Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / proč neuvazovat psa u obchodu
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:11
- Nahlásit

http://www.blesk.cz/Clanek72795.htm

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

wensday
to sem ráno četla a slečně bych jednu vrazila
..jako si představím jak to an Smíchově vypadá...kolik tam je bezďáků a různej homelesáků...tam bych nenechala stát vůbec nic...nechápu kdo může uvázat psa zrovna tam....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:18
- Nahlásit

No je mi jí líto,ale nikdy bych čubu na delší dobu před supermarketem neuvázala!Dělá se to bohužel docela běžně,v lepším případě je to jako přivýdělek,jelikož "poctiví nálezci" psa za patřičný obnos vrátí.V tom horším...
Pokud jí nechám třeba před lékárnou či trafikou,pouze na chvíli a zásadně na volno.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:21
- Nahlásit

davidkova renata
na delší dobu před supermarketem
mno a rozhodně ne na Smíchově...když si fakt vezmu jak to tam vypadá tak by mě zajímalo kde toho chudinku uvázala....

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:22
- Nahlásit

hmm, podle těch dvou článků, je slečna zřejmě velmi zodpovědná...jednou je pes na střeše, podruhé ho nechá na Smíchově samotnýho...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:22
- Nahlásit

sarax
To je fuk,kde...Prostě je v čudu,chudák malá a jí bych taky vrazila pár přes hubu!

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:24
- Nahlásit

Vzhledem k tomu, že tam nezapomněli napsat "modelka" , "hezká modelka"....tak jestli to není spíš o tom, jak k ní přitáhnout zašlou popularitu...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:26
- Nahlásit

pred nekolika lety mne cestou do prace "odchytila" malinka krizenka, odrostle stene, majitele se nasli, takze konec dobry...
Ztratila se jim, kdyz ji uvazali na Strossmayeraku v Praze u banky, kde byli cca 10 minut... Já uz bych od te doby neriskovala snad ani tu chvilku pred trafikou....

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:31
- Nahlásit

Terri
jak k ní přitáhnout zašlou popularitu...

vůbec nevím kdo to je...
davidkova renata
přes hubu bych jí taky nandala,páč jak píše blanulinka1 nejdřív je pes na střeše a pak tohle...,

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:33
- Nahlásit

vůbec nevím kdo to je...
no právě...

Jaký bys měla důvod, když píšeš zoufalá o ztraceném psovi, psát a zmiňovat modeling atd?

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:34
- Nahlásit

sarax
Být v "jůesej" tak jí ho odeberou hned po prvním incidentu...

Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:35
- Nahlásit

sarax
ještě bych jí šoupla na tu střechu, jestli by se jí pak event. někdo taky ujal..

abby
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:37
- Nahlásit

wensday

Proč,protože nejsem blbá

jana33
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:37
- Nahlásit

Holky se vším souhlasím, nechat psa před OC na Smíchově,to může jen kráva!!! A že ho předtím museli sundavat ze střechy,to už nekomentuju,kdyby to byla kočka,ale pes????

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:39
- Nahlásit

Hm, já psy u obchodu taky neuvazuju, dřív jsem to dělala běžně, ale teď mám strach....
No, mě napadlo , že si toho psa někdo vyhlídl , když o něm psali poprve.. no a je to. Přílišná popularita může bejt taky na škodu, že jo.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:44
- Nahlásit

Kdoví, třeba je nakonec i vl epších rukách než u té "milující modelky"...

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:45
- Nahlásit

wensday

anebo je to piiiiiaaaaaar trik, jak pripoutat pozornost...

evina
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:45
- Nahlásit

Já ten článek teda pochopila tak,že pes byl na střeše a ona se ho následně ujalaAle možná mám taky IQ modelky

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:47
- Nahlásit

abby

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:48
- Nahlásit

maixnerova
no anebo, bohužel

wensday
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:49
- Nahlásit

evina
nene, hele, toto je ten původsní člínek o psovi na střeše http://www.blesk.cz/Clanek71417.htm

maixnerova
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:50
- Nahlásit

evina

... nedavno to probehlo v telce ve zpravach, te slecne oknem ten pejs vylez na strechu a hasici ji ho sundali, uz ho mela predtim...

Mel
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:50
- Nahlásit

evina
jsem na tom stejně.... ale modelčino IQ jasně prozrazuje to, že ho přivázala u Teska.... mezi těma bezdomáčema bych psa nenechala ani na sekundu!!!

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:55
- Nahlásit

evina
nalezenec, má ho přes rok, před třema týdnama ji "utekl" na střechu...teď jí zmizel

kiwikik
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 17:45
- Nahlásit

a proč to dávají proboha v televizi? milující modelce co má pejska jako své dítě bych radila ať si to dítě nikdy nepořizuje.

Berčová
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 22:27
- Nahlásit

Souhlasím se Sarax- dotyčné bych vrazila né jednu, ale aspoň tři. Mě stačilo, jak tátovýmu známýmu, co dělá ochranku v Hypernově, přinesla něco maželka a pesu chvilku nechala před obchodem, za někaolik málo minut(snad to nebylo ani 5minut) se šel jan na ni podívat a Čokynu si nesl pod paží nějaký houmeles... A to to bylo "jen" před Vsetínkou hypernovou, dokážu si předtsvait, jak to asi musí vypadat u obchoďáku na Smíchově!

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 01:35
- Nahlásit

Berčová
dokážu si předtsvait, jak to asi musí vypadat u obchoďáku na Smíchově!
pokud jsi to viděla ,tak dokážeš ale sou chvíle kdy je mi zle jen při projití....

aren
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

Nejen na Smíchově, kruci, ale kdekoliv, nechat psa samotného uvázaného bezbranného napospas případným debilům, co můžou jít kolem... Jak to někdo může udělat. Tak nechám psa doma, když jdu nakupovat někam, kde bych na něj neviděla.
Bohužel je takové zacházení častým zvykem . A ještě snad mají lidi pocit, že když se pes hodinu stresoval uvázaný před supermarketem, tak je snad jako vyvenčenej

Smečka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:33
- Nahlásit

Nejen na Smíchově, kruci, ale kdekoliv, nechat psa samotného uvázaného bezbranného napospas případným debilům, co můžou jít kolem... aren
To já zas lituju případné debily snažící se o kontakt s našim přivázaným Agarem

aren
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2007 11:35 - Změnil/a: aren
- Nahlásit

Smečka
Doufám, že ho tam necháváš aspoň bez náhubku, jinak by to nemělo ten účinek.
On ale není každý pes jako Agar.

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání