návštěvě u různých sousedů na patře, omluvili jsme se a pohoda, nikdo neřekl jediný špatný slovo.
Máme tu ale pár zapšklých důchodkyň, kterým jsme vyloženě proti srsti. Když jedeme výtahem, radši si počkaj na další. Jejich problém . Jejich kyselý xichty okázale přehlížím.
Když byl Aris tak půlroční štěně, měli všichni kecy, že vůbec neposlouchá, že je nevychovanej atd. Teď, když zjistili, že toho umí víc než jeich psi, tak zmlki a máme klid.
Ještě máme v baráku pár spoluobčanů tmavší pleti a ti se nám vyhýbají asi kilometrovým obloukem, takže u nás pohoda.
Erynka
Upřímně tě lituju. Já bych zapátrala v nějakých paragrafech a popřemýšlela, který na něj použít, popřípadě bych mu trochu pohrozila.
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:34
- Nahlásit
brut
Jo s tou kamerou by to nemuselo bejt špatný
Hafina
Hrozila jsem mu několikrát a výsledek byl že mi každou noc po půl hodině telefonoval a když jsem to zvedla tak zavěsil.Zjistila jsem to že jsem mu zkoušela vždycky když mi zvonil telefon volat z jinýho telefonu na jeho číslo a několikrát v noci měl obsazeno.Žeby náhoda?
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:39 - Změnil/a: Hafina
- Nahlásit
Erynka
Téda. Hajzlík jeden. Ty jo, zkuste to s tou kamerou. Já bych mu asi na rovinu řekla, že jestli nepřestane, nechám mu rozbít hubu. Ale někde pěkně mezi 4 očima, aby mi to nemohl nikdo dokázat. Ale to by asi taky nepomohlo, co?
|
Erynka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:51
- Nahlásit
Hafina
Ono už to asi horší bejt nemůže .Ale tohle asi nezabere.On byl chvilku klid ale čím víc si ho nevšímáme tím je ví nasr..a dělá víc naschvále.
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:59
- Nahlásit
Erynka
Bože, takový lidi vyzmizíkovat, to by byl na světě klid, co?
|