| Autor |
Zpráva |
Tchor
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2007 12:54
- Nahlásit
argosek
Treci sila je porad stejna a stoupa s tlakem telesa na podklad a soucinitelem treni podkladu, kdyz uz jsme u te fyziky. takze pokud posouvam tu bednu ve stejnem vektoru sily jako je setrvacna sila pri tom brzdeni (coz se pri drobnem zjednosuseni da takhle rict) tak je treci sila stejna (lepereceno vetsi protoze diky vetsimu zatizeni psama je vetsi tlak na podklad)
|
geru
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:13
- Nahlásit
Tak po třech dnech strávených prohlížením klecí si ji nakonec nechám udělat.Je fakt že ta od FAUNAS je dobrá ale musela bych si ji stejně nechat udelat na míru aby v tom kufru nelítala.Takže mi ji udělá známý truhlář jen doufám že mu vysvětlím jak má vypadat aby mi z toho neudělal rakvičku.Jinak dík za rady.....
|
Gina
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 09:36
- Nahlásit
geru
Klec tam nelítá - uchytneš ji takovýma těma pružnýma popruhama - v kufru jsou na ně oka. Teda nevím, co máš za auto, nějak jsem to nezaznamenala, ale pokud ji budeš mít na míru, taky dobré řešení.
|
geru
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2007 11:05
- Nahlásit
Máme nové, teda staronové a manžel si ho po škodivce tak užívá že jsem v něm ještě neseděla takže jestli jsou v kufru nějaká oka tak fajn.Máme kombíka aby se tam psová vešla i s kočárkem.Ted v sobotu budu mít první jízdu na cvičák a už se těším že v tomhle blátě konečně nebud pes sedět jako spolujezdec.
|