| Autor |
Zpráva |
petl
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:01
- Nahlásit
Mně když bylo nedávno opravdu hodně, hodně zle tak se mi mladší čubina pořád snažila lehat na břicho. Bylo mi tak zle že jsem jen ležela a nechtělo se mi vůbec nic...ona tohle normálně nedělá že by se na mě takhle fyzicky lepila ale tentokrát byla jak pošahaná, drásala se na mě a trvala na tom že mi bude ležet na břiše až jsem jí musela nechat - a ona, která má ráda svoje pohodlíčko mi na tom břiše vydržela ležet a nespat, nepít a nečůrat půl dne!
Bylo to neuvěřitelný. Když se mi ulevilo, byla už zase normální.
Jojo, psi to vědí...
|
handula
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:23
- Nahlásit
náš pes sice nemá tendence si ke mně lehat když je mi špatně, ale nechává mě spát a ležet, jindy se naučil z nás strhávat peřinu a nekompromisně otravovat, aby se už šlo ven, když je jeho čas, ale v případě nemoci o něm nevim a chodí kolem mě po "špičkách", je to legrační, cítím jen jeho čumáček, že se jde podívat, že je všechno OK a pak potichu zase mizí....a já ho po očku sleduju...
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:29
- Nahlásit
petl
na mě se takhle lepí pes při každé větší chřipce, hlavně když mám horečku. Normálně sice do postele chodí, ale je hodně chlupatej, takže si drží distanc, aby mu nebylo horko. Jakmile onemocním, tak nejen, že se koupu v potu, ale i psích chlupech , do toho mi jěště nosí do postele pískáče (to normálně nedělá), takže když se převaluju za bezesných nocích, hrozí mi, že mě trefí šlak...
Jednou jsem se ošklivě opařila na vnitřní straně paže a boku, tam je hodně jemná kůže a doktorka mi říkala, že se to vyhojí tak za 2 měsíce. Na noc jsem si obvazy sundala, aby to mohlo dýchat a můj pes mi okamžitě ránu začal olizovat. Zatrhla jsem mu to jednou, dvakrát a pak jsem rezignovala a usnula. Ráno to bylo mnohem lepší..., zkrátím to, když jsem po týdnu byla na kontrole, doktorka nevěřila vlastním očím, když jsem jí vyprávěla o naší domácí léčbě, protočila panenky, ale nic neříkala. Zcela vyléčené a bez jizev jsem to měla za 3 týdny.
|
Anlie
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:32
- Nahlásit
Tak to mě zatím naštěstí nic nebylo...jen při splínu hafíci fungujou místo papírových kapesníčků a utírají slzy
Jen řasenka jim moc nejede
|
handula
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2007 15:34
- Nahlásit
jen při splínu hafíci fungujou místo papírových kapesníčků a utírají slzy
jo to taky vlastně, ale podezřívám ho, že mu tak nejde o můj splín, jako o dobrý slaný slzy....
|