Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Věrný až za hrob
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 22:58
- Nahlásit

Docela mě posadila na zadek zpráva, že toho muže, který odešel venčit psa a už se nevrátil, našli v lese mrtvého. Tedy nepřekvapilo mě ani tolik to, že je mrtvý, jakože spíš fakt, že ten pes celých deset dní seděl u jeho těla a hlídal svého pána. To je fakt nářez, chudák bafík.

abby
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:08
- Nahlásit

Garfield

Mě zase dostalo,že nějakej prevít tráví na Třebíčsku psy

redhead
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:14
- Nahlásit

Mě zase dostalo, že mě dneska opustil můj přítel. Ale to je trochu OT

mac1
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:16
- Nahlásit

Garfield
10 dnů? Si nejsem jistá, jestli by mě ti mí nezačali ohlodávat

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:18
- Nahlásit

mac1
Já zkoušela občas dělat mrtvou a vydrželo to 2 minuty, než mi krev stříkala z xichtu, jak mě drápal a skákal mi po hlavě.

aren
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:18
- Nahlásit

Garfield
Jsem četla v knížce o válečných psech, že Napoleona docela dostalo, když po bitvě procházel bojištěm, kde leželi mrtví, to s ním celkem nic nedělalo, byl zvyklej, ale že u jednoho mrtvého seděl pes a hlídal, a když viděl, že někdo jde, tak běžel k nim, a naříkal a prosil a pokoušel se je odvést k pánovi, jistej, že by mu mohli pomoct.
Jinak ten pes v lese deset dní sám s mrtvým, síla.

Garfield
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:19
- Nahlásit

redhead

redhead
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2007 23:31
- Nahlásit

U nás se věrnost až za hrob nekonala. Přítel odjíždí do Anglie. Prý se nebude vázat kvůli psovi. Já jsem odmítla, protože ze psa nechci udělat útulkáče

brut
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 00:14
- Nahlásit

redhead

redhead
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 00:21
- Nahlásit

Nejvíc mě štve, že teď nevím, jak skloubím práci a psa. Dělám na směny, krátký/dlouhý týden a nemám hlídání Budu si muset najít novou práci...

Amir
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 07:51
- Nahlásit

redhead
Nebuď smutná, chlapů je jako sraček a tenhle za moc nestál, najdeš si lepšího. Taky bych neopustila svojeho psa kvůli chlapovi, udělala si dobře

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:08
- Nahlásit

redhead
Držím ti palce, aby ti to vyšlo pes + práce.

blanulinka1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:14
- Nahlásit

redhead
nechceš dneska zajít provětrat hlavu, třeba do Letňan na letiště, vezmeme 4nohé kamarády...

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:15 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

redhead
a ty si nechcela ist? Myslim, ze teraz uz neplatia take pravidla ako kedysi, ze pes na pol roka do karanteny. Ak je len to problem, tak ja by som v tom problem nevidela

Ale moj nazor, stoji za prd, ked ta vymenil za anglicko. Bude lepsi

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:17
- Nahlásit

Garfield
Jo a k povodnemu tematu. Mna to neprekvapuje. Moj by ma sice ihned opustil, akoby mu dosli piskoty z vrecak, ale co uz. Nemozem mat vsetko

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:27
- Nahlásit

Garfield
Je to obdivuhodné, že tam pes čekal. Možná je to věc dobře vychovaných psů, Ozzy by zřejmě šel domů, když už by se mnou nic nebylo.

redhead
nic si z toho nedělej, je problém s "bojovým" psem do Anglie?pigie měla dobrej nápad.

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:46
- Nahlásit

Je to už pár let,co ve vedlejší vesnici zemřel jeden starý pán...zemřel doma.Protože ho nikdo nepostrádal,strávil jeho jezevčík s mrtvým tělem asi 14 dní.Když ho sousedé obejvili,byl úplně ohlodaný.

