| Autor |
Zpráva |
kiwikik
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:12
- Nahlásit
my když jsme byli malý ucha tak za mokra ven ani ránu, když už celý den nečůral a panička marně hledala po bytě loužičky vyšli jsme s mírným násilím před branku pes na mě vyčítavě koukal jak jsem krutá přičapl vodopád a honem honem domů pak na mě celej večer nemluvil teď na něj nemluvím já po dvouhodinovém pobytu v marastu.
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:28
- Nahlásit
Bela
to mate dobre .. jen si nedovedu predstavit toho tveho divocha s dalsimi 10 psy.. to musi byt rodeo
pes cukrovy?
tak to nema chybu
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:33
- Nahlásit
huskies
to musi byt rodeo
ved to aj rodeo je!
ale aky je potom cely happy ked prideme z vencenia...
inac, cas jeho particky je tu URL
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 21:42
- Nahlásit
Bela
jj, ktery pes by nebyl stastny .. ti parsoni sou sikovni .. znam jednoho sileneho divocha... sice jsou mali ale strasne zivi..
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Úno 2007 06:40
- Nahlásit
U nás taky jak vysvitne slunéčko se to lidmi v lese jen hemží. Ale Ozzy preferuje jemný deštík a lehce vítr, pak se pachy linou lesem a on je šťastný. Taky je dobrý bláto, v tom rád běhá a tím ho stříká kolem sebe.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 10:06
- Nahlásit
jj stává a taky si říkám to s tím počasím. Když jdu kolem řeky v mlze, mrazu, vichru nebo dešti, nepotkáme ani nohu, ale když svítí slunko, je tam tolik "procházkářů" a jak já říkám "svátečních pejskařů" jak naseto...
Shelticka
tak včera jsem šla krátce před 17 hodinou ven a tady lilo docela dost a mému hafu to nevadilo, tak jsem udělali a si hodinovou vycházku a je fakt že jsme potkali 6 hafů a jinak nikoho, všici zalezlí a když navečer přestalo,tak pomalu vycházeli, ale někteří jenom ven před barák a hned domů a můj přítel se divil, že jdu ven v lijáku venčit a já ža nejsem normální a že budu jediná která jde se psem ven
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:08 - Změnil/a: Bela
- Nahlásit
želva
Tak to my sme dnes nestretli vobec nikoho!
Ospravedlnuje ich jedine to, ze u nas bola dnes normalna skoroletna burka
Prisla som domov z roboty prave ked zacalo hrmiet a kym som sa prehodila do venciaceho odevu, tak zacalo liat ako z krhly.
lenze to naseho peska absolutne nezaujimalo, kvilil, skakal, sapal sa von...tak som pekne-krasne hodinu bruzdala lesom v tej prietrzi mracien. A ked sme sa vracali domov, prestalo prsat - ako inac, samozrejme.
Ale co clovek neurobi pre to, aby bol pesko spokojny
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2007 19:16
- Nahlásit
My jsme si vcera dali krasnych 30 km na kole... prselo, dojela jsem zmokla jak mys... ale nepotkali jsme ani jednoho cloveka se psem... no ale to su spis rada ... jinak to bylo super, fenka se poradne protahla a ja vlastne taky ...
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2007 05:57
- Nahlásit
Hmmm, to my sme vcera mali nadherne vencenie. Prisla som zmoknuta do nitky a pes este doma vytriasal krupy z kozucha Ale zarucene ineho venciara sme nestretli Podotykam, ze ked sme vyrazali svietilo slniecko
|