Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jaké máte sousedy?
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Erynka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:00
- Nahlásit

Jak jste na tom ze sousedama?Respektují vám koníček ?Nebo si klepou na čelo.Já si připadám že jsem ojeděnilej případ u nás ve městě a soused to je taky případ.Nejdřív házel k nám na zahradu dělbuchy a potom začal střílet vzduchovkou a co je nejhorší, že se trefil psovi do ucha.Takže jsme volali policii skoro každý den.Ale všechno bylo prd platný,prostě pes je branej jako věc.No a výcvik byl potom taky super rok a půl mi trvalo než jsem naučila odložení při střelbě a ještě dneska někdy vstane.

želva
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:06
- Nahlásit

Erynka
to je síla, já mám sice staré sousedy, ale občas se taky naskytnou takový kteří si tukaj na čelo a že radši at si pořídím 2 nohý děti a né 4 nohý. Domácí ten to přežívá a kluci jsou v tichu celé dny

Erynka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:17
- Nahlásit

Tak to máš štěstí.Oni ostatní sousedi jsou v pohodě ale tenhle jedinej musí mít pořád něco.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 19:18
- Nahlásit

Já mám za souseda největšího dementa ve střední Evropě. Jeho koníčkem je psaní peticí (zvládá tak 2-3 týdně) a moji psi jsou vděčným cílem . Po čtyřech letech vedle něho už nám to nepřijde a hlavně to na žádném úřadě neberou vážně. Pod námi bydlí alkoholička, která je neustále v lihu takže nedokáže spočítat kolik těch psů vlastně máme. Zbytek baráku je v pohodě a většina má "malé lišky" ráda

Eda
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:07
- Nahlásit

My jsme "psí ulice" a ten kdo nemá psa (nebo víc) jako by nebyl...

Bela
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 21:20
- Nahlásit

Eda
tak to mas dobré , to sa mu páči - vytlačiť nespíčkarov na okraj spoločnosti a spoločensky ich znemožniť

my sme mali suseda, ktorý mal z nášho bieleho psa s anjelsky modrými očkami, ktorý bol s každým najväčší kamarát, panickú hrôzu - a prejavilo sa to v záverečnej fáze tak, že prestal zdraviť môjho syna...potom sa odsťahovali. Dúfam, že kvoli psovi

MORIE
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 07:32
- Nahlásit

Respektují vám koníček?
Vzhledem k tomu, že mám koníček zahrádku a kytičky a další aranžování okolí mého domu, tak jsou sousedi rádi, že maj pěknej výhled z baráku....a co se týče psa - bydlíme na vesnici. Na vesnici má každý psa - takže tady není nad čím pochybovat....akorát občas blbě koukaj, že s ním každý den chodím do lesa, když máme dvorek. Prostě na dědině je dost často zcela "normální" když je pes zavřenej celý dny na dvorku a ještě lépe na řetězu

pigie
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 07:38 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

MORIE
Prostě na dědině je dost často zcela "normální" když je pes zavřenej celý dny na dvorku a ještě lépe na řetězu
Ja som akurat v nedelu chcela spravit fotku. Bola som u nasich na dedine. Zahrada zlava - vlciak - kotec, obcas pustany po dvore, dokonca obcas vychadzka (rozumej obcas, par krat do roka, ked je opekacka). Prva zahrada zprava. Kotcovy orech, pusteny bol len ako stena. Druha zahrada zprava - zase orech, na retazi, cviceny asi 11 rocnym dietatom, vzdy na tej retazi... Tretia zahrada zprava - kotcovy vlciak, nikdy nepustany. A mohla by som pokracovat... Ked vidia u nas 50 kiloveho psa, ako nam chodi von a dnu do baraku, tak si klepu na celo a este viac, ked si s nim hadzem loptu na zahrade a uplne vyvaluju oci, ked s nim idem kazdy den, co som tam na vychadzku ci uz do lesa alebo k rieke...

Inak, susedia, neviem. Ako ktori

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 07:54
- Nahlásit

Bela
vytlačiť nespíčkarov na okraj spoločnosti a spoločensky ich znemožniť
no, skoro to takvypadá ještě respektujeme malý děti, s těma je taky občas legrace...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:19 - Změnil/a: maixnerova
- Nahlásit

Erynka

... jak uz psala Sarax v jine diskuzi, pokud ten idiot soused bere psa jako vec, oznam mu, ze ta vec ma hodnotu nad 10.000,- (i kdyby to byl cistokrevny orisek), za skodu nad 5.000,- uz muze byt kriminal...

My to nastesti se sousedama mame dobry, jeden soused (pres balkon vedle nas) se sice psu bal, vcetne myho, ale po ctrnacti dnech se mne ptal s pusou od ucha k uchu, jestli vim, ze muj pejs ma rad housticky s maslickem... Kdyz jedu na chalupu, tak tam o mym psovi rikaj ze je to vysamponovanej a vyvonenej prazak (opak je pravdou, pet minut po koupeli je zas jak cunik), ale to spis beru jako pratelsky "stouch"..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:33
- Nahlásit

Biluška
Já mám za souseda největšího dementa ve střední Evropě. Jeho koníčkem je psaní peticí (zvládá tak 2-3 týdně) a moji psi jsou vděčným cílem . Po čtyřech letech vedle něho už nám to nepřijde a hlavně to na žádném úřadě neberou vážně. Pod námi bydlí alkoholička, která je neustále v lihu takže nedokáže spočítat kolik těch psů vlastně máme
Proboha a proč se stěhuješ?????Takovej nóbl barák a ty si jsdeš někam do klidu na samotu!

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 11:45
- Nahlásit

U nás v báraku je to v pohodě, psi tu jsou tři všetně tý mý a není problém, všichni jsou v pohodě a tu moji milujou. V ulici jsou samý pejskaři, skončila jsem při počítání psů asi u dvacítky a pak už mě to nebavilo, tady snad nepejskař skoro neni, takže je to v pohodě. U rodičů na vesnici je to taky docela ok, sousedi mají rtw a chodí s ní pomalu denně ven, druhý sousedi mají dva dalmatiny a taky chodí denně, další NO, taky denně procházky, jeden Parson, to samé, jeden woříšek, to samé. Sousedi vlevo mají dva NO, nechodí s nima denně, ale docela často. Ale máme tam taky ty případy, že pes nebyl v životě venku. Jeden soused má filu a NO a ty nikdy venku nebyly a asi bych je ani potkat puštěný nechtěla, jsou docela hustý. Ale tím, že se tam těď stěhujou hodně Pražáci tak hodně lidí venčí a chodí na delší proházky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:01
- Nahlásit

younglady

ahoj, zdravím po víkendu, vím, že jsem trochu OT, ale tebe je těžké někde dostihnout

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:10
- Nahlásit

Erynka
no, jak jsme na tom - spodní soused-pes má blechy, jinak je fajn, Gerryho kamarád, horní soused - debil (co se týče psů a zvířat) a syn roste pomalu do jeho podoby, radši se nebudu šířit.

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:13
- Nahlásit

Jimmi
já vím, platí zítřek? V pět u tebe a pak do hospody?

Erynka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:14
- Nahlásit

maixnerova
No jo to je sice pravda.Pes měl hodnotu 10 000 jako štěně ale přivolaná policie řekla že je to věc a že se s tím nedá nic dělat,leda že ho chytim za ruku zalehnu ho a budu čekat na příjezd policie.Jinak mám smůlu.Ale nedovedu si představit jak ležim na dvoře na sousedovi,ještě mě zažaluje za sexuální obtěžování nebo se mnou bude běhat po dvoře.Taky se může stát že ta policie přijede až za dvě hodiny a co já potom, že jo.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:15
- Nahlásit

Jimmi
jak že seš OT,si měla povyprávět o tý babě naproti co polejvala štěkajícího bafa vodou...vypadala že by ho klidně i snědla....

Lola1
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:23
- Nahlásit

Erynka
tedy bohužel.

Erynka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:26
- Nahlásit

Lola1
jo jo bohužel ,ale pro mě.

younglady
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 12:41
- Nahlásit

Když už jsme u těch sousedů, stalo se vám někdy, že jste u někoho na zahradě vídali psa, když jste šli kolem a najednou tam nebyl, vypařil se? Sousedi u našich co mají dva NO je mají na zahradě, často s nimi chodí ven, psi jsou v pohodě na lidi, ale na psi a kočky, je to horší, ale pořád se to dá. Mají fenu a psa, fena ja starší, pes je tak čtyřletej. Od pani odešel manžel a ztratil se jí otec a ona je teď na barák, dvě děti a dva psi sama, ale zvládá to s glancem. Včera přes den jsem přijela k našim a u sousedů nikdo, ani psi. Ani dneska tam psi nebyly. Nikdy je nikym s sebou na delší cesty neberou (nemají ani auto), psi jsou na hlídání, takže když jsou pryč tím spíš je tam nechávají a krmí jim je sousedka. Teď jsou psi pryč už druhý den a my teď spekulujeme, jestli je pani neutratila nebo nedala do útulku... Vzhledem k její situaci bych to i pochopila, ale říkám si, že je to inteligentní ženská, tak snad by to neudělala. Psi neutíkaj, i když si děti hrajou na poli a mají tam psi s sebou, jsou psi pořád u nich nevzdalujou se od nich, ani když mají otevřenou branku, psi nejdou ven... Je to nějaký divný

Erynka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:01
- Nahlásit

younglady
No u nás v ulici mají starší lidi vždycky nějakého pesana tak do jednoho roku a potom řeknou že jim ho přejelo auto.Podotýkám že pes je pořád na řetězu tak leda že by jim vždycky někdo nacouval na dvorek.No a vždycky když jim ho přejede auto tak se začne kouřit z komína.jejich heslovždycky když sousedům chcípne kočka máme k obědu králíka)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 13:08
- Nahlásit

ErynkaNo a vždycky když jim ho přejede auto tak se začne kouřit z komína.jejich heslovždycky když sousedům chcípne kočka máme k obědu králíka)

Mám pocit,že snad dneska jinýho smajla nepoužiju..

venda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:14
- Nahlásit

u nás v baráku je Hekla jediný pes a proto oblíbený, u rodičů mezi sousedkami je taky oblíbená, i když pro svou velikost (z jejich pohledu) trochu obávaná (jsou to samé důchodkyně), ovšem v sousedním vchodě má paní jojo-pudlíka a nemůže nás ani vystát, vždycky mi říká, že jde volat městskou, protože mi ten pes běhá na volno, a na zahrádce jsem se pobavila, protože k sousedum přišlo najednou 5 vlčáků, k tomu jejich čubina, z jedné strany ta moje chlupatá koule a z druhé strany taková zakrslá čubina a stáli tam v chumlu u plotů a očumovali se... ale to byla jen návštěva, škoda, vypadalo to jak na výstavě NO

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 14:41
- Nahlásit

Jak které, bydlíme v paneláku na menším sídlišti, někteří jsou Ok, jiní nás obchází obloukem, ti obcházející jsou většinou majitelé psů, kluků, kteří na nás šňafou už z dálky. Většinou na mě hází divné pohledy,stylu ten můj štěká, protože ten váš pes je ten "bojový", obava pánů se přenáší na psy, můj názor. Ale v poslední době po cca 5 letech jsme se zřejmě zkamarádili s 2 fenkama, jejichž panička měla z Ozzyho děsivou hrůzu a vůbec je k němu nechtěla pouštět, před cca 3 dny jsme spolu obcházeli sídliště a Ozzy byl gentleman.