Lola1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:47
- Nahlásit

pigie
Se psem do Anglie je problém. dcera mojí kamarádky se tam vdávala před dvěma roky, stěhovala se s kokrem. Karanténa myslím je 3 měsíce. Pak měla zase nějaké problémy při návštěvě Česka. Je to ale o jednom případu, jiné informace neznám.
AOZ
je to věc dobře vychovaných psů, Ozzy by zřejmě šel domů
Myslím, že když to v tom psovi není, nedosáhne se toho ani výchovou a projeví se to právě až v té situaci. Raději to nezkoušej.

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:49
- Nahlásit

redhead
Vykašli se na to.Pro jedno kvítí...znáš to,ne?
Pokud je takhle netolerantní už nyní,co pak třeba za pět let?

Anu
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:52
- Nahlásit

hm tak já sebou někde seknout v lese,tak čokl bude jásat že může v klidu bez mých keců lovit a k tomu ještě i v noci....no to by pro něj byla zábava.Obávám se,že u nás by se taková věrnost nekonala,ale zase vím,že by Anub hlady neumřel a že by se o sebe uměl postarat.

AOZ
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:54
- Nahlásit

Lola1
Jako moje "výcvikové metody" jsou zvláštní, ale tohle jsem trénovat nechtěla.

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 08:56
- Nahlásit

pigie
Myslim, ze teraz uz neplatia take pravidla ako kedysi, ze pes na pol roka do karanteny. To už myslím neplatí...
Nyní musí být provedeno "jen" sérologické vyšetření na vzteklinu. Minimální hodnota titru ochranných protilátek musí být 0,5 m.j./ml.Když není,má člověk smůlu.

pigie
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:09
- Nahlásit

Smečka
Noo, stale lepsie ako dratom do oka a pes 6 mesiacov v karantene. Aspon sanca je...

Falka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 09:15
- Nahlásit

Lola1, Pigie: Já teda nevím, o jakého psa jde, ale sestra už je rok v Anglii, kam odjela původně jako au-pair (teď dělá všechno možný) a svojí malou kníračku si tam brala sebou. Karanténa je už zrušená, je nutné jen vyšetření (pravda, dost drahé) na vzteklinu asi 6 měsíců před odjezdem. S cestováním je taky problém, v letadle většinou pes musí cestovat v zavazadlovém prostoru, jsou tam zase šílené požadavky na přepravku, ve které pes je, po zemi by to šlo asi vlakem, busy brát psy nechtějí. Ale dostat se tam jde, a pokud je to na dlouhou dobu, tak já bych psa vzala sebou, jde prostě jen o tu cestu.

kiwikik
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:20
- Nahlásit

taky mě udivuje že pán byl nalezen až rodinnými příslušníky kteří zorganizovali akci. policajti měli psi termovize a kdoví co ještě a nic?
nezkouším pevně věřím že by Belišák čekal taky

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:25
- Nahlásit

kiwikik
taky mě udivuje že pán byl nalezen až rodinnými příslušníky kteří zorganizovali akci. policajti měli psi termovize a kdoví co ještě a nic?
tak mě to moc neudivuje, je mnoho případu kdy prostě nenašli, jako toho malého Vítka který s jezevčíkem bloudil po poli a umřel, nebo toho kluka co ho nejspíš maminka vyhodila ze dveří vlaku. Vždycky mě tahle správy tak naser...ou pardon. Na co vlastně tu policii máme

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:35 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

policajti měli psi termovize a kdoví co ještě a nic? PetraAsi byl dost studenej

mac1
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:45
- Nahlásit

Smečka
no ale ten pes přeci ne .

Petra
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:45
- Nahlásit

Smečka

Smečka
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2007 10:52
- Nahlásit

mac1
To ne,ale to by pak museli monitorovat všechny živočichy,co se v lese pohybují....nevím jaké rozlišení má termovize? jestli se pes jeví třeba výrazně jinak,než srna...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání