| Autor |
Zpráva |
Smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:54
- Nahlásit
aren
To je pravda,že není...
Bez náhubku?
Ne.To bych si fakt nedovolila.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:54
- Nahlásit
Smecka, aren
Doufám, ze ho tam nechávás aspon bez náhubku...
a po tydenni diete...
no jo holky, ja kdyz jsi vypomenu na nektery chvile, kdy jsem se jako idiot v souvislosti s mym pejsem zachovala ja.... napr. kdyz uz jsem byla presvedcena, ze muj pejs naprosto posloucha na privolani, zdrhnul mi z parciku pred domem az na Patockovou (4 prouda vypadovka z Prahy), jen jsem videla jak se mota mezi rychle jedoucimi auty, ktere se mu snazi vyhnout... dobre to dopadlo, fakt musi mit andela straznyho jak hrom... nejaky pan to nerozdychal a zabocil do postranni ulicky a priserne mne serval do krav, o nazoru na mou inteligenci ani nemluve... mel naprostou pravdu... no a to si nemyslim, ze mam IQ modelky.... hmmmm, no a ani tu figuru
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
Smečka
řeším to podobně . Většinou teda holky zůstávájí doma, ale když nemám jinou možnost tak uvážu šeltie, k nim na delší vodítko pumu a jdu s klidným svědomím nakupovat.
Asi to sem nepatří, ale nedá mi to a musím se s vámi podělit o zážitek jak pumička hlídávala kočárek.
Máme sámošku přímo na náměstí, kolem krásné rovné prostranství. Belárka se na nákup vyloženě těšila. Před obchodem jsem zaparkovala kočárek, miminko vzala s sebou a Belinku uvázala ke kočárku. Ta si okamžitě skočila nahoru (nejlíp do peřinek, ale v krajním případě mi dovolila odhrnout je nabok) a začala číhat.Ve chvíli, kdy se z obchodu vynořila nějaká důchodkyně naklonila hlavičku nabok a tvářila se jako plyšáček. Baba téměř vždy zareagovala podle jejich představ. "No ty ši ale klášný pejšánek, ty tam hlídáš miminko, viď? Babička še podívá na miminko, kuči kuči" . Bela pořád hraje roztomilého plyšáčka. Baba na metr od kočárku. Bela zahazuje masku a startuje po babě. Kam až vodítko dovolí se vzpíná, vyskakuje, příšerně ječí, sliny stříkají od huby.... Baba se kácí, rohlíky se kutálí po chodníku, baba dostává infarkt. Bela je na vrcholu blaha. Kolemjdoucí posbírají babu, baba posbírá rohlíky a odchází. Bela skočí do kočárku, dá hlavičku nabok a číhá na další. Dlouho jsem nevěděla, že tohle dělá (slyšela jsem ji v obchodě štěkat, ale tím se nevzrušuju, protože úplně stejně vříská když kolem proletí motýl) dokud mě na to neupozornila známá. Nevěřila jsem jí, tak jsem šla "nakupovat" a zůstala jsem číhat za výlohou. Známá nekecala. A ta ropušnice pumice měla z těch vystresovaných babizen normálně radost. Podle mě počítala skalpy . Teď už nejezdíme s kočárkem, takže má smůlu. Zkouší lovit i bez něho, ale všichni už ji znají a nikdo jí na ten roztomilý ksichtík nenaletí.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
Biluška
ropušnice pumice měla z těch vystresovaných babizen normálně radost
škoda žes to nenatočila :
toho tvýho plyšáčka....já teda přivázat Trinču ke kočáru tak mi s ním odjede
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 13:54
- Nahlásit
Mno tak pes se vrátil..je mu 10 měsíců..celkem chudák..prej ho odvedli cikáni do Strašnic,uvázali a našly ho nějaký holčičky,pak ho odvezli do útulku a už je doma u "modelky"....sem zvědavá kdy se zas ztratí?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 14:32
- Nahlásit
Biluška
No ty ši ale klášný pejšánek
Tak to myslím při Agarově výrazu,nikoho ani nenapadne.
Kočárek také hlídával,ale pro jistotu byl přivázán vždycky tak,aby při jeho záchranné akci omylem neutrpěl i kočár se synem
Jinak co se našich dětí týče, Agar na ně spíš pohlíží jako na obtížný hmyz,co až odroste,bude s ním snad k vydržení
Na druhou stanu zasává názor,že ten obtížný hmyz je třeba bedlivě střežit před návštěvami, které vstanou ze židle a vydají se směrem k dětem,před kamarády,kteří chtějí na stejné pískoviště,či houpačku,před babičkami které chtějí hmyz pomuckat ... někdy i před tatínkem ..no není to jednoduché s Agárkem.
Ale čubíny mám úplně normální......no jestli to nebude tím,že s nimi dělám obranu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 18:52
- Nahlásit
Biluška
Ty vado,to je náádherná historka !Pumice je borec,že jí zdravím a velmi ráda bych jí poznala osobně ,má smysl pro humor a katarzi,to mám ráda .Bábu na tuty na čas přešla chuť dělat "kuči kuči"
P.S.Jsou všichni jedinci tohoto plemene takoví nebo je ona vyjímka?Že bych uvažovala o koupi,to je přesně pes pro mě
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 18:53
- Nahlásit
sarax
Mno tak pes se vrátil..je mu 10 měsíců..celkem chudák..prej ho odvedli cikáni do Strašnic,uvázali a našly ho nějaký holčičky,pak ho odvezli do útulku a už je doma u "modelky"....sem zvědavá kdy se zas ztratí
No mám rozporuplný pocity,nevím zda být ráda,že se mu nic nestalo nebo ho litovat,že je zpátky u tý nány...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 21:45
- Nahlásit
davidkova renata
Jiné jedince tohoto plemene osobně neznám, takže nevím. Píšu si s pár pumi-maniaky ze světa a vypadá to, že jsou na tom dost podobně. Uvidíme co přiveze Leila a vyvodíme z toho závěry
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 21:50
- Nahlásit
Smečka
Agar na ně spíš pohlíží jako na obtížný hmyz,co až odroste,bude s ním snad k vydržení
By si rozuměl s Hessinkou. Ta razí názor, že děti do patnácti let by měli vyhynout.
Mimochodem, co je Agar zač?
sarax
já teda přivázat Trinču ke kočáru tak mi s ním odjede
Někdy je těch jejich deset kilo výhodou . A stejně nechtěla odjet, největší výskyt kuči-kuči babizen je před sámoškou tak kam by jezdila?
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 22:23 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit
Biluška
By si rozuměl s Hessinkou. Ta razí názor, že děti do patnácti let by měli vyhynout.
No,něco podobného si myslí i Agar..plus razí heslo "Co peklo schvátí,už nikdy nenavrátí"
Nedávno to ochotně předvedl při fotbalovém utkání,kdy přerušil asi na 20 min zápas.Kopli k němu míč
Mimochodem, co je Agar zač?
Ten,co ze sebe na fotce nedělá debílka
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2007 22:26
- Nahlásit
Mimochodem tady Tajgu nechce pustit na pískoviště.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2007 01:35
- Nahlásit
davidkova renata
,nevím zda být ráda,že se mu nic nestalo nebo ho litovat,že je zpátky u tý nány...
jop..se bojím aby to nebyla ta druhá varianta
Biluška
tak kam by jezdila?
to je fakt :
|