abby
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:24
- Nahlásit

My máme celkem štěstí.V baráku krom domovnice nikdo jiný psa nemá.Měli jsme konflikt jen jednou a to,když bylo Abby něco přes 2 měsíce,tak mě jedna paní seřvala,že takovej nebezpečnej pes ani nemá košík nebo něco (máme GR).Takže jsem jí "v klidu" řekla,ať si nastuduje vyhlášku a pak se rozčiluje.Od té doby nic (ale naštěstí ji nepotkáváme).A pak máme hnedka vedle sousedku,která se psa bála,když byl malej a teď si na něj asi zvykla nebo co.jednou jí dokonce vběhla do bytu (pěknej trapas),ale vzali to celkem s klidem.
Jen mě trochu vytáčí lidi,co s náma jedou ve výtahu a dávají najevo,že se jim to moc nelíbí.Nevím,proč do toho výtahu lezou a nepočkají na další.

Erynka
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:29
- Nahlásit

davidkova renata
Tě dneska pěkně provokuju že?Tak se třeba překlepneš a hodíš tam i jinýho smajlíka.
A to jsem ještě neprobrala všechny sousedy

Gerda
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 15:39
- Nahlásit

U nás maj sousedi i zmáknuto, kdo má jaký auto před barákem, takže když teď Mařenu učim, aby našla naše auto tak, že se o něj opře packama, měla jsem už "skorokonflikt" s procházející bojovnou důhodkyní, která si začala stěžovat na nevychovanost mládeže a ničení cizího majetku špinavejma čoklama Sousedi mého psa rádi nemají, je to oboustranné, ona je taky nemusí, pouze pár výjimek se najde, ti ji pak znají jako mazlíka, takže se zase přou s těmi, kteří jí rádi nemají Pouze strará paní nad námi vyžaduje, aby slyšela mého psa štěkat, že se pak v bytě sama tolik nebojí, když ví, že pod ní hlídá pes Vesměs máme v domě feny, takže setkání v domě, ani v blízkosti domu nejsou extra příjemná. Soused na nás jednou svou ovčandu pustil, já psa na vodítku a s košem, on jí vypustil na volno, i když věděl, že mi jí pokouše. Bohužel nešla zastavit slovně, musela jsem ji zastavit botou do žeber, což se sousedovi nelíbilo, ale už ví, že nemá svého psa nechávat kousat do mého. Jinak teď velmi úspěšně seznamujeme fenky se sousedkou, co bydlí s námi na patře, v domě to zmáknutý ještě nemáme, ale venku už se holky snášejí velmi dobře.

Erynka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:02
- Nahlásit

Tak ted mě zase soused hnul žlučí.Pes byl v kotci a od sousedů pes začal blafat,tak ten můj se k němu přidal a ten inteligentní blbec soused od vedle ,hodil k nám na pozemek takovou petardu že jsem si málem chrstla do klína horký kafe.Já už vážně nevim co s nim.Asi si koupim někde nějakej granát a příští petardu mu vrátím.Ted abych šla zase trénovat klid psa při střelbě ale už nevim jak.Se zase můžu rozloučit ze závodama.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:09
- Nahlásit

Já to mám celkem jednoduchý...z jedný strany azylák pro chlapy, z druhý strany blbec ( ale doslova a do písmene...jeho inteligence je tak na úrovni malého dítěte) a spousta cikánů okolo....takže mám celkem veselo

Erynka
Jestliže ti soused hází petardy na pozemek, tak si zavolej policajty...ono je na to nějaký porušování osobní svobody či něco podobného

davidkova renata
ErynkaNo a vždycky když jim ho přejede auto tak se začne kouřit z komína.jejich heslovždycky když sousedům chcípne kočka máme k obědu králíka)

Mám pocit,že snad dneska jinýho smajla nepoužiju..

Taky znám bohužel jednu podobnou rodinu.......

Erynka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2007 14:21
- Nahlásit

brut
Ono u nás už bylo takovejch policajtů že je to až k neuvěření ale ani jeden s tím nic neudělal.Odjedou a je to tu znova.Stejně mi řeknou že když ho nechytím při činu tak s tím nic neudělají a když ho chytím tak je to tvrzení proti tvrzení.
Jediná možnost je najmout si odstřelovače.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání