Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Morková kost
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:51
- Nahlásit

AOZ
No pravej morek rozhodně nee..to snad řezník řeže na cirkulárce No, krom té prasečí nožičky (někdy dokonce po domácku uzené!!!) není I když...občas mi "něco upadne" od nože
Ty Globusácký "v ilegalitovém pytlu" jsou tuším jen vepřový...V Praze, Na Čerňáku je dost často kupovali i "wongové"...asi do restaurace...říkala jsem si, jestli z nich dělali jen vývar, nebo z toho bylo " i něco víc"

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:52
- Nahlásit

Fifi
ta naše taky tak jsem koukla jakej jazyčisko se vleze jezevčíkovi do tlamky

Terri
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:53 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Fifi
Ebony
Tož budu si pro ni muset někam zajet

Jinak k ní akorát vím srandovní příhodu kolegy, který ve Francii machroval, jak umí francouzsky, objednávali si s kolegyněmi jídlo a on si to nenechal vysvětlit a objednal si super delikatesní specialitu....a oni mu přinesli na talíři morkovou kost Ale byl prý při její konzumaci statečný...

Add Globus - u nás mají obojí.

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:55
- Nahlásit

Petra
V to doufám, on jak to drtil, tak nasekal malé pidikousky, které se mu zasekali ve střevech. a velkou nemůžu, protože nemáme zahradu, a kdyby válel metrovou syrovou kost po koberci, tak by přítele trefil šlak

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 13:58
- Nahlásit

AOZ
kdybych byla přes víkend doma, tak vyfotím a pošlu fotku, ale nejsem a budu až v pondělí...

AOZ
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:01
- Nahlásit

blanulinka1
neva, jám dneska do osmi, ale zítra mám volno, tak půjdu k nám do řeznictví a zkusím to tam koupit, ev. objednat, kdyby neměli

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:03
- Nahlásit

AOZ
Mě jde o to, aby se neštípali, měli jsme totiž velké problémy, po kostech ze žeber, které jsem uvařila, dostal fakt málo, a bylo to na klystýr.
Vareny kosti NEEEEEE! To je to nejhorsi, co muzes psovi udelat! Vzdycky davej kosti syrovy, kdyz chces mekky a nestipavy - tak treba zkus sehnat teleci lopatku, nebo veprovy kloubovy kosti - nech ozuzlat psovi kloub a zbytek mu seber...

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:04
- Nahlásit

AOZ
počkej jak se zabaví...a budeš mít klidpůlku soboty, než ten morek "vyšťourá", to je doba a hlavně náramná zábava... Stejně tak pro tu naši i ta prasečí nožka, uzenou "dává" rychleji, ale čerstvou...to je taky zápas

fromeli
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2007 14:08
- Nahlásit

U nás nejdýl vydrží ta kloubová obr stehenní kost

AOZ
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2007 12:35
- Nahlásit

Tak nic kost jsem nesehnala, budu muset do většího města. Ale máme sušené pinďoury, výhodná koupě včera, tak aspoň to

MORIE
Člen
# Zasláno: 2 Dub 2007 07:12
- Nahlásit

Já kupuju taky pravý morkový nasekaný kosti - naše psica je miluje. Někdy se daj najít přímo v zabaleným balíčku kostí (např. v Intersparu apod.), ale jinak je kupuju přímo u řezníka. Jak je dostanou, tak jsou ale většinou hned prodaný. Někde je maj i na objednávku, chce to vytipovat řeznictví a den dodávky.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání