Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / už toho mám vážně dost!
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
gabi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:04
- Nahlásit

A čo tak poriadne ťažký retiazkový obojok vo vrecku?
Je to dosť záťaž, ale keď sa ti podarí trafiť psa, tak ten sa ti potom sám vyhne len na neho pozrieš.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:11
- Nahlásit

gabi
dobrej nápad, vyzkouším...! Jen musím natrénovat hod na živej cíl a na dálku Ale věřím, že pokud budu na*raná, jen ho uvidím, tak se trefím přímo na komoru a hned napoprvé

gabi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:42
- Nahlásit

Davídková sa tak zbavila nejakej dotieravej vyštekanej čivavy či niečoho podobného.
Ale ona použila svoj zvlášť ťažký zväzok kľúčov.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

gabi
ten mám taky...a ten nosím pořád...Jen budu muset sundat chipovou píchačku z práce, aby to nebrzdila

Bassi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:01
- Nahlásit

blanulinka1 nebo ti pujcim Bassina,a ten Bettku ubrani akorat by to asi pak vorech nerozchodil . Ne,samozrejme pes za to nemuze,bohuzel ... Ted jak jsem s obema sla,tak jsem si docela prala ho potkat,Bettku bych vzala do naruce a Bassina nechala at vorecha vystrasi ...

kokoška
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:10
- Nahlásit

blanulinka1
já bych se zvedání do náruče nebála, vím, že to tu lidi neradi slyší, ale mám s tím dobré zkušenosti, neb moje pejsina je pěkná moula a ani při napadení se nebrání když hrozí nebezpečí, tak ji zavolám a sama mi naskočí do ruky nebo někdy přijde pro záchranu sama, když se nemůže zbavit nějakého dotěry Musela jsem tak několikrát řešit i hodně vypjaté situace s hodně velkými psy, kdyby zůstala na zemi, tak už je zamordovaná, on si vážně málokterý pes troufne na člověka!A vyndat pepřák z kapsy trvá o hodně dýl než zvednout psa ze země - věř, mám to vyzkoušené.

Bassi
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:16
- Nahlásit

blanulinka1
A s tim peprakem,ja ti nevim .. za prvy bych se docela bala,ze zasahnes i Bettinku a za druhe,vis moc dobre,kde zijeme platit lecebny vydaje na toho psa,pan te jeste zazaluje,ze jsi mu psa znicila,prece jen je to "vec" v jeho vlastnictvi a zakony nebo vyhlasky,kdyz se potrebujes o ne oprit,jdou vetsinou proti tobe. Narazis na blba policajta a ten ti da jeste pokutu,za to,ze jsi vytahla peprak na psa .. Ja vim,mozna furt lepsi nez si nechat roztrhat psa,ale v tomhle pripade bych spis volila to nakopnuti ,ani ne psa,ale pana. Pak to mas tvrzeni proti tvrzeni a kdyz nejsou svedci ,nikdo nic neresi. Bohuzel uz jsem takhle poucena dost a opravdu bych volila cestu nejmensiho odporu

Walda
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 12:18
- Nahlásit

blanulinka1

pokud budu na*raná, jen ho uvidím, tak se trefím přímo na komoru a hned napoprvé

Znáš povídku Rekord od Čapka? Ta je o tom.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 7 Bře 2007 13:35
- Nahlásit

Bassi
tak večer mi pojď naproti, jak půjdu z práce, jsem si jistá, že ho potkáš... Na pepřák si fakt netroufám...
Walda
matně si vzpomínám ze střední z povinné četby
kokoška
jak jsem říkala, v tomhle konkrétním případě to tak budu dělat...a pokud vyjede i na mě...tak to si fakt za rámeček nedá...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání