| Autor |
Zpráva |
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:03
- Nahlásit
Už dlouho přemýšlím,kam se poděli všechny ty štěnátka co si s nima Bugs hrál a co jsme je potkávali skoro denne na procházkách.Stává se vám to taky?My máme vždycky období,že pravidelně potkáváme nějakého pejska (pejsky).A pak najednou nějak zmizej.Choděj jinam???Je to náhoda,že se nepotkáme???.....to se mi fakt nezdá.Jo a co ještě nechápu,jako včera,byla jsem s Bugsem venku a bylo nádherně slunečno a to si neumíte představit,co jsem potkala lidí s pejskama.Kdo s nima chodí když nesvítí slunko.....fakt nechápu.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:08
- Nahlásit
Bugsy
jj stává a taky si říkám to s tím počasím. Když jdu kolem řeky v mlze, mrazu, vichru nebo dešti, nepotkáme ani nohu, ale když svítí slunko, je tam tolik "procházkářů" a jak já říkám "svátečních pejskařů" jak naseto...
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:15
- Nahlásit
Shelticka
[i]svátečních pejskařů"
tak tohle jsem si včera říkala taky, když tady v Praze svítilo slunko a všici lidi na Parukářce a když je hnusně,prší atd.. tak nikde nikdo
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:22
- Nahlásit
Shelticka
želva
Takže jinak chudáci pejsci asi rychle kolem paneláku a hurá domů.Tohle dělá kamarádky sousedka.U pusi cigáro a na fenku štěká dělej....tak dělej...pospěš.Vždycky bych jí nejradši profackovala
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:23
- Nahlásit
jaj hrubka pardoooon
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:25
- Nahlásit
Bugsy
tak tady bydlí dobrmanka, kterou zachránila z kontejneru zdrátovanou, ale taky sní chodí jenom 3 x okolo bloku, taky bych jí musela zabít a ona na to - '' to jí stačí, přeci s ní nebudu chodit 2 bloky''
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:26
- Nahlásit
Bugsy
Jo tak přesně o tomhle jsme přemýšleli v sobotu. Takové davy pejskařů jsem tu ještě neviděla. A ještě jsem koukala, kolik se u nás objevilo "nových" plemen, co tu nikdy nebylo...
S těma zmizelýma taky. Třeba jen u nás v paneláku. No nevím, kam vždycky zmizí...
Ale radši venčím v dešti, žádné hysterické páníčky nepotkáme, pudlové nelítají na obojku do náruče, yorci na nás neřvou, prostě klííííd )
|
Bugsy
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:32
- Nahlásit
želva
No nemysli si dva bloky to je kus!Fakt nechápu.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:46
- Nahlásit
Bugsy
No nemysli si dva bloky to je kus!Fakt nechápu
no já taky ne ,ani v okolí nechápeme, ale nevysvětlíš jí to ani omylem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:56
- Nahlásit
želva
mam byvalou spoluzacku (dceru ucitelky) co venci tim stylem, ze vyleze pred barak, stoupne si ke dverim a venci psa na betonu na navyjecim voditku jednou se mi stalo, ze jsem si ji stopla ve vytahu ve tretim patre a nenastoupila k ni, neb se chudera pes nekamaradi s zadnejma psama (jak by taky mohl!!!) a cekala na druhy vytah, ktery prijel v zapeti...a ikdyz jsem vychazela z baraku...ona uz byla zase na ceste k vytahu a hura domu..jestli to bylo 5minut tak fakt hodne!! Proste venceni probiha..vykadit, vycurat (pes snad uz cura jak fena!!) a domu..v zivote jsem psa nevidela s nekym si hrat...nekde se prochazet a hovna co udelala na betonu, protoze dal nedosahne voditko samozrejme nesbiraaaaaaaaaaa!!!
nechapu proc takovy lidi maj psa..a jak ho vubec muzou mit radi..a to se me pak madam pta, proc jsem si ja pridila druhyho psa, ze ji staci ten jeden co ma (jako ze ji asi zabere hodne casu!!)
|
Mar3
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 17:57 - Změnil/a: Mar3
- Nahlásit
Bugsy
no nevim,ale poslední dobou když je hnusně nebo fouká, tak např. muj pes si sám po vyvenčení letí hned domů a čeká na mně u vchodovejch dvěří a o delší prochajdu nemá zájem . . . samo že ne každej den ale v tejdnu, ty dny, kdy nemáme agi, tak se mu taky nějak asi nechce
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:02
- Nahlásit
no jo - ale když máte doma psy, kteří mají z vlhkosti včetně vzdušné naprostou fobii, tak je těžké je ukecat na procházku delší než jen na roh a honem domů. ty pohledy "paničko, proč nám TOTO děláš...dyť je MOKRO!!!!!"....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:23
- Nahlásit
moll
"paničko, proč nám TOTO děláš...dyť je MOKRO!!!!!"....
Tak toto dam precitat Hugovi Mozno mi obcas spravi radost a bude sa tvarit, ze ani jemu sa v dazdi prechadzat nechce
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:36
- Nahlásit
Bugsy
U nas i tak potkavam celkem malo psu... a jeste kdyz neni uplne krasne pocasi tak je jak vymeteno.. pejskari ozivaji jen podle pocasi... Chudaci psi..
Ale ma to i sve vyhody.. vsude je klidek ..
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:39
- Nahlásit
pigie
neviem, ci to neni nemiestny optimizmus
ja mam tiez stastie na psiska, ktore sa tvaria, ze dazd, pluste a pod. neexistuju a ak hej, tak su zdrojom ooobrovskej zabavy.
nechci vediet, kolko som investovala do nepremokaveho a neprefukaveho oblecenia. a clovek sa v nom nema ani pred kym predviest, ked podobne ako Bugsy na takychto prechadzkach nikoho nestretne.
ale zase ten bozsky klidek, ktory v tych plustiach zazijem, je tiez na nezaplatenie
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:39
- Nahlásit
moll
chtela bych nekdy mit takoveho psa
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:40
- Nahlásit
huskies
he, vidim, ze mame podobne zazitky - aj ich interpretaciu
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:42
- Nahlásit
Bela
Njn cim to asi bude .. oni ti huskouni maji asi neco spolecneho
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:45
- Nahlásit
huskies
Mě to docela vyhovuje, když je venku málo pejskařů. Takhle jsme v dešti vyrazili přes Stromovku do Dejvic a pak přes Troju domu a potkali jsme snad jen jednoho pána s dvěma RR. Pes lítal navolno, déšť mu nevadil a panička se přizpůsobí...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:45
- Nahlásit
Přesně zažívám to, o čem mluvíte - vymetená Draháň, jen pár skalních venčičů rozprostřených v takových vzdálenostech, že stejně máte pocit, že jste venku sami. Ale včera to bylo něco jiného, polovina Prahy v Bohnicích )))
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:46
- Nahlásit
huskies
, ja uz obcas zacinam zabiehat do ineho extremu - prilisne mnozstvo ludi na vychadzkach mi zacina vadit
teda, okrem nasich "notorickych" kamaratov...
ale to korzo, ktore u nas vznika, ked zacne byt krajsie, fakt nemusim
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:52
- Nahlásit
redhead
Jj to ja taky radeji klid... ono je fakt ze ti nervozni pejskari co maji porad pocit ze jejich psa chce sezrat moje fenka.. to je urcite lepsi ten klidek ..
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:56
- Nahlásit
venku prší nebo jen mokro...psovi se chce čurat....škrábne na dveře na zahradu, já mu otevřu, onvesele nakročí.....na čumák ukápne molekula vody, 50 kg psa okamžitě couvne do bezpečí domova a kouká na mě. zamyslí se a chce na schody, že to zkusí znova na předzahrádce....vesele nakročí ....kapka....tak vyhodnotí stav objem močového měchýře a uložené kapaliny a rozhodne se, že nikdy není tak zle, aby n emohlo být ještě hůř. a jde domů na pelech a tváří se zhnuseně. rostoucí krize ho nakonec donutí opustit suchý domov a na nejkratší možnou doby vylézt ven. pokud nás mokro přepadne na výletě, tak naprosto ztratí zájem o cokoliv jiného než je nejkratší cesta do sucha. a ukaluže dokáže dlouho promýšlet kam stoupnout, aby si namočil minimální počet chlupů na tlapě....
|
huskies
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
Bela
Asi hlavne zalezi na tom co potkavam za lidi... u nas jich moc neni... par stalych.. a jinak spis lidi typu co nas obchazeji obloukem... a nedokazi pochopit ze neni nic spatneho na tom ze se psi chteji aspon ocichat... to je potom... ne to ne... ten vas pes toho naseho sezere...
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 18:58
- Nahlásit
moll
to mas ake plemeno? pes cukrovy?
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:00
- Nahlásit
huskies
mi chvalabohu mame svoju stabilnu particku tak asi 10 ludi, ktorych pravidelne stretavam a tym dalsim sa tiez skor vyhybam, lebo nas pes chce byt s kazdym kamarat, akurat niektori hystericki majitelia ich psi to nevedia pochopit
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:04
- Nahlásit
teda já nemyslím že mám cukrovýho psa..ale kdž je fakt mokro čubině se taky moc nechce..ale starocha toho skoro nevyrvu před barák
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:05
- Nahlásit
Bela
křížence RR a B Fily a filáka z útulku
|
Bela
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:07
- Nahlásit
moll
jaaaj, tak o RR je toto vseobecne zname! My mame na cvicaku jedneho, co ked je blato alebo len trochu mokro tak si ani sadnut na bobek nechce, len sa tak prikrci a cupi asi 5 cm nad zemou.
ale ze aj fily su taketo som veru nevedela
|
moll
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2007 19:12
- Nahlásit
Bela
prikrci a cupi asi 5 cm nad zemou
jo - to znám taky...5 cm nad zemí a celkem na ploše 2 cm čtverečních. filáci jsou srovnatelní, pokud nee horší - do kaluže prostě nešlápne.
|