Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / ...už jsem jak dynamit, jen zapálit...
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
tosca
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:20
- Nahlásit

venda
Garfield
Hmmm, hodný pes, který se dá vyprovokovat ke rvačce??? Dva "hodný" pes, kteří jdou po rváči????

Bez vodítka si mohu dovolit jen psa, který při náznaku konfliktu zdrhá ke mně a který je 100% odvolatelný v jakékoliv situaci. Rozhodně ne psa, který při míjení jiného psa (natěsno, chápu, že v paneláku to moc jinak nejde) při jeho zavrčení po něm startuje a "přidrží" si ho.

Osobně ... v paneláku, v malé chodbě, když nevím, koho mohu potkat, bych nikdy nešla se psem na volno. A mám-li "bublu, co si rád kousne", tak samozřejmě s náhubkem.

venda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:28
- Nahlásit

tosca
no však taky na mého psa když jiný zavrčí tak ke mně přiběhne okamžitě, proto dokud to tak bude, budem chodit na volno bez košíku; pokud se to změní (a já se obávám, že to možná dospělostí skončí) tak uvidim, jak to vyřešim, ale zatim v poho...

venda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:30 - Změnil/a: venda
- Nahlásit

abby
Člověk je nemá za co chytnout
ale jo, musíš mít chlupatýho psa, já zase kolikrát nemůžu v chlupech najít ten obojek... ale když jde jenom rychle čůrat ven, tak jí ani chytat nepotřebuju...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:32
- Nahlásit

Garfield
Hm. A taky FBI, CIA a BIS.
kdepak, staci jeden policajt z Kostelce (proste to mestecko je fakt zajimavy ... ) a dukazni material najdes za dva dny v bulvarnim tisku .....

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:35
- Nahlásit

Jirikovo
V bulváru o tom můžeš číst pouze za předpokladu úmrtí na straně jednoho či druhého psa, lépe však majitele, nejlépe všech zúčastněných. Není ani potřeba kosteleckého poliše, stačí sousedka s nízkým důchodem a minimálním prahem morálně lidské slušnosti.

abby
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 15:52
- Nahlásit

venda

Ty ne,ale já jako majitel psa,ke kterému se přiblíží dotěrný pes,ho nemám za co chytnout.

U nás po sídlu běhají 2 bez obojku.Vždycky přiběhnou a začnou otravovat.Už jsem byla párkrát svědkem,že je někdo nakopnul a vysvětlením,že pes nebyl za co chytit.Vždycky se majitelé pohádali,ale osobně si myslím,že jim není,co vyčítat (a to nejsem příznivcem takového jednání).

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:24
- Nahlásit

Garfield
přemýšlím, jak bych ve tvé situaci reagovala já. A napadá mně jediná varianta...ve chvíli konfliktu strčit ruku mezi psy, abych měla modřiny taky ( popř. i šrámy). Pak bych došla ke slečně a upozornila jí, že můj zabezpečený pes tohle udělat nemohl, tak ať je tak laskava a své psy při pohybu po baráku zabezpečí minimálně vodítkem. Příště by mohlo dojít k pokousání a to jak určitě ví, se musí hlásit
Třeba by jí stačilo tohle upozornění a byl by klid...

Lexa
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:36
- Nahlásit

Garfield
moje fena je take hodna a nikdy se nervala.Ale vodim ji zasadne na voditku (na chodbe).
Zleho psa vodim na voditku,ma kosik a jeste ho pro jistotu beru do naruce

Walda
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:53 - Změnil/a: Walda
- Nahlásit

Garfield

Vzkaž slečince, že ji samo mohl kousnout jeji labroš, co by ji nikdy nekousnul; jako příklad napíšu tohle:

Mám 2,5 letého GR pracanta pohodáře. Kromě jiných zkoušek má i canisterapeutické - testovanou povahu horem dolem na správné vyhodnocování zátěžových situací, neagresivní chování k lidem i ke psům za všech možných okolností, poslušnost za provozu, a já nevím co ještě. Že nekousne mě, je snad jasný.

Asi před deseti dny jsme šli v noci na prochajdu a potkali jsme křížence dalmatina a ještě něčeho, s paničkou. Já si vzal Indyho k noze, ale kříženec měl na věc jiný názor a napadl nás. Protože panička nebyla schopná akce ani povelu, jal jsem se pacifikovat jejího psa a odhodit ho ( ne smykem ) pryč. Protože kříženec už ale v té chvíli měl mého psa za krkem, druhou rukou jsem vrazil do svého psa a zařval na něj Lehni a Zůstaň. Jenže on než stačil splnit povely, ještě jednou si chňapnul po vetřelci a bohužel se trefil do mé ruky. Naštěstí jsem měl ruku v rukavici a v pěst, tak mě kousnul jen do zápěstí a hřbetu ruky a ne do prstů, ale stejně jsem chvíli myslel, že se po*eru.
Takže tak. Kousnul mě můj pes, který by mě nikdy nekousnul a dodnes o tom ani sám neví. Aspoň já mu to neřek.

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání