| Autor |
Zpráva |
gabi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:04
- Nahlásit
A čo tak poriadne ťažký retiazkový obojok vo vrecku?
Je to dosť záťaž, ale keď sa ti podarí trafiť psa, tak ten sa ti potom sám vyhne len na neho pozrieš.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:11
- Nahlásit
gabi
dobrej nápad, vyzkouším...! Jen musím natrénovat hod na živej cíl a na dálku Ale věřím, že pokud budu na*raná, jen ho uvidím, tak se trefím přímo na komoru a hned napoprvé
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:42
- Nahlásit
Davídková sa tak zbavila nejakej dotieravej vyštekanej čivavy či niečoho podobného.
Ale ona použila svoj zvlášť ťažký zväzok kľúčov.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:43
- Nahlásit
gabi
ten mám taky...a ten nosím pořád...Jen budu muset sundat chipovou píchačku z práce, aby to nebrzdila
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:01
- Nahlásit
blanulinka1 nebo ti pujcim Bassina,a ten Bettku ubrani akorat by to asi pak vorech nerozchodil . Ne,samozrejme pes za to nemuze,bohuzel ... Ted jak jsem s obema sla,tak jsem si docela prala ho potkat,Bettku bych vzala do naruce a Bassina nechala at vorecha vystrasi ...
|
kokoška
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:10
- Nahlásit
blanulinka1
já bych se zvedání do náruče nebála, vím, že to tu lidi neradi slyší, ale mám s tím dobré zkušenosti, neb moje pejsina je pěkná moula a ani při napadení se nebrání když hrozí nebezpečí, tak ji zavolám a sama mi naskočí do ruky nebo někdy přijde pro záchranu sama, když se nemůže zbavit nějakého dotěry Musela jsem tak několikrát řešit i hodně vypjaté situace s hodně velkými psy, kdyby zůstala na zemi, tak už je zamordovaná, on si vážně málokterý pes troufne na člověka!A vyndat pepřák z kapsy trvá o hodně dýl než zvednout psa ze země - věř, mám to vyzkoušené.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
blanulinka1
A s tim peprakem,ja ti nevim .. za prvy bych se docela bala,ze zasahnes i Bettinku a za druhe,vis moc dobre,kde zijeme platit lecebny vydaje na toho psa,pan te jeste zazaluje,ze jsi mu psa znicila,prece jen je to "vec" v jeho vlastnictvi a zakony nebo vyhlasky,kdyz se potrebujes o ne oprit,jdou vetsinou proti tobe. Narazis na blba policajta a ten ti da jeste pokutu,za to,ze jsi vytahla peprak na psa .. Ja vim,mozna furt lepsi nez si nechat roztrhat psa,ale v tomhle pripade bych spis volila to nakopnuti ,ani ne psa,ale pana. Pak to mas tvrzeni proti tvrzeni a kdyz nejsou svedci ,nikdo nic neresi. Bohuzel uz jsem takhle poucena dost a opravdu bych volila cestu nejmensiho odporu
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
blanulinka1
pokud budu na*raná, jen ho uvidím, tak se trefím přímo na komoru a hned napoprvé
Znáš povídku Rekord od Čapka? Ta je o tom.
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:35
- Nahlásit
Bassi
tak večer mi pojď naproti, jak půjdu z práce, jsem si jistá, že ho potkáš... Na pepřák si fakt netroufám...
Walda
matně si vzpomínám ze střední z povinné četby
kokoška
jak jsem říkala, v tomhle konkrétním případě to tak budu dělat...a pokud vyjede i na mě...tak to si fakt za rámeček nedá...
|