| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:54
- Nahlásit
Smečka
Já myslím, že srna chodí, běhá, pohybuje se a má rychlý krevní oběh, čímž se víc vizí termovizí, než-li pes, který již den desátý setrvává v pozice egyptské sfingy nad tělem mrtvého pána. Oba mají krevní oběh jistě dosti utlumený. Si myslím.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:56
- Nahlásit
Smečka
sakra , to mě vůbec nenapadlo
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 11:45
- Nahlásit
Garfield
Ten pes se musel pohybovat.Deset dní bez vody by nevydržel.Pud sebezáchovy je silnější,než láska k pánovi.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:15
- Nahlásit
Falka
Jo, ale redhead má psa v Anglii úřadama pokládaného za bestii vraždící na každém kroku.
|
redhead
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:23
- Nahlásit
Mucholabka
Taky si myslím, že by nás tam nevítali s otevřenou náručí. A nemáme ani PP
Já bych stejně nejela, při svém zaměstnání mám cizinců občas až po krk. Prostě se mi líbí tady
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:27
- Nahlásit
Smečka
To urcite ano. Ale zostal pri nom, neopustil ho. To sa mi paci.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:30
- Nahlásit
redhead
Možná můžeš být ráda, že se na tebe vybodl a jel. Kdo ví, jaké problémy by mohl přinést do budoucna-ber to z téhle stránky. Já bych taky ráda jela, a v květnu, kdy jsem tam byla, jsem uvažovala, že bych tam i zůstala, ale přece jen mám přítele. To jsem ještě neměla malého bojovníka narodila se, zrovna když jsem byla v Británii.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 12:31
- Nahlásit
pigie
Myslím, že Aša by u mě taky zůstala, v tomhle smyslu je to pes opravdu věrný. Buca by šla domů.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:29 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Mucholabka
Aša by u mě taky zůstala
Buca by šla domů
Moj by sa chytil prveho okoloiduceho, ak by do hodiny ziaden nesiel, isiel by si ho pohladat sam Mozno do dvoch
|
Smečka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:33
- Nahlásit
pigie
Žádná sranda už z tebe nekouká,tak co s tebou taky
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:34
- Nahlásit
pigie
Jasně, Medvěd a Buca jsou psi klidní a vyrovnaní, proto by se dokázali vyrovnat i s ranou osudu. Aša je pes střelený a špatně trefený, vsadím se, že by zůstala u mně, křičela, pištěla a točila se na místě dokola.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 13:54
- Nahlásit
Přikláním se k Anu, Sára by rozhodně neseděla několik dnů a nehlídala si mě... byla by ráda, že jsem jí konečně dala pokoj a může si lítat bez mýho buzerování...
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 14:25
- Nahlásit
ha vy to máte dobrý, váš pes by vás nejspíš opustil, ale ten můj by mě asi fakt ohlodal, protože ten co vidí to sežere , narodil se jenom aby si mohl nacpat nácka
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 14:47
- Nahlásit
Možná, že těm svým pejskům křivdíte. Kdyby byli na vodítku...tak by možná taky věrně setrvali na místě
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2007 18:20
- Nahlásit
Meta
vodítko není přeci problém , po překousnutých 4 vodítcích jsem pochopila, že odložení psa ( když já odejdu pryč ) musím učit jedině na volno a tak to fungovalo velmi rychle. Moji by šmejdili po lese, aby našli něco k snědku a na noc by se přišli vyspat ke mně , ovšem kdyby nic neulovili ani nenašli , tak nevím nevím v jakém stavu by mě po 10 dnech našli ....a oni žerou i kosti , nene takový šok jim já snad nepřipravím
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 13:02
- Nahlásit
mac1
No uvidíme na příští malé procházce - spadne na nás strom a bude...a ve zpravodaji klubu nám věnujou tichou vzpomínku s tím, že takhle to dopadá, když se nezodpovědné majitelky lovečáků věnují nemyslivecké a tudíž zavrženíhodné činnosti.
Jinak si myslím, že Art by u mě zůstal, páč je ňouma a závislák.Občas by si ale vyběhl za srnkou a tak, to je jasný...
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2007 13:31
- Nahlásit
Lucie od Arta
takhle to dopadá, když se nezodpovědné majitelky lovečáků věnují nemyslivecké a tudíž zavrženíhodné činnosti
Jako bych to od někud znal !!!
|