Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Canicross (haf haf haf)
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 11:19 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

worick
ona třá na těch běžkách tahá fakt super, pokud popojedem někam kde je protaženo a neboří se to nebo přímo do stopy. Ale tam jí vyhovuje víc ta různorodost pohybu - do kopce pomalu, položená do postroje a jenom silou zabírá, po rovině vytrvalostnim klusem a mě to za ní samo jede, z mírnýho kopce - největší zábava. To to napere co to dá a letí a letí a letí, rozjede mě a mě to pak jede, ne jako při běhání že mam jaksi svý rychlostní limity pak už jenom udržuje konstantní lehkej tah a je na vrcholu blaba, blbec jeden Ale běhání je málo zábavný. U nás mam víc možností kam jít běhat, ale zase je to všechno po asfaltu - lesní cesty prostě u nás neexistujou. Což je jeden z hlavních důvodů proč tomu běhání moc nedam, mam svoje i psí klouby ráda.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

bonc
ona třá na těch běžkách tahá fakt super - se máte to u nás se zase na běžkách nedá nikam - no, možná jedna cesta by se našla...po rovině vytrvalostnim klusem a mě to za ní samo jede, z mírnýho kopce - největší zábava. To to napere co to dá a letí a letí a letí, rozjede mě a mě to pak jede - já bych se stejně na běžkách asi zabila Nejvíc bych se bála toho že (a nedělá to často) ale někdy se zničehonic zastaví a jde k něčemu čichnout - tak to by asi na běžkách nešlo My jenom po lesních cestách, po asfaltu opravdu vyjímečně spíš, že musíme kousek po něm přeběhnout, třeba 700m tady u baráku - to tedy není asfalt, ale totálně rozbitá šotolinová....

bonc
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 12:56
- Nahlásit

worick
zničehonic zastaví a jde k něčemu čichnout - tak to by asi na běžkách nešlo
si prostě dáš na hubu no se válim po zemi v jednom kuse, nejen čoklym přičiněnim klasická situace: jsem rozjetá z kopce, magorka rozběhnutá na plný gule a najednou zařve STOPA a v nezměněný rychlosti to zalomí v pravym úhlu do lesa - stihnu jenom zařvat NE!!! - darda do břicha od opasku a už se válim po zemi...

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 13:41
- Nahlásit

bonc
klasická situace - ty jo tuhle ,,klasickou situaci" jsem ani nedomyslela, ta je totiž i u nás běžná akorát v běhu mi to tak nepřijde na běžkách to musí být teda něco Na chirurgii už máš nejspíš Rezervé....

Andy11
Člen
# Zasláno: 12 Led 2011 17:11
- Nahlásit

bonc
worick
Děkuji Vám za odpovědi...
Můj hafušák je německá doga, takže si myslím, že pokud pořádně zabere, tak se ani země dotýkat nebudu.
Jen pro informaci, 11 mi opravdu (možná bohužel) už dávno není
Myslím si, že s během u mě, jako u bývalé atletky nebude problém, dokonce mi ten pohyb moc chybí a proto jsem s rozhodla pro tuto disciplínu
Lyže nebo běžky bych ale také ráda zkusila, jenže bohužel nejsem moc dobrej lyžař, takže silně pochybuju, že bych prvních 20m ujela bez držkopádu

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání